Siste evalueringer (6)

Flislegge en terrasse

Har ventet med evaluering av jobben for å se om alt var tilfredsstillende etter en vinter. Så langt har vi ingenting å utsette på arbeidet. Kan anbefale Voss Omvøla. Arne Gjelsvik.

Arne, Voss, 14. april 2019

Maling av et hus,ønsker pristilbud.

Virkelig flott utført arbeid, også på tilleggs arbeid som vi ønsket utført. De kom når de skulle etter avtale, og virkelig stod på for å få jobben gjort. Omvøla Voss AS kan virkelig anbefales til jobber som ønskes utført.

Arvid, Hjellestad, 16. aug. 2018

Gipsplater,innbygging av kabler og maling i trappeoppgang til sameie med 7 seksjoner

Vi i Sameiet Kirkegaten 1 er veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort i oppgangen vår! God og effektiv kommunikasjon, bra pris og veldig bra gjennomføring av arbeidet. Vi vil anbefale Omvøla Voss AS og deres medarbeidere!

Anders, Bergen, 14. juni 2018

Utvendig maling av 200 m2 enebolig

Dyktige, hyggelig samarbeid, god pris. Omvøla malte vår enebolig utvendig. Noe forsinkelse i oppstart av arbeidet, men selve jobben ble utført på avtalt tid. Svært fornøyd med resultatet, huset ble spraymalt, ingen søl. Arbeiderne var imøtekommende og gjorde noen små ekstrajobber for oss. Ville brukt Omvøla igjen til malejobb eller annet håndverk.

Heidi, Fana, 12. juni 2018

Montere kjøkken

Omvøla Voss AS v/Christine tok kontakt samme dag som anbudet ble lagt ut og ønsket gjerne å komme på befaring. Agyad kom innom 1-2 dager senere og gikk gjennom det som skulle gjøres. Hele jobben med kjøkken i kjeller og kjøkken i hovedetasje ble utført på en uke, ekstra arbeid med kjøkken i kjeller pga mer skreddersydd løsning. De var ved godt mot og ved avvik i anbud var de imøtekommende på pris. Noe korreksjon i etterkant, men totalt sett bra!

Mikael, Voss, 19. jan. 2018

Fikse tak i gang,pluss sette opp skyvedører

Kom til avtalt tid, og resultatet ble bedre enn forventet.

Merethe, Voss, 12. des. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Omvøla Voss AS

4.8 6 evalueringer Voss