Siste evalueringer (8)

Legge parkettgulv ca. 70 m2 og gulvlisting ca. 64 meter

Robertas og hans team var svært hyggelige, nøyaktige og opptatt av kvalitet. De fikset småting som oppstå underveis som vi ikke hadde beskrevet i forveien. Vil absolutt anbefale dette firma til andre! De var også veldig fleksible mtp arbeidstid da vi hadde flere arbeidere som jobbet parallelt.

Ragnhild Løge, 11. juni 2019

Fornye terrasse ca. 45 kvm

Robertas og hans team har fjernet en gammel terrasse på ca 45 kvm og bygget en ny i Kebony (med skjulte skruer) med tilhørende gjerde. Har i tillegg laget et espalier og et lite skur. Arbeidet er etter min mening utmerket utført. Robertas team fremstår som ryddige og profesjonelle - kommer til avtalt tid - utfører avtalt arbeid - har det ryddig når de jobber - og rydder opp etter seg. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført.

Henning Johnsen, 7. juni 2019

Bygge terasse og balkong

Robertas og hans team har demontert gammel balkong og terrasse og bygget helt nytt. Arbeidet er veldig skikkelig gjort - dyktige håndverkere - og jeg er veldig fornøyd med resultatet. De har vært behjelpelige med valg av materialer og gitt gode rår underveis. Pris var avtalt på forhånd og kommunikasjonen underveis har vært veldig god. Håndverkerne snakker både norsk og engelsk. Jeg kan absolutt anbefale Robertas Ozel og hans team!

Vibeke Marnburg, 3. juni 2019

Rive gammel terasse og bygge ny ca 30 kvm2

Robertas Ozel og teamet hans var meget profesjonelle, ryddige og ikke minst hyggelige. Det var tydelig fra starten hva som var avtalt i tilbudet og når det dukket opp noen nye behov underveis var teamet flinke på å gi veiledning til gode løsninger som de skreddersydde til våre behov. Robertas og teamet var alltid tilgjengelige og leverte på avtalt tid. Vi er kjempefornøyde med vår nye terrasse og kan anbefale Robertas Ozel på det varmeste.

Lene Beck, 21. mai 2019

Montere gjerde på støttemur,13 meter

Gjerdet ble satt opp på én dag, og det ble enda finere enn forventet. Jobben er gjort grundig, og det ser bra ut på detaljnivå. Hyggelige håndverkere, her var det fokus på å finne en løsning som passet både meg og dem. Veldig fornøyd!

Gjermund Tornholm, 14. mai 2019

Legge 3,6 x 4,4 m platting/terrasse

Vi er meget godt fornøyd med oppfølgingen som ble gitt og jobben som ble gjort. Gjennomført som avtalt, effektivt og profesjonelt.

Kristian Arntsen, 9. mai 2019

Bygge terrasse,ca 18m2

Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Kommunikasjon før og underveis var topp, prosjektet vokste underveis og Robertas og hans menn tok alle utfordringer på strak arm. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Aller viktigst for oss var god kommunikasjon underveis, da det alltid dukker opp uforutsette ting, og det er mye å ta stilling til. Opplevde Robertas og hans menn som løsningsorientert og behjelpelig. Kan absolutt anbefales.

Gøril Johnstad Hansen, 2. april 2019

Stakittgjerde

Hyggelig og proff, god informasjon både før og underveis, og god kvalitet levert til avtalt tid og pris.

Arne H. Krumsvik, 31. mars 2019
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2016

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Robertas Ozel
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2016-10-18
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-09-2019 09:24:18
Se hele regnskapet til ROBERTAS OZEL på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart