Siste evalueringer (16)

Sette opp spilepanel på en vegg

Tomek gjorde nøyaktig og fin jobb.

Bjart Kvarme, 27. feb. 2018

Liten småjobb inne,oppheng av badestativ og montere en hylle

Jobben ble gjort på en meget effektiv og bra måte = meget fornøyd. Og kommer til å bruke de igjen.

Aase Herstad Simonsen, 20. feb. 2018

Montere dør

Tomek er tillitsverdig. Møtte opp til avtalt tid. Enkel å holde kontakt med. Resultatet ble veldig bra. Absolutt å anbefale!

Roy Hidle, 13. feb. 2018

Installer en dør/install a door

God jobb gjort i tide og til en god pris.

Vess Perfanov, 19. des. 2017

Flislegging av kjellergang

Rask på ballen for å gi et pristilbud samt vant på pris iht til andre som ble forespurt. Ærlig og ryddig samt var hjelpsom med å finne gode løsninger. Prisen ble som avtalt og jobben ble utført veldig bra ila av kort tid. Kan anbefales!

Raymond Enoksen, 9. des. 2017

Renovere trapp

Flott og grundig arbeid på restaurering av gammel trapp. Nedpussing, sparkling, oljing og maling. Litt dårlig norsk og engelsk språk men god kommunikasjon allikevel. Arbeidet ble utført rimelig og på avtalt tid. Vi brukte en standardkontrakt for håndtverkertjenester.

Sophus Aarnæs, 7. des. 2017

Listing + småsnekring kjøkken

Brukte Tomek til listing av gulv, vinduer og dører på gang og stue + finsnekring på kjøkken. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og med et meget godt resultat. God dialog gjennom hele prosessen, med gode råd og løsningsforslag underveis. Tomek er profesjonell, punktlig og ryddig.

Frode Kolvik, 27. nov. 2017

Legge listverk+montering av to radiatorer

J&S services gjorde en flott jobb med å legge lister langs gulv og under vinduene i leiligheten. Godt planlagt og organisert allerede fra første befaring slik at arbeidet ble utført innen rimelig tid. Lett å kommunisere med og kom med gode råd og anbefalinger. Kan absolutt anbefale Thomas’s firma.

Susanne Sæveland, 25. nov. 2017

Montere benkeplate

Tomek gjorde en meget god jobb med å spesialtilpasse en benkeplate og bygge en hylle på kjøkkenet. Det er nøyaktig og pent utført!

Jan Sverre Knudsen, 24. nov. 2017

Sliping gulv og maling/beising kjøkken

Tomek og hans firma har på alle måter tilfredsstilt kravene til ferdigstillelse og kvalitet på arbeidet. God dialog om løsninger omkring detaljer hvor det er godt å ha en erfaren håndtverker med på diskusjonen som kan se hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Etter fullført oppdrag var det ryddet og klart til bruk og gjennomgang på arbeidet ble utført. Jeg vil anbefale andre som ønsker kvalitet og punktlighet å benytte J&S SERVICES.

Trond Nesse, 19. nov. 2017

Snekkring og flislegging

Veldig fornøyd med jobben. Avtalt tid og pris. Lett å kommunisere med Tomek. Ga beskjeder underveis, holdt avtaler og ryddet etter seg.

Skjalg Ottem, 14. nov. 2017

Heve inngangsdør med 2 cm

Kjempe fornøyd med J&S SERVICES T. WIRASZKA - veldig rask respons, god kommunikasjon både før og underveis mens jobben ble utført. Kom til avtalt tidspunkt og jobbet både nøyaktig og effektiv. Ville absolutt anbefalt J&S SERVICES T. WIRASZKA og brukt dem selv igjen for andre oppdrag.

Andrea Eugster, 12. nov. 2017

Flislegging for ca 5 kvadrat over kjøkkenbenk

Nøyaktig, pålitelig og samvittighetsfull. Kommer til å bruke J&S SERVICES T. WIRASZKA til fremtidige prosjekter. Mine beste anbefalinger.

Wenche Stavenes, 7. nov. 2017

Gipse rom

Vi sa opp oppdraget med J&S før de var ferdige, brukte all for lang,18 timer (2 pers. ) på å handle inn 6 gipsplater og montering av to plater samt utlekting til vindusforing (størrelse 1,0x0,4 m) som vi dessutom måtte rive å gjøre om for at det var dårlig utført. Vi vet selv hvor lang tid dette skal ta da vi gjort det tidligere selv i et eksakt likt rom, men hadde ikke kapasitet til det nå,allikevel måtte vi gjøre arbeidet selve. Anbefales ikke!

Claudia Araneda-schjelderup, 4. nov. 2017

Lage to små bokhyller på vegg,etter mål.

Rask respons. Pent arbeid. Lett å lage avtaler med. Punktlig. Kommer til å bruke dem igjen.

Kenneth Marthinsen, 27. okt. 2017

Bygge ut stendere slik at en reol kan henges på veggen

Hei. Tomek var hos meg og hjalp med å henge opp et vanskelig vegghengt hyllesystem. (I tillegg var dette gipsvegg) Han var ryddig og kom med gode forslag. Rimelig og lett å kommunisere med. Vil absolutt bruke han i fremtiden og anbefaler han på det sterkeste!

Kirsti Neergaard Ovesen, 23. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2012

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Tomasz Jan Wiraszka
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2012-08-06
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-07-2019 00:12:45
Se hele regnskapet til J&S SERVICES T. WIRASZKA på E24 Bedrift
Se regnskapstall

RELATERTE BEDRIFTER

AS Majetic Rør og Bygg

4.4 91 evalueringer Høvik

Beekeeper AS

4.2 67 evalueringer Høvik

Hulk Bygg Puzio

5.0 24 evalueringer Høvik