Siste evalueringer (7)

Planering av 70m2

Jobben ble gjort raskt og effektivt i henhold til avtalt arbeidsomfang. Endringer underveis i arbeidet ble håndtert på en ryddig og profesjonell måte. Arne kom også med tips og anbefalinger i forbindelse med videre egeninnsats og tok kontakt halvannen uke etter ferdig arbeid for å sjekke om vi fremdeles var fornøyd. I tillegg var Arne behjelpelig med å finne produkter som vi skulle benytte for videre arbeid. Vi er meget godt fornøyd.

Eirik Krogh Johnsen, 8. mars 2019

Fjerning av jordmasse

Visste eksakt hva som måtte gjøres, og formidlet jobben videre til et samarbeidende firma med rett utstyr for jobben. Raskt og effektivt utført.

Terje Helberg, 31. mai 2016

Liten grøft for tele rør (gule) skal graves - ca 100-120 m

De utførte ikke dette arbeidet, men kom med gode og faglige råd. Terrenget og beliggenheten gjorde at dette måtte taes for hånd. Arnes utleige virket veldig proffe og flinke. Jeg kommer til å bruke de på andre entreprenør oppdrag. Mvh Jon.

Jon Sæthre, 5. feb. 2016

Utgraving av tørkehustomt,ca. 30 m2,pluss graving langs husvegg for drenering

Jobb: Graving langs husvegg, graving av tomt til uthus, samling av vatn i kum og påfylling av drenerande massar. Arne er kunnskapsrik, kreativ og samvitsfull og gjennomfører arbeidet med interesse og engasjement. Han støttar seg til lang erfaring og har nyttige kontaktar og høg respekt blant Bergens handtverkarar. Vi er særs nøgde med arbeidet og kan tilrå tenestane hans på det varmaste.

Grethe Nina Hestholm Og Christoph Kirfel, 14. april 2014

Graving,utbedre kloakkrør utvendig

Gorde en fantastisk jobb og holdt oss oppdatert hver eneste dag arbeid pågikk. Arne gjør jobben raskt, er detalj fokusert og kan virkelig anbefales.

Morten Hamre, 11. juni 2013

Graving for å tette vannlekkasje

Gjorde en kjempejobb. Kom presist og regning var som avtalt. Anbefales.

Ronny Haldorsen, 24. jan. 2013

Fjerning av noe fjell mindre enn 5m3

Strålende utført arbeid! Kanon bra service og hyggelig pris! Arne er proff og vet hva han driver med. Han kommer med gode råd, idèer og løsninger underveis i arbeidet. Han infridde mine forventninger og mye mer enn det! Anbefales veldig! :).

Anved Fredriksen, 9. jan. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Gulvstøping AS

4.9 12 evalueringer Hagavik

OS Bygdeservice BA

  Os i østerdalen

Dalsbygda Graveservice ANS

4.8 5 evalueringer Os i østerdalen