Siste evalueringer (27)

Legge nytt platetak på gammelt shingeltak

Oppstart som avtalt, god informasjon underveis og en effektiv og bra gjennomføring. Hyggelige folk og det er ingenting å si på prisen. Anbefales.

Arvid, Jessheim, 31. juli 2021

Renovasjon av eldre hus på eidsvoll

Anbefales for bytte av tak. God kommunikasjon og flott resultat! Jeg var helt ny hva gjelder oppussingsprosjekter og var rimelig skeptisk til denne bransjen. Med S&S Tak og Takfornying ble det inntrykket totalt snudd. Rivning av gammelt tak (1955), kryssisolasjon (20 cm) på loft, takstein og maling av rupanel tok knapt 2 uker! Alle som var med på DETTE prosjektet var Norske, men ifølge referanser jeg har kontaktet bruker de i blant utenlandsk arbeidskraft, men de gjør seg ifølge referansene godt forstått. Gøran (prosjektleder/eier) var veldig tilgjengelig på telefon og var til stede på samtlige dager hvor det ble utført arbeid.

Verner, Eidsvoll, 26. juli 2021

Taktekking,rehabilitering av balkong (overgang tak balkong).

Skifte av tak ble utført meget bra og til avtalt tid. Forbedring/reparasjon av balkong som var oppført av annet firma ble noe problematisk, men ble tilfredsstillende til slutt. Lederen for firmaet var lett å kommunisere med, samvittighetsfull og pålitelig er vårt inntrykk.

Brede, Fetsund, 7. mars 2021

Ny gesimskasse

Ville gjerne huke av på flere punkt, kvalitet og kommunikasjon underveis upåklagelig. Vil absolutt anbefale de til andre som skal bytte tak.

Ben-Vidar, Holter, 24. sep. 2020

Oppføring av tilbygg på sveitserhus

Stor jobb som ble fullført med flott resultat til tross for uforutsette problemer og skjær i sjøen underveis.

Bjørg, Kløfta, 11. nov. 2019

Bytte taket cirka 125m2

Helt greit.

Afshan, Eidsvoll verk, 9. juli 2019

Skifte takstein til blikk over inngangsparti.

Raskt gjennomført til fornuftig og avtalt pris. God kommunikasjon igjennom hele prosessen. Meget god kvalitet på arbeidet. Ryddig og profesjonell!

Inge, Jessheim, 26. juni 2019

Nytt tak

Flinke folk, god kommunikasjon med sjefen og om framdriften. Effektive, utførte arbeidet etter beskrivelsen og vel så det. Anbefales.

Hans-Kristian, Hurdal, 25. juni 2019

Tak renovering

Meget fornøyd med arbeidet og guttas effektivitet. God kommunikasjon gjennom hele prosessen og konkurransedyktig på pris. Sjefen sjøl Gøran er en utadvent og trivelig kar som alltid er tilgjengelig. Gutta etterlot arbeidet rent og ryddig. Kan trygt anbefale dette firma.

Jan-Erik, Årnes, 26. mai 2019

Nytt tak og vegger,etterisolering og nye vindu

Fra dag en var Gøran "hands on" , han var her først på befaring, og kom med tips og ideer som kunne være mere økonomisk for meg FØR han fikk annbudet. Dette gjorde at tilliten til at han kunne være den rette kom fort, og har ikke angret et sekund. Vi ønsket en totalpris på hva dette ville koste oss, fra begynelse (inkludert ALT, stilasje, materialer, vinduer, tak, osv. . . Rydding og bortkjøring av søppel etter oppdrag) til slutt, noe vi fikk, og de hold seg innenfor. Kan med god samvittighet anbefale S & S Tak og Takfornying AS. Når du kjører fra Eidsvoll opp mot E6, se på huset langs eidsvollvegen etter branstasjonene så ser du resultatet selv. . . .

Siw, Eidsvoll, 20. mai 2019

Replace damaged takventilasjon and fitting snøfanger

Got the job done efficiently! Good work and a good price, would definitely recommend!

Gareth, Eidsvoll verk, 2. des. 2018

Legging av nytt tak. (takstein) hus og garasje

Supert firma som gjorde en fantastisk jobb. Veldig rydde, og lett å sammarbeide med. Mvh Einar Jenssen.

Einar, Hagan, 28. nov. 2018

Bytte toppbord og legge beslag

Godt utført jobb til svært konkurransedyktige priser. God kommunikasjon underveis og hurtig oppstart. Anbefales!

Christine, Jessheim, 19. nov. 2018

Omlegging av tak på enebolig

Raskt og greit gjennomført, til avtalt pris. Firmaet påpekte selv små mangler ved befaring og ordnet opp i dette. Ryddig og profesjonelt.

Lasse, Eidsvoll, 16. nov. 2018

120

I huset vårt merket vi at taket til huset var ganske slitt og dårlig så vi bestemte oss for og kontakte forsikringsselskapet vårt. På kort og godt vant vi saken ved hjelp av tak og takfornying AS. Disse personene har virkelig stått fram som et forbildet på hvordan man hjelper andre når de er i nød. De har vært der 100% tilstede og svart på hvert eneste spørsmål jeg har lurt på. I tillegg har de gjort dette for en rimelig god pris. Dette setter jeg utrolig stor pris på. Dette er også en bevis på at de er her for og hjelpe andre mennesker og ikke bare tenker på det som er best for seg selv. Til syvende og sist vil jeg takke enormt for hjelpen deres :).

Bayram, Kløfta, 13. nov. 2018

Omlegging av tak

Holder avtaler, kommer når de sier og gjør jobben raskt og uten tøys.

Karl, Nannestad, 12. okt. 2018

Nytt tak

Greit utført jobb til en fornuftig pris. Tok noe lengre tid enn forespeilet, men resultatet ble bra.

Roger, Maura, 10. okt. 2018

Bytte over/ undertak,skifte ut det som er dårlig,eventuelt nye takstoler?

Fantastisk utført arbeid. Byttet hele taket, rettet og lektet, fjernet råte. Etterisolert alt fullstendig nytt med Bond takplater og pipehatt. De har også fjernet all gammel panel, isolert, byttet vinduer og dører på hele bygget. Sjefen selv er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, lett å snakke med. Utrolig hyggelig, alltid blid. Hundre prosent ærlig. Meget konkurransedyktige priser. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales på det sterkeste.

Anita, Jessheim, 7. okt. 2018

Tak og takrenner på hytte

Nytt tak på hytta - Veldig fornøyd med utført jobb. I tillegg til å bytte selve hovedtak og takrenner, så var det behov for oppretting av noen takstoler og bærekonstruksjon til taket. (konstruksjonsfeil av en tidligere hytteeier som trodde han var snekker. . . ) Av de som var på befaring, var Sagstuen eneste som tok seg ekstra tid til vurdering av feil utover selve taket. Når dette så ble fikset for en fornuftig pris, er jeg totalt veldig fornøyd!

Even, Hurdal, 28. sep. 2018

Bytte av tak uthus

God pris og godt utført arbeid på skifte av tak til uthus!

Svein, Eidsvoll, 10. juni 2018

Befaring og tilbud på bytte/ reparasjon av tak

Meget godt fornøyd med jobben og prisen, God kommunikasjon underveis i prosessen. . . Anbefales.

Syed, Jessheim, 9. juni 2018

Taksjekk/bytte hustak

Byttet undertak med lekter og sløyfer og lagt ny takstein. Jobben ble gjort i stekende varme i en uke i et strekk, er ganske fornøyd med det ferdige resultatet. Sjefen, Gøran er enkel og kommunisere med og er alltid på pletten hvis man har noen spørsmål eller vil ha noe gjort annerledes underveis. Kan anbefales! Line Grindeland.

Line, Nannestad, 5. juni 2018

Forespørsel om skifte av tak på enebolig

Er veldig førnøyd. De jobba som bare det i varmen. Flink til å gi informasjon .

Britt, Bøn, 3. juni 2018

Oppbygging av ødelagt altan i holtervegen i holter i nannestad

Altanen ble fin og arbeidet godt utført, både kostnadseffektivt og raskt levering. 18. Mai 2018, Bjørn (huseier/"byggherre"/oppdragsgiver).

Bjørn, Holter, 18. mai 2018

Takreperasjon

Veldig flinke folk. Vi er veldig fornøyde ! ! !

Wioletta, Nannestad, 8. mai 2018

Tak reparasjon

Litt venting men jobben utført på en profesjonell måte. Veldig fornøyd. Hyggelige ansatte. Anbefalt.

Emil, Jessheim, 6. mai 2018

Bytte tak

Kjapt, effektivt, 100% utførelse. Proffe fagfolk. Dette numneret har jeg lagret. Mer jobb på disse. God pris, og snakker norsk.

Stein, Jessheim, 10. april 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart