Siste evalueringer (14)

Bygge platting til basseng i en skråning

Denne bedriften har svindlet meg for over 31 000 kroner og MÅ ikke brukes av andre. De krevde forhåndsbetaling og betaling for materialer, de skulle blant annet skifte garasjetaket og møtte opp en dag for å fjerne taket. Etter det har de aldri møtt opp. Etter mange uker med dårlig kommunikasjon og at de ikke møtte opp krevde jeg heving. Det har nå tatt mange uker siden jeg skulle fått tilbake pengene og har anmeldt de for svindel og send varsel for tvangsinndriving. I tillegg har jeg måtte betale 6500 for fuktskademåling ettersom husveggen har stått åpen og fortsatt står åpen. De svarer ikke lenger og jeg vet ikke om jeg får pengene igjen. Mitt anbud tar heller ingen ansvar for bedriften.

Sebastian, Langhus, 23. aug. 2020

Platting og levegg

Godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Løsningsorienterte arbeidere som jobbet ryddig og selvstendig.

Håkon, Moss, 14. mai 2020

Skifte kledning og etterisolering

Godt utført og god pris. Noe forsinkelse i arbeidet, men det skyldtes coronasituasjonen. Fant gode alternative løsninger.

Jakob, Vestby, 24. april 2020

Legge parkett og lister

God kvalitet og de arbeider raskt. Robertas løste oppgaven bra og kom med gode innspill til justeringer uten endring av pris.

John, Engelsviken, 23. april 2020

Skjermvegg i garasjeanlegg i impregnert materiale

Robertas kom på befaring bare to timer etter at jeg kontaktet ham. Han sendte meg et tilbud etter 25 minutter. Jobben var gjort på en time og var faktisk ferdig utført bare fire timer etter befaringen. Han er lett å kommunisere med og flink til å snekre.

Ørjan, Vinterbro, 29. feb. 2020

Legging av heltre parkett ca 220 m2

Vi mottok over 20 henvendelser på mittanbud om legging av 250m heltre/parkett. Vi fikk best inntrykk av Robertas av samtlige som var på befaring. Robertas er svært dyktige, effektive og løsningsorienterte om det dukker opp ting som må løses underveis. Veldig lette å kommunisere med, punktlige og de har vært veldig fleksible om andre arbeidere/fag krysset deres i prosjektet. Slike håndverkere sparer man nummeret til.

Bernt, Ski, 20. feb. 2020

Legge parkettgulv ca. 70 m2 og gulvlisting ca. 64 meter

Robertas og hans team var svært hyggelige, nøyaktige og opptatt av kvalitet. De fikset småting som oppstå underveis som vi ikke hadde beskrevet i forveien. Vil absolutt anbefale dette firma til andre! De var også veldig fleksible mtp arbeidstid da vi hadde flere arbeidere som jobbet parallelt.

Ragnhild, Oslo, 11. juni 2019

Fornye terrasse ca. 45 kvm

Robertas og hans team har fjernet en gammel terrasse på ca 45 kvm og bygget en ny i Kebony (med skjulte skruer) med tilhørende gjerde. Har i tillegg laget et espalier og et lite skur. Arbeidet er etter min mening utmerket utført. Robertas team fremstår som ryddige og profesjonelle - kommer til avtalt tid - utfører avtalt arbeid - har det ryddig når de jobber - og rydder opp etter seg. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført.

Henning, Oslo, 7. juni 2019

Bygge terasse og balkong

Robertas og hans team har demontert gammel balkong og terrasse og bygget helt nytt. Arbeidet er veldig skikkelig gjort - dyktige håndverkere - og jeg er veldig fornøyd med resultatet. De har vært behjelpelige med valg av materialer og gitt gode rår underveis. Pris var avtalt på forhånd og kommunikasjonen underveis har vært veldig god. Håndverkerne snakker både norsk og engelsk. Jeg kan absolutt anbefale Robertas Ozel og hans team!

Vibeke, Oslo, 3. juni 2019

Rive gammel terasse og bygge ny ca 30 kvm2

Robertas Ozel og teamet hans var meget profesjonelle, ryddige og ikke minst hyggelige. Det var tydelig fra starten hva som var avtalt i tilbudet og når det dukket opp noen nye behov underveis var teamet flinke på å gi veiledning til gode løsninger som de skreddersydde til våre behov. Robertas og teamet var alltid tilgjengelige og leverte på avtalt tid. Vi er kjempefornøyde med vår nye terrasse og kan anbefale Robertas Ozel på det varmeste.

Lene, Oslo, 21. mai 2019

Montere gjerde på støttemur,13 meter

Gjerdet ble satt opp på én dag, og det ble enda finere enn forventet. Jobben er gjort grundig, og det ser bra ut på detaljnivå. Hyggelige håndverkere, her var det fokus på å finne en løsning som passet både meg og dem. Veldig fornøyd!

Gjermund, Oslo, 14. mai 2019

Legge 3,6 x 4,4 m platting/terrasse

Vi er meget godt fornøyd med oppfølgingen som ble gitt og jobben som ble gjort. Gjennomført som avtalt, effektivt og profesjonelt.

Kristian, Østerås, 9. mai 2019

Bygge terrasse,ca 18m2

Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Kommunikasjon før og underveis var topp, prosjektet vokste underveis og Robertas og hans menn tok alle utfordringer på strak arm. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Aller viktigst for oss var god kommunikasjon underveis, da det alltid dukker opp uforutsette ting, og det er mye å ta stilling til. Opplevde Robertas og hans menn som løsningsorientert og behjelpelig. Kan absolutt anbefales.

Gøril, Oslo, 2. april 2019

Stakittgjerde

Hyggelig og proff, god informasjon både før og underveis, og god kvalitet levert til avtalt tid og pris.

Arne, Oslo, 31. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygningsfirma Knut E. Andersen

4.9 13 evalueringer Vinterbro

Rembud AS

4.3 3 evalueringer Vinterbro