Siste evalueringer (40)

Oppussing av leilighet

Oppdrag med oppussing leilighet med hel sparkling av vegger med glasfiberstrie, maling av vegger og tak, utskifting av dørkarmer m/dører og gerikter, legging av ca 40qm med laminat, montering av gulvlister, maling av vinduer m. M. Oppdraget ble utført til vår tilfredshet til avtalt tid og pris. Div. Krav om tillegg men godkjent. Lite avvik ble avtalt utbedret. Veldig bra oppfølging underveis. Kan anbefale Ditt Prosjekt.

Geir, Oslo, 11. okt. 2018

Bygge bod i hagen (byggesett)

Jobben ble utført grundig og kommunikasjonen underveis var veldig bra. Anbefales!

Jørn, Oslo, 2. okt. 2018

Bygging av 6 carporter

Veldig godt fornøyd med både utført arbeid og pris. Kan anbefales.

Sameiet, Oslo, 24. sep. 2018

Diverse snekkeroppdrag pluss flislegging av vindu

Ditt Prosjekt gjorde jobben etter avtalt tid og resultatet ble bra. Lett å samarbeide med og god kommunikasjon. Ved ferdigstillelse var det et par småting vi ikke var helt fornøyd med men da kom de med en gang og rettet opp. Sluttresultatet ble bra og vi er fornøyd. Kan anbefale Ditt Prosjekt til tilsvarende oppdrag.

Kjetil, Oslo, 16. sep. 2017

Maling av hele huset samt oppussing av bad

Jeg kom i kontakt med denne bedriften via mitt anbud iforbindelse med oppussing av bad og maling av huset. Guttene gjorde en fantastisk jobb. De kom når de sier de skal komme og ikke minst står de på helt til jobben er gjort. Jeg trengte badet innen få dager og jeg var bekymret om de ville klare å få jobben gjort til avtalt dato. De overrasket meg og jobben ble gjort innen avtalt tid. Jeg anbefaler dem på det sterkeste.

Millicent, Oslo, 6. des. 2016

Gipse,sparkle og male en vegg i trapp

Ditt Prosjekt utførte jobben perfekt! De kom til avtalt tid, og ble det endringer i tidspunkt underveis, ble dette gitt beskjed om i god tid. Jobben ble grundig utført med et perfekt resultat! De dekket til og ryddet opp etter seg etter hver gang de var her. De er hyggelig og lett å ha med å gjøre. Kommer garantert til å velge de en annen gang.

Torill, Oslo, 23. aug. 2016

To gjerder og en trapp

Fint utført arbeide, god pris og pålitelig. Kan anbefales.

Cathrine, Oslo, 26. juni 2016

Maling og tapetsering

Møtte til avtalt tid og utførte jobben (maling av vegger og tak) godt. Kan anbefales.

Anne, Oslo, 12. okt. 2014

Bygge port,bytte kledning

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort! Porten ble akkurat som vi ønsket, og kledningen de byttet bak et nedløpsrør ser kjempefin ut. Jobben ble gjort raskt og effektivt, og David holdt oss oppdatert underveis. Kjempeflink snekker som vi ønsker å bruke igjen, og anbefaler til andre.

Katrine, Oslo, 5. juli 2014

Fjerne tapeter til sementgrunn ca. 11x2.5 meter

Firmaet var villige til å påta seg to ekstra jobber jeg hadde behov for da de møtte på befaring. Alt arbeidet ble bra utført, ok pris og bra kommunikasjon underveis. Problemfritt samarbeid og bra resultat.

Hans, Oslo, 5. juli 2014

Nytt gjerde med port til borettslag

Vi er veldig fornøyde med jobben. God oppfølging underveis, og lett å kommunisere på telefon og SMS. Fungerte bra med fastpris.

Christine, Oslo, 17. juni 2014

Bygging av loftboder

Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris.

Olav, Oslo, 21. mai 2014

Maling av oppgang i et sameie,6 etasjer

Veldig fornøyd med det Bygg David gjorde for oss i vårt sameiet. De malte hele oppgangen samt vår heis og var profesjonelle hele veien. Det ble også laget en ryddig og god kontrakt som ble fulgt til punkt og prikke med en veldig god pris. Etter at arbeidet var gjort ryddet de opp etter seg og eventuelle ekstra små ting som vi ønsket skulle bli gjort før de dro ble gjort selv om det ikke stod i kontrakten. Anbefaler denne gjengen på det sterkeste.

Mathias, Oslo, 8. mai 2014

Møbelsnekre,benk,bokhylle og garderobeskap.

Bygg David tok raskt kontakt,og igangsatte arbeidet etter avtale. Vi er meget fornøyde med arbeidet, og anbefaler Bygg David til lignende arbeide.

Kristian, Oslo, 29. april 2014

Bygge bod på ca 19kvm2 (rammetilatelse foreligger)

David er en hyggelig kar men prosjektet gikk ikke bra. Prosjekt ble først forsinket. Taket viste seg å være lekk. Bygg david forsøkte reparere men taket lakk fortsatt. Vi fikk befaring av en profisjonell taktekker som konkluderte at taket ikke var forskriftmessig bygd. Både matrialer og arbeid var feil. Bygg David klarte ikke legge taket riktig på 2 forsøk. Vi fikk ikke kompensjon da vi besluttet å benytte taktekker for å få jobben gjort bra.

Snorre, Oslo, 1. april 2014

Rehabilitering av veranda

Vi brukte Bygg David til en liten rehabilitering av takterrasse på 6 kvadrat. Firmaet fjernet gamle fliser, rettet gulvet og la ny smøremembran i to strøk, for så å legge nye fliser. Fint utført arbeid, det meste utført i henhold til avtalte tidspunkter. Det ble noen forsinkelser fordi de fikk problemer på en annen jobb, men da fikk vi beskjed. David følger godt opp og svarer alltid på telefon/sms. Vi anbefaler ByggDavid.

Rasmus, Oslo, 18. nov. 2013

Forskaling og støp av støttemur

Firmaet mangler totalt kompetanse nårr det gjelder konstruksjon av forskaling til en støttemur. Volum og trykk er temmelig ukjente begreper. Før arbeidet startet anbefalte jeg fremgangsmåte. De kjørte sitt eget løp. 1,5 tonn betong randt ut . David tok regningen for ny betong,men ville ha meg til å betale for ekstra materialer. Store forsinkelser under arbeidet. Stygt utført. De vil gjerne pusse muren for noen ekstra tusenlapper. Lag kontrakt!

Per, Oslo, 5. nov. 2013

Snekkerforskaling har sprukket. Betong vekk men guttene våre har ryddet alt på en gang og jeg bestilt ny kjøring fra norbetong.De kommet neste dagen og alt gikk bra. Jeg dekket alle tilleg kostanderne: forskaling materiell,3 kubbik betong og alle utstyrer. Vi har alle kviteringene som ble betalt

Ditt Prosjekt 5. nov. 2013

Maling av hytte innvednig og utvendig samt legge ny parkett

Ditt Prosjekt har malt min hytte innvendig, utvendig, lagt nye fliser bad og lagt ny parkett. Arbeidet er gjort veldig bra og ihht avtalt pris og tid. Men det viktigste av alt er at David er og hans firma er til å stole på og er ærlige. De er også veldig hyggelige å snakke med. David som er daglig leder er god til å snakke norsk. Firmaet kan absolutt anbefales.

Arnfinn, Oslo, 14. sep. 2013

Maling av tak/vegger + fjerne skruer osv. i vegger i 45 kvadratmeter leilighet.

Var presise og holdt avtaler. Pent utført maling. Fuget også rundt vask på bad. Trekker litt ned at småting ikke var helt i orden til slutt - men i det store og hele: Et positivt møte til en grei pris! Kan anbefale dem videre.

Une, Oslo, 6. sep. 2013

Takk skal du ha Une ! Vet du hvor fra kommet disse små ting ...? :) Hilsen David

Ditt Prosjekt 6. sep. 2013

Tapetsering av heisrom

Godt utført tapetsering. Veldig hyggelige og høflige håndtverkere.

Lars, Oslo, 29. aug. 2013

Legge terrassegulv 25 kvadratmeter - oslo

Som nevnt i andre referanser, stemmer det at de kommer til avtalt tid. Er fornøyd med gode snekkere som jeg kan anbefale til lignende oppdrag. Men få alt ned på kontrakt. Trekker litt ned fordi David mente vi skulle bet. Returkost av det han hadde målt for mye, og at snekkerne fikk info om at vi kaster alt selv, men de tok med seg alt og sendte regning på kr 1500,-.

Anita, Oslo, 15. aug. 2013

Støttemur

Fikk satt opp støttemur 4m lang, 1,5m høy. Meget dyktige og ryddige arbeidere, alt etter avtale. Bruker dem gjerne igjen til annet arbeid. Bygg David kan anbefales på det varmeste!

Berit, Oslo, 5. aug. 2013

Maling innvendig

Bygg David gjorde flott jobb med maling og innvendig finish. Vi trengte også hjelp med flis legging av bad og utvendig maling. Resultatet er blitt veldig bra og det er god kommunikasjon og oppfølging hele veien.

Håvard, Oslo, 30. juli 2013

Bygging av levegg på terrasse.

Fast pris. Kom når de skulle og jobben ble raskt utført. Bra oppfølging fra Dawid.

Rune, Oslo, 14. mai 2013

17 - 18 meter lecamur. 135 cm høy. (hagemur for å bygge terasse oppå).

Bygg David utførte jobben raskt og effektivt slik vi avtalte på stedet. Oppdraget ble noe endret fra opprinnelig beskrivelse, men dette ble taklet enkelt og greit. Her var det ikke noe dødtid og pauser, og profesjonelt utført. Pris og faktura som avtalt. Gir 5 stjerner. Anbefaler firmaet, og kan gjerne brukes som referanse. Per John Skaalgaard.

Per-John, Oslo, 13. mai 2013

Montere kjøkken

En eldre kar som ikke snakket norsk og som jeg ikke traff før jobben skulle starte utførte arbeidet, ikke David. Kom presist og utførte oppdraget på avtalt tid. Grovarbeidet var bra utført, finarbeid dårlig. For stor avstand mellom benkeplate og vegg enkelte steder. Tilbydde seg å sparkle ut veggen der avstanden var stor, noe jeg takket nei til. Rørgjennomføring i benkeplate var veldig stygt utført, men det standard utførelse av David Bygg.

Anne, Oslo, 14. nov. 2012

www.DITT-PROSJEKT.NO SJEKK OSS

Ditt Prosjekt 26. nov. 2012

Gjerde

De satte igang arbeidet pronto. Meget effektive folk og resultatet ble pent og som forventet. Hverken mer eller mindre. Husk å avtale pris og detaljert hva som skal gjøres av arbeid. Jeg kunne brukt dem igjen til tross for litt kommunikasjonstrøbbel.

Jon, Oslo, 5. juli 2012

Sparkling og maling av vegger

David og hans team helsparklet og malte stue/kjøkken/gang, la fliser og varmekabler i gang, slipte og behandlet et gammelt tregulv, samt fikset en del småting underveis i oppussingsprosessen. De kom alltid til avtalt tid, var nøye, og var enkle å forholde seg til. Vi er kjempe fornøyde med jobben de gjorde, og har allerede anbefalt de videre.

Kristoffer, Oslo, 30. april 2012

Malingsarbeide

Hyggelige malere, bra resultat til en helt grei pris.

Wenche, Oslo, 24. april 2012

Parkettlegging

.

Torbjørn, Oslo, 23. sep. 2011

Mur (gjerde)

.

Anne, Oslo, 21. sep. 2011

Trenger en snekker

Meget godt fornøyd. Kan anbefales.

Gro, Oslo, 9. aug. 2011

Oppgradering av hage og terrasse - bestumåsen - ullern - oslo

De kom til avtalt tid for befaring. Gjorde avtalt job til avtalt pris. Er godt fornøyd og kommer til å bruke de igjen.

Lise, Oslo, 8. aug. 2011

Oppussing av stue og entré

I likhet med tidligere referanser vil jeg gi Bygg David de beste anbefalinger. Seriøst firma som leverer til riktig tid og pris, møter alltid opp til avtalt tid.

Fredrik, Oslo, 17. juli 2011

Bygging av terrasse

Bygg David har levert en terrasse til et rekkehus, og har utført jobben på en svært god måte. Arbeidet innbefattet fjerning av eksisterende masse, pukking og planering samt bygging av terrasse og gjerde. Håndtverkerne har vært hyggelige og imøtekommende, og har gjort svært godt arbeid med pene detaljer.

Christopher, Oslo, 15. juli 2011

Oppussingsarbeid entré

Jeg kan absolutt anbefale Bygg David. Godt faglig arbeid. Seriøs håndverker med gode ideer på idelle løsninger. Resultatet ble slik vi håpet og de var svært nøye i utførelsen. Kom som avtalt, jobbet effektivt og ryddet opp etter seg. Jeg er også fornøyd med pris, som ble som vi avtalte.

Hege, Oslo, 3. juli 2011

Tapetsering av soverom

David gav raskt anbud, og kom kort tid etter på befaring. Innen få dager var jobben utført. Vi er veldig fornøyd med hans tilgjengelighet og punktlighet. Oppfølgingen og kommunikasjonen var også over all forventning, hvert møte ble bekreftet i god tid før deres ankomst. De var også svært behjelpelige med å tilpasse tiden til tidspunkter vi hadde mulighet til å være hjemme for å ta i mot, det er svært god service. Kvalitetsmessig er vi svært godt fornøyd. Tapetjobben er meget profesjonelt utført, og utfordrende steder som lister, lysbrytere osv. Ser veldig bra ut. Prisen er det heller ingen ting å si på. Vi vil garantert benytte Bygg David ved neste prosjekt hos oss, og anbefaler bedriften på det sterkeste.

Karoline, Oslo, 15. mai 2011

Oppsetting av lettvegg

Etter at Bygg David utførte mitt oppdrag om å sette om en lettvegg for å dele av et rom, er jeg fornøyd med resultatet. Personene som utførte oppdraget var hyggelige og imøtekommende, kvaliteten på det de gjorde var høy og mine forventninger til jobben ble innfridd med et fint håndverk. Prismessig møter de konkurransemarkedet bra, og jeg kan gjerne anbefale Bygg David videre til andre potensielle kunder.

Trude, Oslo, 18. april 2011

Tak i kjøkken

Bygg David v / leder, kom raskt etter at vi tok kontakt på Mitt anbud. Ingen problemer med å forstå hva vi ønsket. Leder av firmaet bekreftet at de kom - akkurat - når vi ønsket. Han ringte oss dagen før, for å bekrefte igjen at han kom dagen etter. De kom til avtalt tid. Jobben ble oppgitt å vare i 1 1/2 dag. Det stemte. Det gamle taket ble tatt ned. All søppel ble fjernet. Gulvet ble feid av håndverkerne. Innimellom denne jobben var elektriker innom og utførte sitt arbeid med "spottene". Vi vil spesiellt bemerke at Lucas, som satte opp det nye taket, gjorde en veldig pen og nøyaktig jobb. Etter hva vi fikk av andre tilbud, var prisen fra Bygg David helt grei. Vi vil nok bruke dette firmaet senere ved behov. Firmaet opptrådte profesjonellt,ryddig og ga oss informasjon på alt vi spurte om. Vi mottok også oversikt på hva som var kjøpt inn til arbeidene her.

Tom-Erik, Oslo, 17. april 2011

Legge parkett

David og makker la parkett og malte tak og vegger hos meg. Jobben ble meget godt og grundig utført til en god pris. Nå skal jeg bruke dem igjen for å få opp nytt kjøkken.

Mai, Oslo, 21. feb. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 150 evalueringer Oslo