Siste evalueringer (27)

Skifte varmekabler og fliser på badegulv

Meget proffe og presise - både som firma og håndverkere.

Heidi Aakre, 8. mars 2021

Flis på flis og sette inn dusjkabinett

Abe Entrepenør la nye fliser på bad. Profesjonelle i gjennomføring og perfekt resultat.

Gøril Godtland, 11. aug. 2020

Ferdigstillelse av bad,sparkling av gipsvegger. maling av gipsvgger,diverse vegger

ABE Entreprenør kom inn for å redde et baderomsprosjekt. De har vært pålitelige og effektive i arbeidet som er utført til svært god kvalitet. Anbefales.

Heidi Moseng, 22. mars 2020

Haster! totalrenovering av bad

ABE totalrenoverte mitt bad til avtalt tid og pris og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Håndtverkerne gjorde en fantastisk jobb og prosjektleder Hamad er veldig lett å samarbeide med. Han kom hele veien med gode forslag til løsninger og forbedringer som har løftet sluttresultatet flere hakk. Oppfølgingen i ettertid har også vært god. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av dette selskapet på andre prosjekter og gleder med til å jobbe med de igjen. Anbefales på det sterkeste.

Andreas Aune Sverre, 22. mars 2020

Korrigere feil gulvfall i lite baderom

De korrigerte fall i et mindre bad på en helg. Veldig proft og fint arbeid. Svært rimelig. Anbefales på det sterkeste!

Carl Christian Mathiesen, 23. jan. 2020

Oppgradering av kjøkken

Utrolig fornøyd med utført arbeid! Det var upåklagelig service hele veien, håndverkerne var punktlige, ryddige og dyktige. Anbefaler A Byggentreprenør AS på det varmeste!

Marianne Christiansen, 13. des. 2019

Kjernebore 150mm hull i grunnmur

Gjorde jobben bra.

Henrik Gabrielsen Sletta, 10. des. 2019

Rehabilitering og utvidesle av eksisterende terrasse

Vi skulle bygge ny terrasse på ca 80 kvm med ny trapp og en liten bod. A Byggentreprenør leverte et ryddig og bra tilbud og gjorde denne jobben på 2 uker inkludert riving av eksisterende terrasse og fjerning av avfall. Vi hadde god kommunikasjon under veis og endringer som som vi ønsket ble også raskt ordnet. Alt i alt et godt gjennomført prosjekt.

Marta Jensdottir, 25. sep. 2019

Helrenovering av bad

A Byggentreprenør AS har imponert meg gjennom hele prosessen; fra befaring, planlegging, gjennomføring og til sluttgjennomgang. Kvaliteten på arbeidet har vært upåklagelig, kommunikasjonen lett og tydelig - og prisen adekvat. Håndtverkerne har vært effektive, serviceinnstilte og kommet til avtalte tider. Undertegnede mistenker at god oppfølging og ledelse av dyktige håndtverkere er en av sucessfaktorene. Badet ble levert på under 3 uker. Jeg kan helhjertet anbefale A Byggentreprenør AS videre.

Nina Engesnes, 2. sep. 2019

Flislegging av balkonggulv

Godt utført arbeid, effektive og kommer til avtalt tid. Litt vanskelig å fjerne fugemasse fra vinduer, men ellers svært godt fornøyde med arbeidet.

Elisabeth Elsebø, 29. aug. 2019

Lekkasje oppvaskmaskin opplegg

Kom til avtalt tid, jobbet effektivt, veldig fornøyd.

Irina Bentea, 24. juli 2019

Fundamentering av platting

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort med fundamentering og bjelkelag for platting. AB entreprenør var fleksible og åpne for justeringer uten at det påvirket fastprisen vi hadde avtalt. Kan anbefales, og jeg kommer til å kontakte dem dersom jeg trenger hjelp ved en senere anledning.

Stian Ellingsen, 15. juli 2019

Rørlegger - vann og avløp til nytt kjøkken

Møtte til avtalt tidspunkt, effektive og godt arbeid. Hyggelige personer som kommuniserer godt. Kom med en bedre løsning enn vi hadde tenkt ut på forhånd, selv om dette ville ta litt ekstra tid. Veldig fornøyd med A Byggentreprenør AS.

Ole Morten, 27. mai 2019

Installere vannkran ute

Dem kom til avtalt tid. Gjorde en kjempebra jobb. Var raske. Lette å ha med og gjøre. En bra pris. Vil bruke dem igjen og kan anbefales til andre:).

Lisbeth Karlsen, 5. mai 2019

Totalrenovering av hus,inn- og utvendig.

Vi har hatt totalrenovering av huset vårt, både inn- og utvendig. Prosjektleder Hamad, og hans team har levert oss et resultat vi er strålende fornøyd med. Arbeiderne var ryddige, hensynsfulle og kommunikasjonen var god under hele prosjektet. Arbeidet ble utført veldig profesjonelt og etter avtale. Firmaet har brukt materiale med god kvalitet. Vi anbefaler ABE på det varmeste, og bruker de gjerne igjen dersom det skulle være behov for det.

Kjetil Vollan, 15. feb. 2019

Tilbygg og påbygg av rekkehus

Etter å ha vært borti en useriøs entreprenør valgte vi ABE til å fortsette og sluttføre byggeprosjektet vårt. Prosjektleder Hamad er en person som er dedikert til sitt yrke, har stort engasjement og har en stå-på-vilje som vises. Han er pålitelig og holder nødvendig kommunikasjon underveis. Han har utført arbeidet på en meget profesjonell måte, holdt frister, og rettet raskt opp i det vi ønsket forbedret. Arbeidsplassen har vært sikret og ryddet under hele prosessen og det har vært profesjonalitet i gjennomføring. Dette firmaet vil vi anbefale på det varmeste og anser som et trygt valg for å få arbeidet godt utført!

