Siste evalueringer (4)

Bygge dukkestue

Byggmontasje AS tok kontakt for de var interessert i å kjøre prosjektet ifm fagprøven for en snekkerlærling, noe som var fint for oss. Fikk derfor en meget bra fastpris, men ble dessverre litt tull på slutten med finish - begrunnet fra Byggmontasjes side med prisøkning på materialer underveis i prosjektet. . Så måtte ta siste biten selv, da firmaet anså seg ferdig med jobben.

Geir, Brumunddal, 7. juli 2021

Pusse opp kjelleren

Gjorde jobben raskt som som avtalt.

Øystein, Stange, 6. april 2021

Kosmetisk oppussing av bad

Byggmontasje har vært dyktige på kommunikasjon og kvalitet på arbeidet. Prosjektplanen er blitt holdt og oppdatert ved uforutsette hendelser. Ville helt klart ha anbefalt Byggmontasje videre :-).

Sara, Hamar, 30. mars 2021

Tett veranda

Sluttresultatet ble utmerker. Arbeidet ble gjort til avtalt tid. Snekkeren var veldig hyggelig. Han gjorde til og med mer enn det han var forespurt til samme pris. Han kom også med tips og råd for videre arbeid som skal gjøres selv. Alt i alt 10/10. Anbefales!

Erlend, Ingeberg, 24. mars 2021

Fjærning av bærende veg.

De ga meg et tilbud på en jobb, som jeg trodde jeg trengte. Etter første befaring skulle jeg gjøre noe jobb selv. Etter den jobben var gjort kom de igjen for å forberede jobben. Da overbeviste de meg om at det ikke ville være behov for det vi hadde avtaler, og jobben ble avlyst. På tross av at de ikke tok på seg jobben til slutt, fikk jeg masse god hjelp og veiledning.

Magnus, Moelv, 18. feb. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Stor-oslo Tak og Blikk

5.0 2 evalueringer Furnes

Tømrer Tømmerås AS

4.9 10 evalueringer Soknedal

Byggmontasje AS

4.5 4 evalueringer Furnes