Siste evalueringer (5)

Bergstien – montering av brannvinduer

De utførte en utmerket jobb! De leverte i hht tid, kost og kvalitet. Styret visste til enhver tid hva som ble gjort og hva entreprenøren planla frem i tid.

Sameiet, Oslo, 10. jan. 2017

Kontroll av elektrisk anlegg i 13 leiligheter og fellesområde

Francke Bygg gjorde ikke befaringen selv, men satte ut oppdraget til "Gnisten". Selve befaringen gikk greit. Men vi var ikke fornøyd med rapporten. Den var håndskrevet, og vanskelig å tolke for meningmann mht. Om hva som var "pålagt" og hva som var "ønskelig" å utbedre. Firmaet ble forespeilet å få hele jobben om de leverte rapport i et bedre format (fikk mal tilsendt). Dette var de ikke interessert i. Vi er derfor misfornøyd med totalresultatet.

Karin, Oslo, 1. mars 2016

Det er bare å beklage at vår underentreprenør Gnisten Installasjon AS ikke har ønsket å utføre dette for oss og dere i denne saken. Er ikke så mye vi kan få gjort med dette nå dessverre. Francke Bygg AS

FRANCKE BYGG A.s 16. mars 2016

Nye takluker/vinduer på loft

2 vindus"luker" skiftet ut på et råloft. Hyggelig firma med gode referanser. Jeg er pr i dag meget fornøyd med godt utført arbeide. Skriftlig detaljert tilbud, og jeg fikk ingen "overraskelser" vedr pris/faktura senere. Jobben ble utført meget pent og effektivt, og vedkommende ryddet pent etter seg!

Julie, Oslo, 21. mai 2015

Skifte av vinduer og balkongdør i bygårdsleilighet

Arbeidet ble utført som avtalt, svært fornøyd med resutaltet og det øvrige samarbeidet med denne bedriften.

Linn, Oslo, 8. jan. 2014

Rehabilitering av 4 pipeløp i bygård i oslo

Francke Bygg A. S har rehabilitert pipeløpene i vårt sameie. De har gjort en utmerket jobb til en meget god pris. De startet opp jobben til avtalt tid. De informerte godt i forkant og under arbeidets gang. Kommunikasjonen med sameiet fungerte godt. De kan trygt anbefales til denne type oppdrag.

Sameiet, Oslo, 7. jan. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 150 evalueringer Oslo