Siste evalueringer (3)

Maling utendørs

Godt fornøyd med kontakten med firmaet og med jobben som er gjort. Kom etter avtale og arbeidet effektivt. Nøyaktig og pent arbeid.

Annbjørg, Stjørdal, 30. juli 2018

Malejobb

Jeg er godt fornøyd med malerjobben som er gjort i leiligheten. Det ble utført etter avtale og alle tidsfrister ble holdt. Enkel å samarbeide med og veldig på tilbudssiden. Da jeg kom med tilleggsoppgaver så var de positive til dette og pris som ble avtalt ble overholdt. De var også behjelpelig med å hente ekstra varer som gulvbelegg, dusjdører ol. Som ble tillegg til oppriinnelig anbud.

Lisa, Levanger, 18. april 2018

Innvendig maling av enebolig. 270m2

Oppdraget ble avsluttet etter en dag da firmaet tydelig ikke kunne sparkle. Det kostet meg 10. 000 kr å rette opp deres feil. Det er helt ufattelig at noen kan ta på seg et sånnt oppdrag uten å ha nødvendig kompetanse og ferdigheter. I tillegg så ødela de en stol som de hadde brukt som krakk/trapp- dette fordi de ikke hadde med seg noe å stå på. Noe som er ganske utrolig når man skal sparkle og male et helt hus. . .

Jostein, Fannrem, 11. jan. 2018

På dette prosjektet hadde vi så vidt sparklet første strøk før kunde ville avbryte prosjektet. Vi hadde lagt inn remse og skulle pusse ned før vi la på et eller to strøk til for å få det jevnt. Vi hadde egentlig tenkt å begynne å jobbe neste dag men grunnet mas av kunde måtte vi vente til neste dag. på toppen av det hele bar huset preg av ekstremt dårlig håndverk, skeve gipsplater, ødlagte gipsplater med mere.

MALERSERVICE I-A INGE JOHANSEN 25. jan. 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

FOSS MALERSERVICE AS

5 15 evalueringerBetalt Saupstad

Berg Byggtjenester AS

4.8 26 evalueringer Levanger

Troll Bygg AS

4.5 11 evalueringer åsenfjord