Siste evalueringer (45)

Tilbygg/vindfang

Amatør! ! Har ikke fullført jobben med å bygge vindfang. Snakker om seg selv som en gud, men hele taket må utbedres av kyndige personer. Han har latt det være åpent inn i kledningen, beslag ligger og gnager ned i takpappen. Ikke riktige grader på taket. Virker til å ikke ha noe peiling på bygging. Kommer sporadisk, og bruker lang tid på jobben. Han forlot jobben før han var ferdig, og ryddet ikke opp søppelet. Han evner ikke å planlegge, og forhaster seg, noe som ender opp i stygge avslutninger. Bygget var ute av vater etter kun få uker. Lapper materialer 5-10cm fra enden. Bygget en totalt ubrukelig trapp, som endte med å måtte rives. Rett og slett skikkelig uprofesjonell!

Carina, Sandefjord, 28. jan. 2022

Befaring loft

Det ble kun befaring denne gangen da det ikke var behov for utbedring allikevel, men ville valgt TG Andersen Bygg igjen hvis vi trengte arbeid utført. Grundig og pålitelig.

Marthe, Stokke, 27. jan. 2022

Oppussing av kjellerrom

Kjempefornøyd med hele prosessen, og med alle som var involvert. God kommunikasjon, svært effektivt arbeid. Prisen var som avtalt og helt uten negative overraskelser. Kvaliteten fremstår å være på topp! Kan trygt anbefale Thomas og gjengen til andre 👍.

Eirik, Stokke, 26. okt. 2021

Lage platting

Veldig fornøyd med resultater. Takk😀.

Paul, Stokke, 5. aug. 2021

Avretting av gulv

Hyggelig, ryddig, effektiv og lett å samarbeide med, Følger opp og gjør det han sier.

Gunnbjørg, Horten, 19. mai 2021

Bytte 20 kvm soveromshimling

Veldig bra utført arbeid til avtalt tid og pris. Vil garantert bruke TG Andersen ved en senere anledning.

Christian, Vear, 12. mars 2021

Oppussing av soverom

Det var en fornøyelse å samarbeide med TG Andersen Bygg. Det var en ryddig og fin kommunikasjon under hele prosessen. Thomas Andersen kom med gode innspill og råd underveis, som var med på å gjøre slutt resultatet så godt som mulig. Jeg er veldig fornøyd med både utførelse, pris og ferdigstillelse av soverom. Kommer helt sikkert til å bruke TG Andersen igjen og kan trygt anbefalte han videre.

Guro, Nøtterøy, 27. jan. 2021

Montere loftstrapp og 1 soveromsdør

Anbefales på det sterkeste veldig god kommunikasjon mens jobben ble utført.

Thor, Horten, 5. feb. 2020

Etterisolere og skifte ytterkledning på østvegg.

Oppdrag med etterisolering, skifte av ytterkledning og bytte av flere vinduer har firma TG Andersen gjort effektivt og med svært god kvalitet. Kommunikasjonen underveis har vært ryddig og veldig bra, så vi har vært trygge på at dette er et seriøst firma. Vi kan absolutt anbefale TG Andersen videre, og vil helt sikkert benytte de til andre oppdrag senere. Takk for godt håndtverk i jobben hos oss!

Gro, Tolvsrød, 17. jan. 2020

Skal legge nytt singeltak på garasjetak (enkel garasje) og bytte ut noen bord

Er veldig godt fornøyd! Thomas er dyktig og effektiv og gjorde en strålende jobb. Kan anbefale TG Andersen Bygg!

Vera, Tønsberg, 11. jan. 2020

Lydisolering i taket på 3 rom

Helt OK jobben gjort.

Bernt, Tønsberg, 20. nov. 2019

Oppussing av stue

Veldig fornøyd med snekker og maler som fullførte jobben til avtalt tid, og avtalt pris. Andersen var også behjelpelig med andre praktiske ting rundt jobben. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Turid, Tolvsrød, 6. nov. 2019

Sette inn takluke.

Tok jobben kjemperaskt da jeg sa det hastet pga hussalg. Takker for god hjelp.

Magnar, Tjodalyng, 17. okt. 2019

Bygge hønsehus

Veldig fint gjennomført. En misforståelse angående størrelsen på hønsehuset kom vi raskt til enighet om, og jeg fikk avslag i prisen. Kan anbefale TG Andersen Bygg til andre.

Gunn, Sandefjord, 10. sep. 2019

Fikse løs takstein

Kom til avtalt tid og gjorde jobben bra, pluss litt annet som jeg ba om på sparket.

Morten, Barkåker, 3. sep. 2019

Sette inn loftsluke med trapp

Thomas er en dyktig tømrer som er kjempehyggelig å kommunisere med, og som er flink til å løse utfordringer på stående fot. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris, og resultatet ble veldig bra.

Eilin, Tønsberg, 29. aug. 2019

Nytt tak,vegger og gulv i gang og stue

Utførte en god og ryddig jobb, med bra resultat.

Simen, Borre, 8. aug. 2019

Skifte av terrassedør + legging av takess i stuetak

Godt utført arbeid til avtalt pris. Utrolig dyktige, hyggelige og effektive folk. Bra kommunikasjon underveis. Kan trygt anbefale TG Andersen Bygg. Har allerede booket en ny jobb med dem, og vil garantert også benytte meg av dem til andre prosjekter.

Tommy, Melsomvik, 7. aug. 2019

Bytte vindu og belistning.

Kan absolutt anbefales! ! Hyggelig, ryddig, god pris og god kvalitet på jobben. Tok med seg gml vindu, rester og avfall. Helt strøkent etter dem. Vi er kjempe fornøyde! !

Marianne, Sem, 26. juli 2019

Oppussing enebolig

T. G. Andersen Bygg har totalrenovert nesten en full etasje/leilighet(ca. 145m2) på en meget professjonell måte. De har hele tiden vært ryddige, vi har hele tiden hatt en god/hyggelig dialog og vi har hele tiden blitt oppdatert og innvolvert i framdriften. De har møtt på noen nye utfordringer under jobben her, men det ble løst enkelt og greit underveis. Gutta er veldig blide og hyggelige, så lattern henger løst, noe vi setter stor pris på. Det ferdige resultat er blitt kjempfint og vi gleder oss til å flytte inn igjen. Vi valgte T. G. Andersen Bygg pga 3 ting. God omtale på tidligere jobber, god pris og ikke minst de vi hadde best mageføelse på etter befaring. Maryanne og Rune Knudsen, Duken.

Maryanne, Duken, 2. mai 2019

Oppsetting av baderomsplater

Lovet å holde prisen de ga i anbudet. Ombestemte seg underveis i jobben at de måtte ha mer penger. Litt useriøst å garantere på forhånd at de garanterer å holde pris, for så og ombestemme seg etter at jobben er påbegynt. Ellers gjorde de en grei jobb.

Lene, Nøtterøy, 26. april 2019

Vi får bare beklage for at dere ikke ble fornøyde med at vi måtte ta ekstra betalt for jobben vi utførte som ett pris tilegg på Lene. Før oppstart informerte vi om dette med at vegger var såpass skjeve at de måtte rettes opp før eventuelt plater kunne monteres. Dette var å noe dere var enige i også prismessig før oppstart. Så det er på ett beklageligvis at dere ikke ble fornøyde med sluttproduktet noe vi veldig gjerne ønsker at alle våre kunder skal bli. God sommer. Mvh Thomas Andersen

TG ANDERSEN BYGG 26. april 2019

Rive og sette opp ny terrasse + overflatebehandling

Gammel, skjev terrasse ble revet. Det ble gravd, støpt og bygd opp ny terrasse med trapp, levegg og rekkverk. Arbeidet ble utført til god pris, og gjort pent og effektivt! Enkel og tydelig kommunikasjon gjennom hele arbeidet. Totalt sett er vi veldig fornøyde med jobben som er gjort og vil uten tvil bruke TG Andersen igjen!

Katrine, Sem, 16. april 2019

Sette opp en lettvegg,altså dele opp et rom i to

Utrolig flinke gutter. De fikk jobben etter at jeg hadde vurdert 5 forskjellige firmaer. Prisen var viktig, De delte et stort rom i 2. De kom med anbefalinger, som var mye bedre enn det jeg hadde tenkt på. Så det var veldig god kommunikasjon hele veien. Veldig raske og effektive. Veldig fornøyd med resultatet, prisen, og de ryddet fint opp etter seg. Anbefales. Har engasjert dem allerede til en annen liten jobb. Hilsen Iren Andersen.

Iren, Stokke, 19. mars 2019

Sett opp takess

Fantastisk arbeid. . . . . Hyggelig gutter Jobben utført til avtalt pris, vi hadde god kommunikasjon underveis og de var kjempe flink og rydde opp etterpå. Vi vil så gjerne bruker de på neste prosjekt her hjemme :).

Doreen, Stokke, 15. feb. 2019

Ca 55m2 vegg som skal gipses eller lignende

De kom til avtalt tid og gjorde jobben.

Egil, Sandefjord, 5. feb. 2019

Pusse opp soverom med beverpanel rommet har 1 vindu og 1 dør

Hurtig og flinke. Hyggelige gutter.

Heidi, Revetal, 3. jan. 2019

Støpe såle til garasje

De fikk jobben ut fra pris og referanser. Det viste seg i ettertid at han hadde misforstått størrelse på garasje og trodde den var på 30m2 istedenfor 50m2. Dette til tross for at alle tegninger lå på Mittanbud. Prisen ble da vesentlig høyere. Da hadde jeg allerede takket nei til andre tilbydere. Dette satte meg i en kinkig situasjon. Var også noe treg på å svare på e-post. Dette gjorde meg litt skeptisk og forventer litt mer profesjonalitet ved pristilbud. Valgte et annet lokalt firma utenom Mittanbud.

Jan, Tjøme, 3. jan. 2019

Bygging av messevegg med osb-plater.

Fantastiske messevegger ble bygd med god pris og godt utført arbeide. De er absolutt å anbefale hva enn det skulle være! Hyggelige, pålitelige og veldig effektive i arbeidet de gjør. Ingenting er for vanskelig!

Silje, Tønsberg, 25. des. 2018

Legge gulvlister stue og spisestue

TG Andersen Bygg gjorde et praktfullt arbeid hos oss Arbeidet bestod av å liste gulv i stue og spisestue i huset. Vi er strålende fornøyd. De var profesjonelle, svært imøtekommende, og prisen var hyggelig. De snudde seg også raskt og gjorde oppdraget 2 dager etter befaring og rett før jul. Takk for fantastisk service og gjennomførsel! Disse gutta anbefales på det sterkeste. . .

Kjetil, Horten, 19. des. 2018

Bygge utebod/anneks 12kvm

Veldig fornøyd med TG Andersen Bygg! De leverte alt etter avtale, og var svært imøtekommende og ga god informasjon underveis. Kan trygt anbefale dette firmaet videre!

Magnus, Tolvsrød, 24. nov. 2018

Skifte av ett vindu og noe kledning

Godt utført arbeide. Alt i henhold til pristilbud. Pålitelig og ryddig.

Trond, Tolvsrød, 6. nov. 2018

Renovering av soverom

TG Andersen Bygg har vært en fantastisk samarbeidspartner i denne prosessen. Vi har hatt en super dialog, og arbeidet har blitt utført til langt over forventning! Prisen var også veldig god! Jeg kan sterkt anbefale TG Andersen Bygg til ditt oppussingsprosjekt enten det er stort eller lite :) Jeg kommer garantert til å benytte meg av disse igjen! Takk for en godt utført jobb, og ikke minst takk for at arbeidet ble utført svært raskt.

Benjamin, Tønsberg, 21. okt. 2018

Trenger raskt hjelp til utbedring av gulv innen 21okt!

Snekker Andersen kom raskt på befaring, så jeg fikk vite hvordan gulvet kunne repareres og hva det ville koste. Han kjørte rundt i to dager, innimellom alle andre oppdrag for å finne rett gulv. Da bryr du deg virkelig om kunden din! Når gulvet ikke var å oppdrive kom han med andre løsninger. Hele veien så ble jeg informert om hva han gjorde. Kommer helt klart til å bruke TG ANDERSEN BYGG igjen, er super fornøyd!

