Siste evalueringer (5)

Legge skiferstein ca 35 kvm

Flott arbeid. Bedre enn vi håpet det skulle bli. Effektiv og profesjonell. Veldig godt fornøyde.

Hege Arvesen, 20. mai 2019

Tette hull i pipe etter vedovn.

Fulgte alle avtaler og jobbet effektivt. Pent resultat.

Hans Ivar Hanevik, 16. april 2019

Lage ca 3×3 m ringmur i vinkel mot hus og pusse denne

Vi har brukt og bruker fortsatt Carlos til alt mulig hjelp på huset. Anlitet han i første gang til en murer jobb som han utførte meget bra. Han visa seg å være kyndig på fler områder å vi valgte å bruke han på tak skift , oppretting både inne og ute, innvendig klædning , og mye mer . Vi er meget fornøyd med Carlos og kan anbefale han på det sterkaste. Mvh Jonas og Rita.

Jonas Broman, 3. april 2018

Forskaling til terrasse

Vår oppussing hadde vært vanskelig uten Carlos. Han har utført ulke oppdrag i huset på en utmerket måte og til vår største tilfredshet. Vi har fortsatt Carlos i arbeid da vi etter en lang vinter nå skal sluttføre terrasse, ramme inn en pool og bygge et orangeri – alt i mur og fliser så vi regner med å være klar mai/juni. Våre beste anbefalinger går til Carlos.

Tom Ekevall, 21. mars 2018

Pussing av ca 6-7 kvm lecamur (yttervegg)

Jeg brukte Carlos til pussing av lecamur på min enebolig. Dette er en mann som kjenner jobben sin godt. Han gjorde modifiseringer på feks vindusforskaling som var satt opp og forklarte hvordan temperaturforskjeller ville gjøre eksisterende løsning sårbar. Jobben har han utført på en utmerket måte. Merk at veggen hadde fra før ujevnheter som Carlos måtte korrigere, hvilket jeg vil tro befordrer god kompetanse. Jeg anbefaler Carlos!

Steinar Ulvestad, 16. aug. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

BOLIG BETONG AS

4.9 8 evalueringerBetalt Stavern

Larsen Maskintjenester AS

4.8 13 evalueringer Porsgrunn