Siste evalueringer (37)

Montere loftstrapp og 1 soveromsdør

Anbefales på det sterkeste veldig god kommunikasjon mens jobben ble utført.

Thor Harald Hansen, 5. feb. 2020

Etterisolere og skifte ytterkledning på østvegg.

Oppdrag med etterisolering, skifte av ytterkledning og bytte av flere vinduer har firma TG Andersen gjort effektivt og med svært god kvalitet. Kommunikasjonen underveis har vært ryddig og veldig bra, så vi har vært trygge på at dette er et seriøst firma. Vi kan absolutt anbefale TG Andersen videre, og vil helt sikkert benytte de til andre oppdrag senere. Takk for godt håndtverk i jobben hos oss!

Gro Mette Boberg, 17. jan. 2020

Skal legge nytt singeltak på garasjetak (enkel garasje) og bytte ut noen bord

Er veldig godt fornøyd! Thomas er dyktig og effektiv og gjorde en strålende jobb. Kan anbefale TG Andersen Bygg!

Vera Haug, 11. jan. 2020

Lydisolering i taket på 3 rom

Helt OK jobben gjort.

Bernt Lie, 20. nov. 2019

Oppussing av stue

Veldig fornøyd med snekker og maler som fullførte jobben til avtalt tid, og avtalt pris. Andersen var også behjelpelig med andre praktiske ting rundt jobben. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Turid Elvevoll, 6. nov. 2019

Sette inn takluke.

Tok jobben kjemperaskt da jeg sa det hastet pga hussalg. Takker for god hjelp.

Magnar Løberg, 17. okt. 2019

Bygge hønsehus

Veldig fint gjennomført. En misforståelse angående størrelsen på hønsehuset kom vi raskt til enighet om, og jeg fikk avslag i prisen. Kan anbefale TG Andersen Bygg til andre.

Gunn Strand Eliassen, 10. sep. 2019

Fikse løs takstein

Kom til avtalt tid og gjorde jobben bra, pluss litt annet som jeg ba om på sparket.

Morten Petterøe, 3. sep. 2019

Sette inn loftsluke med trapp

Thomas er en dyktig tømrer som er kjempehyggelig å kommunisere med, og som er flink til å løse utfordringer på stående fot. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris, og resultatet ble veldig bra.

Eilin Holtan Torgersen, 29. aug. 2019

Nytt tak,vegger og gulv i gang og stue

Utførte en god og ryddig jobb, med bra resultat.

Simen Ødegård, 8. aug. 2019

Skifte av terrassedør + legging av takess i stuetak

Godt utført arbeid til avtalt pris. Utrolig dyktige, hyggelige og effektive folk. Bra kommunikasjon underveis. Kan trygt anbefale TG Andersen Bygg. Har allerede booket en ny jobb med dem, og vil garantert også benytte meg av dem til andre prosjekter.

Tommy Johansen, 7. aug. 2019

Bytte vindu og belistning.

Kan absolutt anbefales! ! Hyggelig, ryddig, god pris og god kvalitet på jobben. Tok med seg gml vindu, rester og avfall. Helt strøkent etter dem. Vi er kjempe fornøyde! !

Marianne Sommerseth, 26. juli 2019

Oppussing enebolig

T. G. Andersen Bygg har totalrenovert nesten en full etasje/leilighet(ca. 145m2) på en meget professjonell måte. De har hele tiden vært ryddige, vi har hele tiden hatt en god/hyggelig dialog og vi har hele tiden blitt oppdatert og innvolvert i framdriften. De har møtt på noen nye utfordringer under jobben her, men det ble løst enkelt og greit underveis. Gutta er veldig blide og hyggelige, så lattern henger løst, noe vi setter stor pris på. Det ferdige resultat er blitt kjempfint og vi gleder oss til å flytte inn igjen. Vi valgte T. G. Andersen Bygg pga 3 ting. God omtale på tidligere jobber, god pris og ikke minst de vi hadde best mageføelse på etter befaring. Maryanne og Rune Knudsen, Duken.

Maryanne Knudsen, 2. mai 2019

Oppsetting av baderomsplater

Lovet å holde prisen de ga i anbudet. Ombestemte seg underveis i jobben at de måtte ha mer penger. Litt useriøst å garantere på forhånd at de garanterer å holde pris, for så og ombestemme seg etter at jobben er påbegynt. Ellers gjorde de en grei jobb.

