Siste evalueringer (9)

Slipe tregulv

Harrals Hus & Hytte gjorde en utmerket jobb hos oss. Kommunikasjonen var rask og god hele veien, fra første kontakt til fullført jobb. Fantastisk! Vårt gamle gulv, dratt frem fra under nyere parkett, med lim og annet fra tidligere tider, ble pusset ned og lakkert med gjennomsiktig matt lakk. Lekker trefarge! I tillegg ble jobben billigere enn først antatt. Enda mer fantastisk! Han la også igjen passende rengjøringsmiddel for vårt nye gulv, og filler så jeg kan fortsette oppussing av rommet uten å skade gulvet. Neste gang et gulv skal slipes, vet jeg hvor jeg skal henvende meg først. Takk!

Maria, Blommenholm, 23. jan. 2020

Sliping av gulv

Jason gjorde en kjempebra jobb med å slipe og lakke vårt gamle, slitte tregulv! Resultatet ble over forventning. Han er profesjonell, nøyaktig, effektiv og veldig hyggelig! Kan trygt anbefale han videre. :-).

Marthe, Vøyenenga, 5. aug. 2019

Slipe/pusse trinn i trapp

God kommunikasjon underveis og veldig bra utført sliping av trappen. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale Harrals hus og hytte til andre.

Kari, Hønefoss, 20. mai 2019

Sliping og reparasjon av tregulv

Meget godt utført arbeid på svært slitte tregulv. Resultatet ble over all forventning. Hvis du er ute etter en seriøs bedrift anbefaler jeg Harrals Hus & Hytte!

Henrik, Oslo, 22. mars 2018

Sliping og oljing av parkettgulv

Jason Harral gjorde en rask og hyggelig befaring før han leverte et skriftlig tilbud på jobben. Han kom med gode råd om metoder for overflatebehandling i samarbeid med hans leverandør av produkter. Jobben ble godt utført på avtalt tid og pris og resultatet ble meget bra. Totalt sett en meget godt utført jobb, jeg kan trygt anbefale Jason til sliping av gulv og benkeplater.

Ivar, Hønefoss, 13. mars 2018

Sliping,hvitluting og lakking av 25 kvm

Harral var en meget hyggelig fyr som gjorde det han kunne for at vi skulle bli tillfreds med jobben. Han gjorde hele jobben selv. Han kom med forslag om en bra løsning og vi kunne så si vår mening om hvordan vi ville ha det, dette også underveis i prosessen. Alt i alt var dette en meget serviceinnstilt person som kan anbefales på det varmeste til alle som ønsker å få slipt gulvet sitt. Vi kan kan garantere at dere vil bli fornøyd med valget.

Sofie, Bekkestua, 20. okt. 2017

Slipe gulv

Jason møtte til befaring, var veldig hyggelig og oppegående. Vi fikk et tilbud vi syns var godt i forhold til arbeidet som skulle gjøres, Vi fikk bilder underveis og resultatet snakket for seg selv :) Vi er kjempefornøyde og anbefaler Jason på det varmeste! Både gulv og benkeplater ble pusset og lakket.

Audun, Grua, 17. okt. 2017

Sliping og oljing av gulv

Jason slipte og oljet gulv på stue og to soverom. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Effektiv og lett å kommunisere med, anbefales!

Jørgen, Oslo, 8. okt. 2017

Gulvbehandling (sliping,hvitpigmentering og lakking)

Veldig fornøyde med jobben som ble gjort her! Jason møtte opp til avtalt tid og oppdaterte oss med bilder og meldinger underveis. Han kom med god veiledning og vi kom sammen frem til en veldig god løsning for vårt gulv. Resultatet ble akkurat slik vi ønsket, jobben ble utført til avtalt tid og vi fikk en veldig god pris på oppdraget. Anbefales på det sterkeste!

Isabelle, Oslo, 1. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kompot AS

4.7 179 evalueringer Hønefoss

Harrals Hus & Hytte

5.0 9 evalueringer Hønefoss

Ring Bygg og Maler Entreprenør AS

4.8 12 evalueringer Hønefoss