Siste evalueringer (22)

Maling tak,vegg,gulv i leilighet

Rask respons. Bra service og god kvalitet og meget ryddig faktura. Leverte timelister hver dag. Anbefales!

Even, Oslo, 13. april 2016

Legge ca 55 m2 parkett i stue og kjøkken

REFERANSE FOR UTFØRT JOBB Besta Vollen Bygg har lagt ca 55 m2 parkett hos meg. Jobben bestod i å ta opp og kjøre bort gammelt gulv og listverk, og å legge nytt parkettgulv i stue, kjøkken og entre. Jobben ble utført på en svært tilfredsstillende måte, og småfeil ble rettet forskriftsmessig og uten opphold. Firmaet fremstår som høflige, imøtekommende og serviceinnstilte, og utførte jobben punktlig og i henhold til avtale. Jeg vil gi mine beste anbefalinger, og kommer trolig til å bruke firmaet ved senere jobber.

Torgunn, Røyken, 10. mars 2016

Maling av to rom,ca 25m2

De forlot søppelet her, og det var ikke så bra. De sa de skulle ta det med. Kostet 5700kr pluss moms pluss materialer å male to rom på ca 25 m2. Besta Vollen Bygg gav jobben til en som het Darius, flink mann. Han og en til gjorde jobben på en dag (vegger og tak). Anbefales!

Janna, Oslo, 21. juli 2014

Legge parkett og rive åpen peis

Jobben var å rive en åpen peis og legg 60 m2 parkett. Arbeidet ble utført raskt og bra til avtalt pris. Ekstraarbeide andre steder i huset ble også ordet på sparket. Alt i alt en utmerket jobb.

Runar, Asker, 16. juli 2014

Male stuetak ca 25 kvm

Kan 100% anbefale Besta Vollen Bygg og Slawomir Gwizda. Stuetaket ser nå plettfritt ut. Han var veldig nøyaktig, hurtig, ryddig, kom til tiden og var god til å gi beskjeder. Jeg vet hvem jeg skal bruke neste gang!

Vebjørg, Oslo, 13. juli 2014

Legge nytt gulv

Legging av parkett på soverom ca 15 m2. Jobben ble utført billig og raskt, ypperlig utført håndtverk. Snakker godt norsk. Kan i høyeste grad anbefales til liknende jobber.

Hanne, Oslo, 27. mai 2014

Gulvlegging i stua

Veldig godt fornøyd med jobben! Profesjonelle, seriøse og veldig løsningorienterte menn som utførte jobben til en meget god pris (la nytt gulv, med varmefolie under). Kommer definitivt bruke dem til fremtide oppdrag!

Aggi, Røyken, 26. mai 2014

Maling av innvendig tak,ca 70m2

Godt utført arbeid. Bra kvalitet, punktlighet og god pris. Kan anbefales.

Reidar, Asker, 29. mars 2014

Listing rundt dører,listing på gulv - fastpris ønskes

Besta Vollen gjorde igjen en god jobb! Denne gangen festet de nye gerikter/dørlister rundt alle dørene. Vi valgte ferdigmalt listverk, men jobben hadde sikkert blitt penere om vi hadde valgt å male dem underveis. Vi kommer til å velge Besta Vollen igjen!

Glenn, Bærums verk, 11. mars 2014

Maling kjellerstue,vegger ca 30m2 + tak ca 20m2

Bra pris og bra utført.

Christoffer, Oslo, 10. mars 2014

Maling 170m2 veggflate

Besta Vollen kom med den aller beste prisen, og ble valgt, mye pga av at de faktisk hadde LEST anbudet vårt, og svarte på det vi spurte om, og IKKE sendte en lang tekst vi ikke hadde behov for å vite. Det kom i god tid til avtaler, smilte og var hyggelige mens de jobbet iherdig, og resultatet ble upåklagelig :-) Dessuten ble de ferdige før tiden. Vi kommer til å bruke dem igjen, har allerede laget ny avtale. Kommunikasjon mest på norsk (+engelsk).

Glenn, Bærums verk, 3. feb. 2014

Maling av 3 rom i leilighet

God utført arbeid til avtalt pris. Bra kvalitet på jobben malejobben. Fikk også gode råd under befaringen av Slawomir om hvordan ting burde løses. Anbefaler gjerne firmaet til andre som har liknende oppdrag.

Lars, Hosle, 24. nov. 2013

Oppussing av 2. etg. tomannsbolig

Vi inngikk en avtale med besta Vollen Bygg for å pusse opp deler av 2. Etg. I vår tomannsbolig og de gjennomført et godt arbeid til avtalt pris og innenfor avtalt tidsramme. De løste småproblemer på en smidig måte og utførte godt håndverk og ikke minst ryddet skikkelig opp etter arbeidet.

Aage, Stabekk, 23. okt. 2013

Maling av tak i stue og kjøkken

Kom punktlig og gjorde jobben i henhold til avtale, både med hensyn til pris og øvrige detaljer. Kvaliteten på jobben var det ikke noe å utsette på. Vil bruke firmaet igjen ved neste jobb.

Øyvind, Oslo, 1. sep. 2013

Oppussing; bygging av soverom,etterisolering av stue og legging av gulv (50 m2)

Vollen Beste Bygg med Slawomir kom raskt på befaring og gav pristilbud. Slawomir var tett på gjennom hele prosessen, og bidro til at mindre endringsønsker underveis ble godt hensyntatt, kom med faglige råd og sikret god dialog mot arbeiderne. De overrasket positit på slutten av oppdraget, da de kom tilbake 1 uke etter fullført oppdrag for å sette inn dør som var forsi\nket fra leverandør. Arbeid med bra kvalitet til meget gunstig pris.

Anders, Asker, 2. juli 2013

Pussing og maling av 2 furutrapper

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med trappen vår og kan godt anbefale denne bedriften videre!

Linn, Krokkleiva, 1. april 2013

Matting og beising / maling av trapp

Vekdig bra utført arbeid, kan anbefale dette firmaet videre. Raskt og effektivt utført jobb. Vi var så fornøyde at vi allerede har brukt firmaet til flere andre jobber i huset. Veldig fornøyd med de også.

Hall, Bødalen, 6. des. 2012

Tusen takk for din evaluering. Vi er opptatt av å tilby høy kvalitet av tjenester til våre kunder.

BESTA VOLLEN BYGG 7. des. 2012

Sparkling og maling av nytt tak på bad

Veldig ryddig og raskt utført jobb. Fikk pris under inspeksjon som ble overholdt og kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Kan sterkt anbefales videre!

Knut, Lierskogen, 29. okt. 2012

Innendørs maling av tomannsbolig (2 etasjer)

Innvendig malerjobb av tak og vegger i stue, kjøkken, hall/trappegang og fire soverom. Fikk oversiktlig og spesifisert tilbud som enkelt fortalt ble innfridd. De utførte jobben nøyaktig og bra, de var til og med ferdig en dag før avtalt. Prisen var blant de rimeligste, men kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Kan varmt anbefale dem til andre og kommer sikkert til å bruke dem igjen.

Pål, Bærums verk, 8. april 2012

Felling av bjørketre

Veldig fornøyd med jobben som ble utført! Var en av de første som svarte på anbudet. Kom når de skulle og felte treet kontrollert og uten fare for å skade nærliggende bygg. Kvistet, kappet opp i passende lengder og stablet dette under takutspring for tørk - bonus! Fjernet all kvist og ryddet etter seg. Prisen ble som avtalt - anbefales på det sterkeste!

Thomas, Oslo, 27. mars 2012

Felling trær,kvisting,stubbefresing,bortkjøring

Kom presist til avtalt tidspunkt. Utførte jobben raskt og særdeles effektivt til en tilfredstillende pris. Arbeidet ble utført på kortere tid enn jeg antok det ville ta, på tross av at regnet silte ned og det var bløtt og vått. Benytter gjerne firmaet ved neste korsvei.

Vegard, Oslo, 12. juli 2011

Sage ned stort,gammelt kirsebærtre.

Rask,effektiv og rimelig. Kan anbefales.

Elisabeth, Gjettum, 6. juli 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Slemmestad Handtverk

  Slemmestad

Slemmestad Tømrerservice

  Slemmestad

Gregory Bygg AS

4.7 47 evalueringer Slemmestad