Lene Hansen, 26. april 2019

Vi får bare beklage for at dere ikke ble fornøyde med at vi måtte ta ekstra betalt for jobben vi utførte som ett pris tilegg på Lene. Før oppstart informerte vi om dette med at vegger var såpass skjeve at de måtte rettes opp før eventuelt plater kunne monteres. Dette var å noe dere var enige i også prismessig før oppstart. Så det er på ett beklageligvis at dere ikke ble fornøyde med sluttproduktet noe vi veldig gjerne ønsker at alle våre kunder skal bli. God sommer. Mvh Thomas Andersen

TG ANDERSEN BYGG 26. april 2019

Rive og sette opp ny terrasse + overflatebehandling

Gammel, skjev terrasse ble revet. Det ble gravd, støpt og bygd opp ny terrasse med trapp, levegg og rekkverk. Arbeidet ble utført til god pris, og gjort pent og effektivt! Enkel og tydelig kommunikasjon gjennom hele arbeidet. Totalt sett er vi veldig fornøyde med jobben som er gjort og vil uten tvil bruke TG Andersen igjen!

Katrine Sario, 16. april 2019

Sette opp en lettvegg,altså dele opp et rom i to

Utrolig flinke gutter. De fikk jobben etter at jeg hadde vurdert 5 forskjellige firmaer. Prisen var viktig, De delte et stort rom i 2. De kom med anbefalinger, som var mye bedre enn det jeg hadde tenkt på. Så det var veldig god kommunikasjon hele veien. Veldig raske og effektive. Veldig fornøyd med resultatet, prisen, og de ryddet fint opp etter seg. Anbefales. Har engasjert dem allerede til en annen liten jobb. Hilsen Iren Andersen.

Iren Kvalvågnes Andersen, 19. mars 2019

Sett opp takess

Fantastisk arbeid. . . . . Hyggelig gutter Jobben utført til avtalt pris, vi hadde god kommunikasjon underveis og de var kjempe flink og rydde opp etterpå. Vi vil så gjerne bruker de på neste prosjekt her hjemme :).

Doreen Quinn Johansen, 15. feb. 2019

Ca 55m2 vegg som skal gipses eller lignende

De kom til avtalt tid og gjorde jobben.

Egil Skjelbred, 5. feb. 2019

Pusse opp soverom med beverpanel rommet har 1 vindu og 1 dør

Hurtig og flinke. Hyggelige gutter.

Heidi Stangeland, 3. jan. 2019

Støpe såle til garasje

De fikk jobben ut fra pris og referanser. Det viste seg i ettertid at han hadde misforstått størrelse på garasje og trodde den var på 30m2 istedenfor 50m2. Dette til tross for at alle tegninger lå på Mittanbud. Prisen ble da vesentlig høyere. Da hadde jeg allerede takket nei til andre tilbydere. Dette satte meg i en kinkig situasjon. Var også noe treg på å svare på e-post. Dette gjorde meg litt skeptisk og forventer litt mer profesjonalitet ved pristilbud. Valgte et annet lokalt firma utenom Mittanbud.

Jan Olsen, 3. jan. 2019

Bygging av messevegg med osb-plater.

Fantastiske messevegger ble bygd med god pris og godt utført arbeide. De er absolutt å anbefale hva enn det skulle være! Hyggelige, pålitelige og veldig effektive i arbeidet de gjør. Ingenting er for vanskelig!

Silje Marie Aas Grønn, 25. des. 2018

Legge gulvlister stue og spisestue

TG Andersen Bygg gjorde et praktfullt arbeid hos oss Arbeidet bestod av å liste gulv i stue og spisestue i huset. Vi er strålende fornøyd. De var profesjonelle, svært imøtekommende, og prisen var hyggelig. De snudde seg også raskt og gjorde oppdraget 2 dager etter befaring og rett før jul. Takk for fantastisk service og gjennomførsel! Disse gutta anbefales på det sterkeste. . .

Kjetil Dreyer, 19. des. 2018

Bygge utebod/anneks 12kvm

Veldig fornøyd med TG Andersen Bygg! De leverte alt etter avtale, og var svært imøtekommende og ga god informasjon underveis. Kan trygt anbefale dette firmaet videre!

Magnus Bjørnstad, 24. nov. 2018

Skifte av ett vindu og noe kledning

Godt utført arbeide. Alt i henhold til pristilbud. Pålitelig og ryddig.

Trond Lillebakk, 6. nov. 2018

Renovering av soverom

TG Andersen Bygg har vært en fantastisk samarbeidspartner i denne prosessen. Vi har hatt en super dialog, og arbeidet har blitt utført til langt over forventning! Prisen var også veldig god! Jeg kan sterkt anbefale TG Andersen Bygg til ditt oppussingsprosjekt enten det er stort eller lite :) Jeg kommer garantert til å benytte meg av disse igjen! Takk for en godt utført jobb, og ikke minst takk for at arbeidet ble utført svært raskt.

