Siste evalueringer (7)

Montering av terrassedør 80x200 ink materialer

Satt inn balkongdør med innvendig listing. Skaffet og hentet døren til avtalt pris. Rask, effektiv og hyggelig. Prisen ble faktisk noe mindre enn avtalt. Ikke noe tull og surr underveis. Anbefales så absolutt av meg, er håndtverker selv.

Lasse, Sørumsand, 22. mars 2020

Reparere/bygge ny terrasse

Hyggelige folk som vet hva de driver med. God kommunikasjon underveis og topp resultat.

Kay, Vallset, 10. juli 2019

Diverse oppussing

Litt mye annet som måtte gjøres innimellom.

Kristian, Skogbygda, 14. mars 2019

Diverse oppussing enebolig

Godt utført arbeid, god kommunikasjon, effektivt! Ville utføre noe ekstraarbeid underveis, noe de gjorde uten problemer og til en fornuftig pris:).

Snorre, Oppaker, 11. des. 2018

Nytt skjultak ca. 110 kvm.

Jobben ble meget bra utført. De er til og stole på. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Per, Hakadal, 1. okt. 2018

Demontereing av kjøkken og montering av nytt kjøkken

Den bedriften har begynt å jobbe med kjøkkenet i den 07. 05. 2018 og ennå(( 13. 07. 2018)) er ikke ferdig med jobben, og heller ikke svarte på oss da vi har kontaktet dem flere ganger. Men de svarte oss med en gang de har sendt oss en faktura for betaling. Til slutt og selv om at den bedriften ikke er ferdig med jobben, sendte de en faktura til oss med å betale ekstra 46,44% mer enn den prisen som vi har avtalt på. Så prisen er blitt 146,44%.

Hameed, Holter, 13. juli 2018

Hadde dere forholdt dere til avtalte løsninger så hadde prisen vi ga stått.Dere ble fortalt underveis at forandringene ga høyere pris. Er ikke vi som firma som skal betale for at dere gjorde forandring. Når dere ønsker kjøkken plater på 1 hel vegg så blir det en ekstra kostnad. Feil leveranser og mangler førte også til at vi måtte komme flere ganger enn beregnet.

FT SNEKKER OG HÅNDVERKSERVICE AS 20. aug. 2018

Innredning av loftsetasje.

Benyttet dette firmaet til å klargjøre loftsetasjen i mitt Alvsbyhus. Dvs sluttføre isoleringen og div klargjøring før delevegger, tak, gulv, vegger, listing etc. Meget godt fornøyd med dette firmaet. God og ryddig dialog, prismessig ok og sluttresultatet ble meget bra, og det i god tid før tidsfrist. Alt i alt har jeg ingenting å utsette på dette firmaet, og kan trygt anbefale andre å benytte dem.

Tor, Årnes, 12. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

C.K. Bygg og Montasje AS

4.9 10 evalueringer Skogbygda

FT Snekker og Håndverkservice AS

4.1 7 evalueringer Skogbygda

Ivar Kvåle

5.0 2 evalueringer Skogbygda