Siste evalueringer (20)

Oppussing av stua og gangen

Veldig fornøyd med jobben. Rask og ryddig, god kommunikasjon, anbefales!

Jonathan Vaz, 6. april 2019

Pusse opp kjøkken og gang.

NBD v/Aurel gjorde en meget bra jobb hos oss. Jobben besto av sparkling og pussing av kjøkken og gang. De kom med gode forslag underveis og viste stor profesjonalitet. Lett å kommunisere, punktlig og kvalitet bevisste. Anbefales.

Katerina Sliper, 2. mars 2019

Oppussing av leilighet

Super kvalitet, ryddig prosess, og god kommunikasjon underveis. Anbefaler!

Dag-henning Brandsæter, 20. feb. 2019

Male og legge veggplater/lister

Vi pusset opp 1 etage med veggplater og maling. Det var en ganske stor jobb og de fikk det ferdig før avtalt tid. Kjempefint utført, god pris og pålitelige folk. Anbefales!

Line Toft, 4. feb. 2019

3 rom og kj,ca 70 kvm,lillestrøm

Dette firmaet bør man bruke. De er veldig serviceminded og gjør en veldig god jobb. De pusset opp leil. Som var lagt ut på oppdrag og ble ferdig før den avtalte dato. Ikke noe problem med å få kontakt pr. Tlf, avtale møter el. E-mail. Er kjempefornøyd med resultatet og pris. Anbefales.

Katrine Bergersen, 17. okt. 2018

Totalrenovering rekkehus 98 m² - ønsker kun tilbud fra totalentreprenør.

NBD Bygg totalrenoverte vårt rekkehus, dette inkl. 2 bad, kjøkken, stue, 4 soverom, og vaskerom. De byttet også alle dører, vinduer og sikringskap, og hjalp oss med alt av transport og bortkjøring. Aurel og hans team gjorde en fantastisk jobb hos oss, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! De er alltid tilgjengelige, enkle å kommunisere med og veldig positive. Vi anbefaler NBD Bygg på det sterkeste, og vil definitivt bruke de igjen!

Sara Samir Hassan, 16. okt. 2018

Montere ikea kjøkken (totalt 13 skap)

Vi kommer til å bruke NBD Bygg igjen, de gjorde en fantastisk jobb hos oss og vi er kjempe fornøyd med resultatet. De kommer alltid til avtalt tid og er veldig løsningsorienterte. Det vi har satt aller mest pris på er tilgjengeligheten og kommunikasjonen underveis. Vi anbefaler NBD Bygg på det sterkeste, og vil definitivt bruke de igjen! Anbefaler alle å bruke NBD Bygg til sitt neste prosjekt.

Marwa El Farri, 29. sep. 2018

Legge gulv ca 45 kvm

Her har disse gutta lagt nytt gulv i hele huset, fornyet trapp,lagt fliser og pusset opp toalettet. De yter fantastisk service , pliktoppfyllende , kommer til avtalt tid og veldig seriøse. Hyggelige og veldig imøtekommende . Skal bruke de på resten av huset også. Gir mine beste anbefalinger. Mvh Hanne Isabelle.

Hanne Isabelle Myhre, 22. aug. 2018

Legge laminat ca 9 kvadrat og lister

NBD Bygg Tok raskt kontakt etter at jobben ble lagt på mitt anbud. Jeg fikk en rimelig og grei pris. De kom etter avtalt tid og utførte jobben på avtalt tid også. Skulle legge parkett og lister på soverommet. Det var veldig profesjonelt utført og jeg er veldig fornøyd. Anbefaler dette firma videre til andre, og kommer selv til å bruke dette firma på andre oppdrag.

Kenneth Barkat, 16. mai 2018

Snekring – terrasse

Geir og Aurel fra NBD Bygg var raske med å svare på mitt anbud, og var raskt på plass for å gjøre jobben. Vi skulle utvide en markterrasse og bygge ut en skillevegg. Arbeidet ble utført profesjonelt, og med en god pris. Anbefales.

Bernt Haug, 11. mai 2018

Fjerne gammel peis og endre størrelse på et soverom

Vi har vært veldig fornøyd helt fra de kom til befaring til jobben ble fullført. To veldig høflige og flinke snekrere. Kommer med gode forslag på hvordan ting kan løses. De passet på å informere oss underveis, og spør om godkjenning for ekstra kostnader. Anbefaler på det sterkeste!

Medine Serin, 24. mars 2018

Legge smartpanel på 2,4 m høy vegg x 6 meter

Alt var perfekt. Nøye utført jobb, nøye informasjon. Ryddig underveis. Gjorde jobben skikkelig! Beste håndverktsarbeid jeg har fått utført.

Mubashar Amin, 15. mars 2018

Taklister

Flinke og hyggelige håndverkere. Anbefales!

Henning Kværnø, 24. feb. 2018

Maling - soverom og en vegg.

Aurel malte vårt kjøkken og soverom. Dagen etter var noe av malingen på kjøkken skallet av pga fettmerker på vegg samt noen andre småting, vi kontaktet bedriften og Aurel var svært vennlig og hjelpsom og rettet opp i dette med en gang. Vi er svært fornøyde med sluttresultatet!

Martine Kjellback Fiveland, 19. feb. 2018

Fore ut vegg + listing

Godt utført arbeid til god pris! Anbefales!

Kay Arne Sulutvedt, 28. nov. 2017

Oppussing av to soverom

Rask respons. Flinke og meget effektive. Utrolig hyggelig og pålitelige. Veldig godt utført oppdrag med total oppussing. Demontering av gammelt før nytt ble utført, hvorav maling av tak, panelvegger, lister og vegg til vegg tepper. Her får du rimelig godt håndverk. Anbefales! !

Elisabeth Kjendlie, 7. nov. 2017

Snekring av lister

Godt utført arbeid til en god pris. Profesjonelle og hyggelige. Anbefales på det varmeste.

Daniel Bratteteig, 25. okt. 2017

Tapetsere,male og legge gulv i et 10km ungdomsrom.

Pen utført arbeid, flinke og effektive. Kom da de sa de skulle og vi hadde god kommunikasjon underveis. Veldig hyggelig og høflige. Flinke og pålitelig.

Siv Elise Johansen, 19. okt. 2017

Flislegging av kjøkken,10-12 kvm

Jobben ble gjort sikkelig fint. Annbefaler alle å bruke NBD BYGG AS til sitt neste prosjekt. Fikk dem også til å male kjøkkenet. Mitt.

Øyvind Bøe Dalelv, 8. okt. 2017

Renovering av leilighet på 65 kvadratmeter

Hyggelige og flinke gutter som virkelig viste hva de skulle gjøre. Maste aldri om penger og brukte god tid på fin arbeid. De var også blant de alle billigste. Absolutt anbefales.

Reza, 2. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2017

i enhetsregistret
Omsetning 2017

81

Tusen kroner
 • Egenkapital (%)
  -900%
 • Driftsmargin
  -16%
 • Gjeldsgrad
  -1.1%
 • Lønnsomhet
  1300%
Regnskapstall (i 1000)
 
2017
Sum driftsinntekter
81
Driftsresultat
-13
Resultat før skatt
-13
Årsresultat
-13
Roller
Daglig leder
Aurel Crut
Styrets leder
Aurel Crut
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2017-08-01
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-05-2019 08:07:12
Se hele regnskapet til NBD BYGG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart