Siste evalueringer (5)

Gjerde/rekkverk med port,til terrasse

Grundig og godt utført arbeid. Konkurransedyktig pris, god kommunikasjon , jobbet raskt og leverte topp kvalitet. Vi er kjempefornøyd og kan trygt anbefale dette firmaet videre.

Katerina, Bergen, 3. juli 2019

Flislegge gang og panele vegger

Arbeidet bestod i å renovere gang inkludert stue/soverom ca 40 kvm. Arbeidet som ble utført: *fjerning av gamle fliser, vegger og tak og installasjon av varmekabler og takspotter *avretting og legging av nye fliser, panel på vegger, gipsplater til tak *alt elektrisk arbeid - koordinering med el leverandør godkjent *utskiftning av dobbel utgangsdør Arbeidet er meget godt faglig utført. God kvalitet på leveransen. Pålitelig og god orden. Anbefales.

Trond, Godvik, 28. mai 2018

Bygge platting i hage

Strålende fornøyd med arbeidet Arturas og hans kollega utførte for oss. Arturas snakker godt norsk, er blid og lett å ha med å gjøre, og de forholder seg til avtalte tider og rydder fint etter seg. I tillegg utfører de et meget presist og fint håndverk. Anbefales på det sterkeste!

Mathias, Søreidgrend, 13. okt. 2017

Ombygging av 3 rom

En kyndig tømrer på alle måter. Oppdukkende utfordringer ble håndtert på utmerket vis og sluttproduktet er det klasse over. Bedriften ser kundens behov og diskuterer løsninger tidlig i prosessen, og holder kunden løpende informert om arbeidets gang. Jeg er svært fornøyd med mitt valg av bedrift.

Kurt, Laksevåg, 20. sep. 2017

Påbygg til enebolig,ca 50 m2 med kjøkken,vaskerom,entre og soverom - ferdigstilling av påbegynt prosjekt

Arturas Kupaitis har vært ansvarlig for påbygg i form av kjøkken, soverom, vaskerom og boder, samt tømrerarbeide utvendig og legging av tak. Jobben er utført med høg kvalitet og nøyaktigheit, vi er svært fornøgd med utførelsen. Artur er pålitelig, holder avtaler og effektiv i framdrift av oppdrag. Han snakker veldig godt norsk og er lett å samarbeide med. Vi kan trygt anbefale Artur. Vil sjølv benytte han for seinare jobber.

Aage, Blomsterdalen, 27. aug. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kontraktor Bygg AS

5.0 5 evalueringer Alversund

Langenes Eiendom AS

  Isdalstø