FIBOTEX AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

VARMEFAG JESSHEIM OG OPPAKER (FIBOTEX AS)

VELKOMMEN TIL VARMEFAG PÅ JESSHEIM OG OPPAKER!
Våre butikker på Jessheim og Oppaker har store utstilling av forskjellige ildsteder for en hver smak og lommebok,
Butikken på Jessheim ble etablert i 2016. Varmefag Jessheim er en underavdeling av Varmefag Oppaker. Begge avdelingene er en del av Fibotex AS som ble etablert på Oppaker i 1997. I tillegg til ildsteder ( gass og ved ovner) og stålpiper har vi også en farge og interiør avdeling hvor maling med tilhørende produkter er en del av sortimentet. Ved vår avdeling på Oppaker har vi også utstilling og salg av skredderydde garderobeløsninger og sommerstuer/vinterhager

I tillegg til våre butikkmedarbeidere har vi 4 ansatte montører som er sertifisert for montering av piper, piperehabilitering og montering av ildsteder for både ved og gass. En av montørene er i tillegg utdannet som murer og en annen som snekker. Vi syr gjerne sammen prisgunstige pakkeløsninger for deg som foretar en mer omfattende rehabilitering av din bolig. Våre serviceinnstilte butikkmedarbeidere har den kunnskap som er nødvendig og viktig for å gi deg som kunde trygghet på ditt valg i forhold til dine ønsker og optimal funksjonalitet.?

Proffkunder
Vi har med stor suksess etablert samarbeide med flere utbyggere for montering av piper og ildsteder i nye og eldre boliger. Hvis din bedrift har behov for våre produkter og/eller tjenester så kom gjerne innom eller ta kontakt på mail eller telefon.


Velkommen til en hyggelig og trygg handel. Vi har gratis parkering rett utenfor butikkene.

Mvh
Kjell Arne Johansen
Fagansvarlig for Varmefag Jessheim og Oppaker
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften