Siste evalueringer (3)

Sparkling og maling av loft

Dette kunne dere ikke. Idet dere startet arbeidet begynte de første varsellampene å blinke. Dere strimlet og sparklet noe. Monterte hjørnevinduet feil, brukte feil sparkel til første behandling++ skulle være ferdig på maks en uke. Etter 6 dagers jobb var dere langt ifra ferdig. Da meldte dere at dere ikke kunne fullføre jobben. Heldigvis tenker jeg. Da fikk jeg inn noen andre som ordnet opp.

Morten, Steinsland, 18. mars 2020

Maling av vinduer

Vi fikk først og fremst utført vask og maling av hele huset (inkludert vinduer) i 2019. I tillegg utførte Vestland Bygg og Eigedomsdrift nødvendig utskifting av vannbord i møne (både nord og sør) og monterte fugle-stengsel. Siden denne evalueringen først skrives våren 2020 kan vi med sikkerhet konstatere at arbeidet holder høy kvalitet. Spesielt er vi glade for at maling av kledningen er så profesjonelt gjennomført at problemer med svertesopp er eliminert.

Frans, Hjellestad, 18. juni 2019

Tetting av garasjetak

De skulle tette garasjetaket . Men det lekker mer nå enn før ,de lover å fikse det men nå har det gått 2 mnd . Han mener også jeg var enig i hva han skulle gjøre så er min egen skyld at det ikke ble tett ,hadde jeg vist hva som skulle gjøres hadde jeg gjort det selv . Bet 10000 kr for dette så det er rein svindel . Anbefaler alle ikke bruke han , er frekk når jeg prøver få han til å fikse det,mener jeg slenger dritt har ikke sagt ett vondt ord bare bedt han fikse det eller gi meg tilbake pengene så jeg kan finne noen andre.

Irene, Steinsland, 30. mai 2019

Trist det ble på denne måten. problemet var at dette skulle gjøre på rimeligste måte, som ble betongtett. eg fikk opplyst at det var støpt plate noe det ikke var, hadde eg vist at det var element med et veldig tynt lag med puss så hadde dette blitt en helt annen jobb til en helt annen pris. du er den eneste som er negativ, eg har ellers bare positive tilbakemeldinger. Eg tilbydde meg å hjelpe deg videre vederlagsfritt mot at du kjøpte varene.

VESTLAND BYGG OG EIGEDOMSDRIFT RUNE BJERK 7. mars 2020

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Snø-og-snekk Nils Lemme

  Mathopen

Logs AS

4.8 22 evalueringer Straumsgrend