Line, Tolvsrød, 17. okt. 2018

Innsetting av vinduer og skifte av kledning

Vi valgte å takke ja til anbudet fra TG Andersen ut fra at anbudet var ryddig og oversiktlig, prisen var grei, samt at han virket positiv og omgjengelig. Han er rask & effektiv, positiv, løsningsorientert og kan anbefales på det sterkeste. Han er derfor booket inn til ny jobb her om få uker :-).

Unni, Sandefjord, 8. okt. 2018

Så hyggelig Unni :) takk for kjempe fint samarbeid. Vi sees veldig snart. Takk for oss så lenge :)

TG ANDERSEN BYGG 8. okt. 2018

Panel under veranda.

Pent utført til avtalt tid. Fornøyd!

Helle, Åsgårdstrand, 22. sep. 2018

Garasje til tilhenger

Dukket ikke opp da han skulle, alltid en unnskyldning. Da jobben var gjort dukket det opp en reklamasjon som han ikke ordnet opp i, etter lang tid og Forbrukerrådet i bildet kom han å ødela det som var reklamasjon og forsvant, ikke villig til å ordne opp etter seg. Har hatt en annen snekker på befaring for å ta saken videre, og han konkluderer med at hele jobben er dårlig håndverk.

Jeanette, Undrumsdal, 14. sep. 2018

Slipe og vokse heltre kjøkkenbenk

Sliping av heltre benkeplate og bord; Jobben ble utført innen kort tid og til en god pris. Meget pent utført arbeid.

Kathrine, Vear, 12. sep. 2018

Snekker

Fleksibel, hyggelig og effektiv! Kan anbefales.

Øyvind, Nøtterøy, 10. sep. 2018

Retting av gulv

Makan til service skal du lete lenge etter. Rask og flott utført jobb :).

Caroline, Holmestrand, 23. juni 2018

Legge tregulv i stue

TG Andersen Bygg fortjener en sekser! Dette er et forholdsvis ungt firma som gjorde en flott jobb hos meg. Først befaring og oppmåling, deretter ble det gitt en fast pris på legging av gulvet. Vareprøver ble hentet hos byggvarefirma, og jeg fikk et godt tilbud prismessig. Eikeparketten ble lagt og listingen ble nydelig utført. Firmaet anbefales!

Liv, Sandefjord, 7. juni 2018

Fornye trapp

Han gjorde første del av jobben veldig bra- men han fikk også betalt for å liste stuen vår. Dette har han ikke gjort. Og vi har ikke fått pengene igjen. Han sier han skal vippse dem over- og vi har sendt han 5-6 mld. Pengene uteblir. Dette er veldig irriterende. Og ikke det vi forventet. Rett og slett uærlig og upålitelig.

Anneli, Larvik, 1. juni 2018

800 kroner som ble tilbake betalt via vipps. Vi beklager at telefon har ligget hjemme på kontor mens vi har vært ute på ferie. Arbeidene ellers ble levert som avtalt.

TG ANDERSEN BYGG 7. aug. 2018

Rekkverk veranda

Jobben ble utført raskt. Resultatet ble bra - akkurat slik vi ønsket.

Elin, Sandefjord, 1. mai 2018

Trappefornying

Jobben er nå fullfør, med meget fornøyde kunder. TG Andersen bygg var meget profesjonelle. Vil anbefale de på det sterkeste.

Tommy, Vear, 10. april 2018

Oppusing av 3 soverom

Supert , vi har funnet firma som skal ta vare på huset vårt. TG Andersen har levert ren profesjonell arbeid på tid og etter budget, kjempe engasjert fag man som tar jobben med fullt ansvar.

Dominique, Nøtterøy, 3. april 2018

Snekker - oppussing/rehabilitering av inngangsparti ca. 12m2

TG Andersen Bygg har utført oppussing/ rehabilitering av inngangspartiet vårt. T. G. Andersen Bygg har utført jobben på en meget god måte og har også koordinert malerjobben. De har vært enkle å kommunisere med og har gitt tydelige beskjeder og forholdt seg til de avtalene vi har gjort. Jobben har blitt utført på tid og innenfor avtalte kostnader. Jeg kan på det sterketse anbefale TG Andersen Bygg. Det har på alle måter vært et hyggelig samarbeid.

Lars, Tolvsrød, 8. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

TG Andersen Bygg

4.5 45 evalueringer Vear

Pertinax Vestfold AS

4.8 4 evalueringer Vear