Siste evalueringer (7)

Legging av ca 140 kvm parkett

Meget bra kvalitet i jobben som ble utført!

Henning Rytterager, 12. feb. 2020

Utbygging rekkehusleilighet - anbud 2/2

SHS bygde ut stuen vår i rekkehusleilighet. De var raske og effektive og kommunikasjon med prosjektleder var god underveis. De var alle samme veldig hyggelige i tillegg.

Andri Thor Magnusson, 14. mai 2019

Fullstendig byggesøknadsprosess

Det er ingen ting jeg kan anbefale med SHS Bygg. Det startet bra, med en ryddig kontrakt, fine tegninger og god kommunikasjon, men alt etter byggestart har vært en katastrofe uten like. Forsinkelsene og feilene ballet på seg helt uten forklaring. Da tilbygget var så godt som ferdig oppdaget vi at det var utført på en måte som var fullstendig uforsvarlig, taket ville mest sannsynlig rast sammen ved første store snøfall. Ble ikke trodd og måtte tilkalle takstmenn. Underleverandører får skylda for alt. Ting er ikke ferdig enda, det er masse som er gjort feil, vi er måneder på overtid, og nå sliter vi med fiktive fakturaer og en rettsprosess på grunn av brudd på kontrakten. STYR UNNA!

Lexidh Solstad, 23. feb. 2019

Sette opp tak over terrasse

Bra utført arbeid. Noe forsinkelser pga mangel på martialer.

Stein Olav Jørgensen, 21. sep. 2018

Bygge garasje

Veldig flinke snekkere.

Ali Almadi, 5. juni 2018

Bruksendring

Er meget godt fornøyd med utført arbeide og bedriften, SHS er profesjonelle, faglig dyktige, løsningsorientert, økonomisk ryddige, og ikke minst trivelige! Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og endringer som oppstod underveis ble løst effektivt, Kan anbefales på det varmeste.

Ali Hamid Al-drisi, 1. mai 2018

Bygge nytt hus i ottestad

Veldig flinke snekkere, vi er veldig fornøyde.

Ali Almadi, 6. april 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart