CRENA MONTERING

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 577 Sentrum, 0105 Oslo

CRENA MONTERING AS

Håndverkertjenester når du trenger det
Crena montering tilbyr kompetanse, kvalitet og tilgjengelighet på flere typer håndverkertjenester ifb kjøkkenmontering gjennom vårt brede nettverk og egne fagpersoner.?

Vi kan utføre hele jobben med monteringen fra A - Å om du skulle ønske. Våre prosjektledere koordinerer kjøkkenmontørene samt rørleggere, elektrikere, malere, fliselegger mm. Vi ordner også med riving av gammelt kjøkken samt retur til gjenvinning og klargjøring av kjøkkenrommet dersom du ønsker det. Hva enn du måtte trenge for å få kjøkkenet ferdig montert.


Mange kvier seg ved tanken på å bytte kjøkken fordi det blir?for mye?å tenke på. Med oss på laget trenger du bare finne hvilket kjøkken du har lyst på.
Vi kommer gjerne hjem til deg og gjennomfører en oppmåling og/eller kontrollmåling for å sikre at kjøkkenet du bestiller faktisk passer 100% inn hos deg. Dette er en billig forsikring for sikre at du ikke ender opp med store tilpasninger på monteringen pga feilmåling, skjevheter, røropplegg mm.


Ved en kontrollmåling så vil du også få tilsendt et uforpliktende spesifisert tilbud på alle fagområdene som må til for å montere det nye kjøkkenet. Her vil det også fremkomme tips og råd fra befarer på løsningen som er valgt. Har du allerede en kjøkkentegning når vi er på besøk så ser vi fort om dette er gjennomførbart å montere i ditt kjøkkenrom.


Vi monterer alle typer kjøkken og er Elkjøp og Lefdal sin foretrukne partner på kjøkkenmontering.?
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften