HARRALS HUS & HYTTE

5.0 (8 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

DIN GULVSLIPER

Hei


Velkommen til Din Gulvsliper.


Vi tilbyr gulvsliping med fokus på dine ønsker og tilfredshetVi hjelper deg skape det rommet du drømmer om!Jason, som eier og driver Din Gulvsliper (Harrals hus & hytte), har drevet med sliping av treverk siden han var en liten gutt. En dag på besøk hos noen naboer, fikk han tak i en skrutrekker, og fant ut at det var moro å banke hull i rekkverket på trappa til huset. Da pappaen hans oppdaget det, fikk Jason sin første slipejobb! Noen år senere, tidlig på 90-tallet, i en av hans første ordentlige jobber, hadde han ansvaret for finsliping av alle skapdørene i et verksted som lagde dyre kjøkkenskap på bestilling.


I 2005, nygift og lykkelig, prøvde Jason seg på sin første gulvslipejobb. Med en maskin leid inn fra Maxbo og ingen opplæring i teknikken, gikk han løs på furugulvet i det gamle tømmerhuset han og kona bodde i. Resultatet ble vesentlig mindre vakkert enn skapdørene hadde vært, gulvet så ut som et opprørt hav, og ble malt i blå-grått.

Da det neste huset de bodde i skulle pusses opp, fikk Jason låne noen maskiner av en kamerat som var en veldig flink gulvsliper, og fikk heldigvis opplæring av ham også før han satte i gang. Denne gangen ble gulvet så fint at til og med kameraten hans ble imponert. Da huset skulle selges, ble megleren overrasket over hvor fint oppusset det var. Med den oppmuntringen, og med en god del støtte fra gulvslipevennen sin, stiftet Jason sitt eget gulvslipefirma. Etter noen år i Afrika, er han tilbake på gulvet, og stortrives med gulvsliping enda en gang. Han vet lite om hva ?raskt og billig? betyr, og ser på hvert gulv som et lerret, og hver slipejobb som et nytt kunstprosjekt som skal utføres med omhu.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2016

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Jason Anthony Harral
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2016-09-05
Bransje
43.330 Gulvlegging og tapetsering
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 10-09-2019 10:17:33
Se regnskapstall

Kontakt bedriften