Benjamin Havre, 21. okt. 2018

Trenger raskt hjelp til utbedring av gulv innen 21okt!

Snekker Andersen kom raskt på befaring, så jeg fikk vite hvordan gulvet kunne repareres og hva det ville koste. Han kjørte rundt i to dager, innimellom alle andre oppdrag for å finne rett gulv. Da bryr du deg virkelig om kunden din! Når gulvet ikke var å oppdrive kom han med andre løsninger. Hele veien så ble jeg informert om hva han gjorde. Kommer helt klart til å bruke TG ANDERSEN BYGG igjen, er super fornøyd!

Line Fjeld Løvdok, 17. okt. 2018

Innsetting av vinduer og skifte av kledning

Vi valgte å takke ja til anbudet fra TG Andersen ut fra at anbudet var ryddig og oversiktlig, prisen var grei, samt at han virket positiv og omgjengelig. Han er rask & effektiv, positiv, løsningsorientert og kan anbefales på det sterkeste. Han er derfor booket inn til ny jobb her om få uker :-).

Unni Sæther, 8. okt. 2018

Så hyggelig Unni :) takk for kjempe fint samarbeid. Vi sees veldig snart. Takk for oss så lenge :)

TG ANDERSEN BYGG 8. okt. 2018

Panel under veranda.

Pent utført til avtalt tid. Fornøyd!

Helle Ingels, 22. sep. 2018

Slipe og vokse heltre kjøkkenbenk

Sliping av heltre benkeplate og bord; Jobben ble utført innen kort tid og til en god pris. Meget pent utført arbeid.

Kathrine Rove, 12. sep. 2018

Snekker

Fleksibel, hyggelig og effektiv! Kan anbefales.

Øyvind Hauge, 10. sep. 2018

Retting av gulv

Makan til service skal du lete lenge etter. Rask og flott utført jobb :).

Caroline Holt, 23. juni 2018

Legge tregulv i stue

TG Andersen Bygg fortjener en sekser! Dette er et forholdsvis ungt firma som gjorde en flott jobb hos meg. Først befaring og oppmåling, deretter ble det gitt en fast pris på legging av gulvet. Vareprøver ble hentet hos byggvarefirma, og jeg fikk et godt tilbud prismessig. Eikeparketten ble lagt og listingen ble nydelig utført. Firmaet anbefales!

Liv Ingunn Haugen, 7. juni 2018

Fornye trapp

Han gjorde første del av jobben veldig bra- men han fikk også betalt for å liste stuen vår. Dette har han ikke gjort. Og vi har ikke fått pengene igjen. Han sier han skal vippse dem over- og vi har sendt han 5-6 mld. Pengene uteblir. Dette er veldig irriterende. Og ikke det vi forventet. Rett og slett uærlig og upålitelig.

Anneli, 1. juni 2018

800 kroner som ble tilbake betalt via vipps. Vi beklager at telefon har ligget hjemme på kontor mens vi har vært ute på ferie. Arbeidene ellers ble levert som avtalt.

TG ANDERSEN BYGG 7. aug. 2018

Rekkverk veranda

Jobben ble utført raskt. Resultatet ble bra - akkurat slik vi ønsket.

Elin Reinfjord, 1. mai 2018

Trappefornying

Jobben er nå fullfør, med meget fornøyde kunder. TG Andersen bygg var meget profesjonelle. Vil anbefale de på det sterkeste.

Tommy Heimestøl, 10. april 2018

Oppusing av 3 soverom

Supert , vi har funnet firma som skal ta vare på huset vårt. TG Andersen har levert ren profesjonell arbeid på tid og etter budget, kjempe engasjert fag man som tar jobben med fullt ansvar.

Dominique Duc, 3. april 2018

Snekker - oppussing/rehabilitering av inngangsparti ca. 12m2

TG Andersen Bygg har utført oppussing/ rehabilitering av inngangspartiet vårt. T. G. Andersen Bygg har utført jobben på en meget god måte og har også koordinert malerjobben. De har vært enkle å kommunisere med og har gitt tydelige beskjeder og forholdt seg til de avtalene vi har gjort. Jobben har blitt utført på tid og innenfor avtalte kostnader. Jeg kan på det sterketse anbefale TG Andersen Bygg. Det har på alle måter vært et hyggelig samarbeid.

Lars Lunde, 8. feb. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart