Siste evalueringer (7)

Male hus

Effektiv jobbing og godt utført.

Jon Ramstad, 17. aug. 2020

Maling av hus

Maling av hus utført etter avtale. God kommunikasjon underveis, ryddig og effektive. Kan anbefales.

Ann-kristin Buvik, 26. juni 2020

Isolering av tak i kjeller

Valgte Ricardas Truskauskas til å isolere tak i kjeller. Veldig fornøgd med både kvalitet og pris på arbeidet.

Sturle Rode Rio, 11. april 2019

Legge nytt tak på hytte

Har skifta taket på hytta på Hafslo. Er svært godt fornøyd med jobben som Ricardas og snekkarane hans har gjort. Ordna opp og sto for innkjøp og bringing av dette sjølve. Brukte mindre tid enn vi hadde avtalt, dette vart då rimelegare for oss. Fekk også tak i rimelegare materiell enn eg vill ha gjort. Rydda opp og leverte alt av gammalt materiell. Vil tilrå å ta kontakt med dette firma for byggeoppdrag.

Bjarte Johan Melås, 27. okt. 2018

Lage platting til badestamp

Har fått bygget platning til badestamp, denne ble meget pen! Flott utført arbeid og godt samarbeid med tilpasninger til våre ønsker underveis i prosessen. Har allerede tenkt å bruke denne bedriften til flere oppdrag!

Marianne Borlaug, 14. aug. 2018

Måling av hus

Etter å ha hatt god dialog på sms tok eg eit valg om å måle huset sjølv om eg var på ferie. Og angrar ikkje på det! Både familie som var forbi og naboar sendte sms og bilder at dette blir gjort med svært dykige folk. Fikk også god oppfølging av uføring av jobben via messenger, samt kva som skulle takast og ikkje. Anbefalast på det sterkeste! Kom heim til nytt hus!

Øystein Veum, 9. aug. 2018

Maling hytte,75 m2

Det var to bedrifter som reagerte på min forespørsel. Den ene til fast pris, Ricardas Truskauskas ville gjøre jobben etter medgått tid, han la til at de jobbet effektivt. Jeg fikk også vite at han hadde jobbet for Nes Gard i 7 år. Nes Gard bekreftet dette og sa de var godt fornøyd. Valget ble lett, og jeg angrer ikke, jeg er svært fornøyd med jobben de har gjort, den ble effektivt og godt gjennomført. Sakarias Næss. Mob: 95856495.

Sakarias Næss, 28. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart