Siste evalueringer (9)

Spesialtilpassede innredninger/møbler

Vi valgte Norwegian Wood Design til denne jobben ettersom de fremsto både profesjonelle og erfarne på befaring. Da arbeidet skulle starte opplevde vi ikke samme profesjonalitet og manglende kommunikasjon som resulterte forsinkelser som kunne ha vært unngått. I tillegg opplevde vi at de flere anledninger forsøkte å få ekstra betalt. Da dette også skjedde når ene møbelet hadde skevheter ved levering, er opplevelsen at man ikke betaler for den kvaliteten og designet det kommuniseres om på forhånd, og som man betaler for. Kan derfor ikke anbefale dette selskapet videre.

Marianne, Oslo, 8. sep. 2019

Bestilling av bord

Lagde flott bord til en grei pris.

Geir, Drammen, 3. april 2019

Møbelsnekker til å lage kleskap

Veldig bra utført arbeid. Etter at Joakim hadde vært på befaring laget han et tilbud med skissert løsning. Vi hadde en god dialog i planlegging og forberedelsestid. Arbeidet på stedet ble gjort i løpet av en dag med litt tilpassninger en dag senere. Utførelsen ble som ønsket og oppdraget ble som avtalt og til avtalt pris. Vi kan anbefale Norweigian Wood Design. Hyggelig og dyktig.

Anders, Hvalstad, 1. mai 2018

Lage en bokhylle

Jobben ble gjort veldig bra. Alt ble slik vi var enige i starten . Firma anbefales.

Malgorzata, Drammen, 24. april 2018

Bygging av bokhylle i stue

Joakim er en meget ryddig, hyggelig og ordentlig person. Godt tilbud, meget godt arbeid, ferdig til avtalt tid - veldig fornøyd. Er ikke mer å si egentlig. Anbefales.

Henrik, Oslo, 16. mars 2018

Møbelsnekker medieløsning og oppbevaring under trapp

Jeg hadde to prosjekter (store mediemøbel og hylleløsning under trapp) som ble levert kjapt og med meget god kvalitet. Vi hadde god dialog og de skjønte virkelig hva jeg ønsket og leverte i henhold til dette, i tillegg til at de hadde gode forslag selv. Pålitelige og punktlige.

Claes, Oslo, 3. feb. 2018

Bygging av bokhylle

Flinke, fleksible og fin diskusjonspartner. Alt i alt veldig godt fornøyd!

Anders, Oslo, 23. jan. 2018

En vegg med bokhyller

Godt utført håndverk av kompetente snekkere! Joakim Espegard kom på befaring, tok mål og lyttet til våre tanker og ønsker, før han dro tilbake til verkstedet og utformet hyller og hylleknekter. Han sendte oss bilder med forskjellige alternativer til hylleknekter, samt viste oss mulige fargevalg og variasjoner i treverk, slik at vi kunne ta veloverveide valg i prosessen, og komme frem til den beste løsningen for oss. Veldig fornøyd med arbeidet!

Kjersti, Oslo, 22. des. 2017

Bygge bokhylle

Bestilte en plassbygd bokhylle med sittenisje i vindu. I utgangspunktet en relativt komplisert sak, men fikk likevel langt mer enn vi kunne forvente. Er selv arkitekt og har sjelden vært borti håndverkere som leverer så gode løsninger med så høy kvalitet, og det med et godt øye for detalj og design. Skulle tro de bygde til seg selv. Vennlige og serviceinnstilte hele veien - Følger opp jobben fra idé til ferdig produkt. Anbefaler på det varmeste!

Sølvi, Nøtterøy, 18. nov. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Savo Rørleggerbedrift AS

4.7 76 evalueringer Drammen

Gunes Bygg og Håndverktjenester

4.7 49 evalueringer Drammen

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.7 48 evalueringer Drammen