BYGG&DESIGN CICHOREK

4.9 (14 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Fladenveien 41, 1900 Fetsund
 • Åpent i dag til klokken 19
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
 • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

BYGG&DESIGN CICHOREK

Bygg&Design Cichorek er bedrift fokusert på innvendig og utvendig malerarbeid. Våre hoved mål er å tilby best mulig kvalitet av malertjenester sammen med godt prisene. Bygg&Design Cichorek er enkeltpersonforetak etablert i 2016. Vi driver med utvendig og innvendig malerarbeid for både privat og bedrifter.? Vi er fornøyd når du som kunde er fornøyd med resultat.


INNVENDIG MALERARBEID
"Vår hjem, vår slott", og det skal være ikke bare trygg, men også ser ut hyggelig. Husker du ikke når det var siste gang malt? Hvit veggene er mer gul nå? Vinduene løser maling? Dørene ser ut som etter kamp? Det betyr at du skal male leiligheten din. Og selvfølgelig vi kan gjerne gjøre det for deg. Vi har erfaring med behandling av forskjellige overflater fra gipsplater til treverk.
Vi tilbyr for deg ikke bare malerarbeid. I tillegg til denne vi kan sparkle, tapetsere, gjøre mur reparasjon, fornye møbler, oppusse vinduene og dørene

UTVENDIG MALERARBEID
Din fasade skremmer barna? Vinduene og dørene ser ut som fra skrekkfilm? Terrasse din husker dinosaurer? Bygg&Design Cichorek kan være din "Ghost Busters" lag og hjelpe deg å glemme om det mareritt. Vi skal vaske huset ditt, skrape det som trenger å være skrapet, grunne ubehandlet tre og male alt. Selvfølgelig vi skal sjekke at det er kledninger som skal byttes, reparere det som er mulig. Utvendig malerarbeid utfører vi bare mellom april og september, hvis vær er varm og tre har lav fuktighet.


SMÅ JOBBER
Stor oppdrag mener mer penger for oss. Men vi er åpne også for små oppdrag. Trenger du overmale ett vindu, sparkle hull i veggen, bytte listverk, osv. Ta kontakt med oss, vi skal hjelpe deg med.


OBS! Vi samarbeider med mange leverandørene i bransje. Det lar oss å være fleksibel og ta også større oppdragene. Dersom vi kan ikke gjøre noe, vi kjenner dyktig firma som kan gjøre det bra med oss.


GRAFISK DESIGN
Denne type tjenester utfører vi også. Siden 2007 grafisk design er min hobby og jeg elsker å være kreativ. Til i dag har jeg lagt mange logo, nettsider, brosjyrer og andre grafisk tingene. Med nettsider jeg er forelsket i Wordpress som en enkelt og brukervennlig miljø.


I Norge hadde jeg lagt logo for Fet Kommune "Postkassetrim".


Som firma vi er interessert med å lære nye tingene og forbedre våre tjenester. Vi kommer alltid med åpnet hjerne og hjerte til våre kunde. Vi snakker polsk, norsk, engelsk og litt russisk og tysk.


Våre befaringer er alltid KOSTNADSFRITT

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 19
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften