Siste evalueringer (16)

Støpe gulv og flise

Meget godt arbeid! Holdt meg løpende oppdatert under hele prosjektet, effektiv og ryddig. Anbefales!

Kenneth, Frekhaug, 24. nov. 2019

Membran og fliselegging av bad

Bjarne gjorde en jobb med å rettet gulvet, ligge membran og flislegge badet mitt. Arbeidet som er utført er veldig veldig bra. Bjarne er punktlig, enkel å kommunisere med, og meget nøye i sitt arbeid. Badet ble perfekt.

Jonas, Bergen, 22. nov. 2019

Maling av bolig/murvilla

Hurtig kommunikasjon, gode råd, nøye med detaljer, rydding underveis og flott sluttresultat. Vi er meget fornøyde med mur og malingsarbeid på hele overflaten av vår murvilla. Etter dette arbeidet har vi fortsatt å benytte oss av B. Gullaksen og anbefaler hans tjenester.

Simone, Bergen, 4. mars 2019

Nytt bad med flis

Bjarne begynte å arbeide på badet og vaskerommet den 4. Feb. Rommene han har arbeidet i var råkjellere og har stått ubrukt over flere år. Prosessen fra start til slutt har vært en meget positiv opplevelse og vi er veldig fornøyde med resultatet. Bjarne fremstår som hardtarbeidende, solid og pålitelig. Han har et øye for detaljer, det merkes at han oppriktig bryr seg om et godt resultat og strekker seg derfor langt for å oppnå dette. Videre har han meget gode kommunikative evner, er punktlig og har et godt humør. Vi håper vi får mulighet til å jobbe med Bjarne igjen, og gir vår varmeste anbefaling.

Thomas, Eidsvåg i åsane, 16. jan. 2019

Maling av hus

Godt arbeid. Enkel å få tak i og tar seg tid til å melde ifra hvis noe er uklart eller det trengs annen håndverker til å utbedre huset før maling. Kan anbefales. Henrik h.

Henrik, Bergen, 20. aug. 2018

Renovere bad

Jeg fikk rask tilbakemelding og tilbud på oppdraget jeg ønsket. Nøyaktig, punktlig og imøtekommende på egne ideer, samt tips på endring/forbedring var noe av det som gjorde at . B. Gullaksen og samarbeidspartner ble valgt til å utføre dette oppdraget. Vi kunne trygt være vekkreist på ferie og samtidig holde en god kommunikasjon underveis ved behov. Meget bra resultat, godt fornøyd.

Linda, Fyllingsdalen, 3. aug. 2018

Flislegging

Bra utført.

Jørgen, Bønes, 19. juli 2018

Sparkling av tak og vegger. 20m2 kjøkken

B. Gullaksen utførte sparkling av mitt nyoppussa kjøkken. Jobben blei utført på ein svært god og profesjonell måte. Han kom alltid til avtalt tid og forklarte jobben undervegs. Han var svært nøyaktig. Gjekk over sparklinga etter fyrste strøk med maling for å flikke. Eg er svært fornøyd med resultatet. Kan absolutt anbefale denne bedrifta til andre.

Henning, Frekhaug, 17. april 2018

Skifte fliser over kjøkkenbenk

B. Gullaksen la nye fliser over kjøkkenbenk og det ble fantastisk bra! Kom med rask og god løsning på problemer. Pris og tid akkurat som avtalt. Vi har planer om å bruke firmaet igjen.

Nicklas, Flaktveit, 24. mars 2018

Maling av vegg og soverom

Utrolig dyktig og serviceinnstilt. Kan trygt anbefale videre!

Sofie, Bergen, 22. mars 2018

Brostein

Anbefales. Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Firma som man kan stole på og at de gjør jobben som avtalt på forhånd og at det ikke kommer noen ekstra utgifter uten at de gjør deg oppmerksom på det.

Stian, Bergen, 18. feb. 2018

Maling

Løsningsorientert, flink og pålitelig. Vi avtalte fastpris på maleroppdraget- og det kom ingen overraskelser. Underveis valgte vi å utvide jobben blant annet med støping av gulv, noe han gjorde svært tilfredsstillende og til avtalt pris. Har allerede anbefalt han til venner og bekjente- og vi benytter han gjerne igjen på kommende oppdrag. Anbefales.

Fredrik, Bergen, 11. feb. 2018

Pussing av mur

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Gullaksen var punktlig og ryddig-og svært enkel å forholde seg til. Vi kan uten tvil anbefale han til andre.

Ane, Frekhaug, 16. jan. 2018

Murarbeid

Arbeidet ble utført som forespeilet. Er veldig fornøyd med både kommunikasjonen underveis og det endelige resultat. Anbefaler dette firmaet.

Jon, Laksevåg, 31. des. 2017

Belegningsstein

Svært god kommunikasjon og service! Vi er veldig fornøyd med resultatet, og bruker nok dette firmaet igjen i fremtiden. Anbefales på det varmeste.

Ingrid, Ulset, 20. des. 2017

Muring av utendors trapp

Godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Trappen ble meget pen,o arbeidet ble gjort til avtalt tid. Vi fikk først en fast pris fra Gullaksen, og vi ble enige om oppstartsdato. Fredagen før oppstart (mandag), ble vi oppringt av Gullaksen som kunne informere om at skiferen ble noe dyrere enn antatt pga at leverandør hadde oppgitt feil pris til dem. Vi fikk oversent kvittering på materialet på mail. Prisen ble dermed litt høyere enn først avtalt.

Siw, Bergen, 6. okt. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

FOCUS AS

4.8 52 evalueringerBetalt Kleppestø

Hordvik Eiendomsservice

4.7 13 evalueringer Nyborg