Siste evalueringer (4)

Bistand interiørarkitekt rekkehus

Prosjektet skulle omfatte hele første etasjen vår (entréen, toalett, WC, kjøkken,s ute og spisestue). Prisen var veldig bra og alt startet bra. Design interiør kom med noen veldig gode løsninger. Kommunikasjon ble vanskelig etter at de fikk betalt. Selv om vi sendte en liste over alt som manglet på plantegningen, fikk vi aldri tilbake det endelige resultatet. Anbefales ikke.

Laura Svenheim, 18. juni 2019

Interiør av leilighet

Hadde Siri innom på befaring, hun skulle komme tilbake med et tilbud. Ble mildt sagt overrasket da jeg isteden mottok en faktura på 4000,- Sa meg uenig i fakturaen, men hun ga seg ikke og begynte å true med forliksrådet. Alt i alt en veldig ubehagelig opplevelse, ser nå at jeg på toppen av alt har mottatt innkallelse til forliksrådet.

Alexander Brun Jørgensen, 10. sep. 2018

Jeg jobbet som avtalt. Leverte tegninger som avtalt. Og spurte gjentatte ganger om tilbakemeldinger, så vi kunne komme videre. Jeg har ikke tatt betalt for møter, og vært hyggelig mht timer for å få betalt for noe av det jeg har gjort. Ingen respons. Og ingen vilje til minnelig løsning, dessverre! Det er første gang på mine 18 år jeg har en kunde som ikke vil betale.

Design Interiør AS 10. sep. 2018

Interiørarkitekt - kjøkken

Jeg fikk hjelp fra Siri Syvertsen i Design Interiør da jeg skulle pusse opp kjøkken og leilighet i Oslo. Siri har gjennom hele prosessen vært enkel og hyggelig å kommunisere med, svart raskt, og ikke minst kommet med svært gode løsninger. Hun foreslo blant annet å rive en vegg, som jeg ikke hadde tenkt på i det hele tatt. Leilighet og kjøkken er nå ferdig hos meg, og jeg er veldig fornøyd med åpen løsning! Mine beste anbefalinger. Tusen takk :).

Kine Hultin, 6. mars 2018

Tegne ny romløsning i underetasjen på en kjedet enebolig

Vi hadde en hyggelig befaring og tegninger av god kvalitet ble raskt levert.

Elisabeth Mona, 2. mars 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart