Siste evalueringer (6)

Oppussing av kjøkken

2 veldig hyggelige karer. Det var de samme 2 som leverte tilbudet som gjorde jobben, og siden de begge snakket veldig bra Engelsk var jeg trygg på at vi var enige om hva som skulle gjøres. Alt arbeidet ble gjort som avtalt til avtalt pris, og alt veldig grundig og nøyaktig. Anbefales, og vi vil bruke dem igjen neste gang. Harald Bjørnstad.

Harald, Heggedal, 28. juni 2018

Fliser på to små badegulv

Leverandørern er rask, ryddig og pålitelig. De foreslår hvordan man skal løse utfordringer og leverer ihht avtale. Vi har gitt leverandøren nye oppdrag hos oss.

Hans-Arvid, Haslum, 8. juni 2018

Maling og helsparkling innendørs

Utrolig fornøyd! De helsparklet+ malte tre soverom og gang hos oss, samt monterte nye dørlister. Gutta var resise, effektive og veldig enkle å kommunisere med. Arbeidet ble veldig pent utført og vi kunne ikke vært mer fornøyd. De kom til avtalt tid, hadde med utskrevet kontrakt og sendte oss faktura etter arbeidet var gjort. Alt ble gjort ryddig, profesjonelt og raskt. Ville absolutt valgt dem igjen. Anbefaler dem på det sterkeste!

Guro, Oslo, 14. mai 2018

Ny parkett på 60m2,bytting av 5 dører/karm

Jeg kan på det sterkeste anbefale Ianis Housconstruction! De fant gode løsninger og jobben er på høyst profesjonelt nivå fra hva jeg kan se. De fjernet gulvfliser, jevnet gulv, satt parkett vakkert gjennom hele leiligheten, byttet dører, lister. De ordnet rabatter på produkter de fikk firmarabatt på. Ingenting var problematisk, og det var god dialog under hele oppdraget. De ryddet og gjorde rent etter seg da de gikk fra jobb. Tusen takk! !

Sebastian, Oslo, 30. april 2018

Rive gammel parkett og legge ny parkett i stue og gang

Anbefaler dette firmaet ! I utgangspunktet skulle de bare legge parkett, men det ble i tillegg fjerning av glassfiberstrie, sparkling og maling av tre rom. Jeg har ingen ting å utsette på disse gutta, de var flinke til å foreslå løsninger , var hjelpsomme , høflige, punktlige og fikk jobben gjort til tidsfrist . Grundige og serviceinnstilte , anbefales på det varmeste !

Grete, Oslo, 24. mars 2018

Flislegging på kjøkken

Flislegging på kjøkkenvegg i fiskebeinsmønster. Gutta kom til avtalt tid, var hyggelige og profesjonelle. Arbeidet raskt og ryddet opp etter seg. Resultatet ble utmerket! Kan virkelig anbefale Ianis som fliselegger.

Thomas, Eiksmarka, 5. mars 2018

Legge fliser i gang

Gutta var raskt på plass og jobben ble gjort som avtalt til en rimelig pris. Høflige og skikkelige håndtverkere.

Maria, Asker, 20. des. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Areno AS

4.7 59 evalueringer Stabekk

Dragan Proff Rehab

4.9 57 evalueringer Stabekk

Chmiel Snekkertjenester

4.9 16 evalueringer Stabekk