Siste evalueringer (11)

Sette inn ytterdør

Jobben ble gjort. Jeg er fornøyd. Det ble litt ekstra arbeid på han, men han tok ingen ublu pris for dette.

Jon, Horten, 17. nov. 2020

Forsterke takkonstruksjon & montering av takvinduer

Ein seriøs snekker som tar jobben på alvor. Når det gjelder takkonstruksjonen, så ble det nøye vurdert forskjellige limtyper og testet i forhold til produsentenes anvisninger og råd. Ryddet og gjorde det pent etter seg når de var ferdige med taket. Viktige nøkkel ord til de som vurderer å bruke Bysnekker'n : *God kommunikasjon *profesjonell utførelse * god pris * holder tidsfrister. Takvinduene har han ikke montert ennå, men jeg er heilt sikker på at det blir gjort like bra som forsterkinga av takkonstruksjonen. (har fått ny oppstartsdato til vinduene) Kan uten tvil, anbefale Bysnekker'n til både mindre og litt større oppdrag. Dette er ikke siste gang vi kommer til å bruke han.

Robert, Horten, 3. okt. 2020

Utskifting av 2 stk vinduer

Pålitelig og ryddig til avtalt pris. Veldig bra!

Erlend, Horten, 8. mai 2020

Bytte av bord/plank utvendig skjul og litt av yttervegg hus

Vi er veldig fornøyd med arbeidet - og det er så vidt vi kan skjønne arbeid av høy kvalitet - til avtalt pris. Vil også beskrive dialogen mens arbeidet som pågikk som tilltisfull og ryddig.

Knut, Horten, 3. nov. 2019

Skifte dør

Hyggelig kar. Gjør en god jobb. Holder avtale. Bra pris.

Ola, Horten, 2. okt. 2019

Skifte vannbord

Jeg hadde en liten jobb på hytta som måtte utføres. Jobben lå ute på mitt anbud noen uker uten at noen viste interesse før Bysnekkeren tok kontakt. Vi ble enige om en timepris og jobben ble utført som avtalt til en pris som lå innenfor min forventning.

Pål, Horten, 9. aug. 2019

Ombygging av tak over utendors område til geithus

Vi føler oss heldig at vi fikk kontakt med Ole. Han har gjørt en fantastisk jobb å skifte ut gamle taksky og å erstatte utslit kledning på vårt gamle og veldig høyt hus med utfordrende tilgang. I tillegg til imponerende topp kvalitets arbeid er Ole også en veldig ærlig, rettferdig, tenksom og snill menneske. Kan ikke anbefale ham nok for snekker oppgaver.

David, Skoppum, 13. jan. 2019

Bygge platting og gjerde

Godt utført arbeid og kjempefint resultat. Holdte seg til avtalt fast pris selv om arbeidet tok noe lengere tid enn først antatt pga små utfordringer i jobben som dukket opp. Meget nøye og fokus på detaljer slik at sluttresultatet ble bra. Ryddig og god kommunikasjon under hele jobben og flink til å komme med forskjellige løsninger.

Rune, Skoppum, 8. jan. 2019

Kjellerdør

Jeg har i flere år ønsket meg ei kjellerdør, noe som ikke er hyllevare. Romtveit utførte jobben svært profesjonelt, kommuniserte godt underveis og holdt seg innenfor avtalt pris. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Gunvald, Nykirke, 3. jan. 2019

Fundamentering og platting

Takk til Ole J. Romtveit for godt utført arbeid. Meget fornøyd med forslagene du kom med underveis. Dette gjorde at resultatet ble bedre enn forventet.

Ann-Kristin, Nykirke, 12. nov. 2018

Sette inn 1 vindu 1. etg

Flott utført arbeid med å sette inn vindu og kledning. Fikk raskt pristilbud, ingenting å si på kommunikasjon underveis. Enkelt å få tak i dersom man hadde spørsmål. Holdt avtaler og pris som avtalt. Kan anbefales!

Martine, Horten, 6. juli 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SVEINS GARDEN

4.8 24 evalueringerBetalt Skoppum

Ole Johannes Romtveit

4.9 11 evalueringer Nykirke

Grøteig AS

  Nykirke