Mohammad Younis, 2. feb. 2019

Oppussing av leilighet

Arbeidene i leiligheten min ble ikke utført av fagpersoner. Det er mange lovbrudd innenfor el - anlegget og mangel på fagkunnskap på tømrerjobben , flisleggingen og malejobben. Jeg fraråder andre å benytte seg av dette firmaet.

Ingjerd Andresen, 25. sep. 2018

Enkel oppussing

Effektivitet, presise, god erfaring og service på høyt nivå. Prosjektleder Ali er svært fleksibel, behjelpelig, hyggelig og enkel å kommunisere med. Ali er en engel som kommer med gode og fornuftige råd, dette er noe han virkelig brenner for. Arbeiderne er på sitt rette felt, ekspertisen kan man lete lenge etter. Denne bedriften anbefales på det sterkeste!

Najima Zaouaghi, 22. sep. 2018

Legge gulv og lister tak/gulv

Godt fornøyd med jobben som ble utført.

Anne Torine Stange Gjølstad, 20. aug. 2018

Feste to/tre løse fliser i gang. ikke varmekabler under.

Firmaet festet en rekke løse fliser i gang (ikke varmekabler under). Opplevde de som seriøse gjennom hele prosessen, og resultatet ble svært bra- til en fornuftig pris. Ekstra pluss for at de svarer forholdsvis raskt på melding, og varslet dersom de ble forsinket til befaring eller utføring av arbeid. Alt i alt ble jeg veldig fornøyd og har bedt firmaet om å sende tilbud på annet forefallende oppussingsarbeid.

Silje B Fjeldstad, 27. juli 2018

Delvis oppussing av leilighet ca 69m2

Aker Byggentreprenør svarte raskt på utlysningen ,de møtte opp på befaring til avtalt tid. Under befaringen viste de god interesse for jobben og hadde gode forslag på løsninger jeg ikke hadde tenkt på selv. Byggeleder var lett tilgjengelig, men det var litt kommunikasjonsproblemer med de polske arbeiderne. Dette medførte noen missforståelser, men firmaet tok ansvar og ryddet opp på en positiv og god måte. Meget godt fornøyd med utført arbeid.

Roar Gravdahl, 13. juli 2018

Ta opp og lime fliser på nytt

Serviceinnstilt, kjapp og pålitelig.

Helene Sandbu Ryeng, 7. juli 2018

Fliser på baderom

Veldig hyggelig firma. Kommer til avtalt tid og er vennlige og imøtekommende i tillegg til at de gjør et flott arbeid! Anbefales på det varmeste!

Nina Elisabeth Gausdal Try, 19. juni 2018

Skifte av en flis

Jeg fikk en veldig god opplevelse av Aker Bygg. De var flinke, rimelige og de møtte opp til avtalt tid. Hamad var veldig hyggelig og var alltid tilgjengelig hvis det var noe vi lurte på.

Thomas Dørum Øverseth, 11. juni 2018

Pusse opp bad på 9 kvadratmeter.

AKER BYGGENTREPRENØR AS gjorde en god jobb til bra pris. Arbeidet ble meget pent utført av hyggelige folk som møtte opp presist og fullførte innen avtalt tid. Jeg fikk meget positivt førsteinntrykk av denne bedriften og det svarte til mine forventinger. Alt ble levert til avtalt pris og tid. De kom med gode råd og hadde gode løsningsforslag underveis. Prosjekt leder Hamad var alltid tilgjengelig på telefon.

Mohammad Munir Ifzal, 24. mai 2018

Opussing av gammelt bad

ABE vant jobben på et gjennomarbeidet tilbud, god oppfølging og en fleksibel kontraktsforhandling. Prosjektleder har vært ypperlig på kommunikasjon og oppfølging, helt fra begynnelsen til siste fuge ble satt. Resultatet ble enda bedre enn forventet! Tillitsvekkende, punktlighet og meget høy kvalitet er ord som beskriver vår erfaring med ABE. Et profesjonelt selskap som vi anbefaler på sterkeste, og allerede har avtalt å bruke på annet arbeid.

Adila Shakil, 19. feb. 2018

Totaloppussing enebolig

Etter en utvelgelsesprosess med over 25 bedrifter, valgte vi å gå for ABE. Fra første telefonsamtale til befaring, rask pristilbud, strøkent utført arbeid og til faktura: For en oppfølging, kunnskap og trygghet dere gav oss! Prosjektleder var svært pliktoppfyllende, kunnskapsrik, løsningsorientert og alltid i godt humør. Vil også berømme håndverkerne som utførte et svært godt arbeid. Kan virkelig- og vil anbefale dere videre til andre!

Anette Bjørnstad, 6. feb. 2018

Riving,bygging av 2 bad på ca. 3kvm og 7kvm

Har bare positive ord om dette firmaet. Rask respons på mittanbud og fremstod som profesjonelle og seriøse på befaring. Håndverkerne var lidenskapelige i sitt arbeide med et sterkt fokus for detaljer og estetikk. Prosjektleder Ali var alltid tilgjengelig, både på kveldstid og i helger, og responderte raskt. Beskjeder ble ikke glemt, samt fikk vi meget fornuftige råd underveis. Ingen skjulte overraskelser på avtalt pris, tvert imot utførte de ekstra arbeid kostnadsfritt for oss: satte opp lettvegg og vannlekkasjesikring på kjøkkenet. Særdeles tilfredsstillende sluttresultat. Toppkarakter og anbefaler Aker Byggentreprenør AS på det varmeste!

Linh Vo, 20. nov. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart