Siste evalueringer (13)

Sparkling og maling av 65 kvm leilighet

Anbefales på det sterkeste. Stiller opp som avtalt og gjør jobben veldig bra. Sluttpris som avtalt.

Kabir Khorram, 16. okt. 2018

Helsparkling og evt. maling av vegger med strie i rom ca 22m2,2.7m takhøyde

Helsparklet og malte 3 rom på kort tid. Bra resultat til en god pris.

Jørgen Bull, 15. juni 2018

Maling av vegg 4,5m x 2m

Enkel og effektiv - alle avtaler overholdt. Veldig fornøyd.

Muchi V/ Susanne Bøtcher, 5. juni 2018

Maling av gamle vinduer

Jeg er superfornøyd både med kommunikasjonen og med kvaliteten på arbeidet. Vinduene her er blitt profesjonelt malt før, men aldri med samme nøyaktighet som dette. Dette firmaet vil jeg anbefale på det aller varmeste.

Wera K Sæther, 27. april 2018

Helsparkling av vegger

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Helsparkling av vegger, samt tak ble utført raskt og veldig profesjonelt. De var grundige, kommuniserte bra og kom tilbake for å fikse opp når vi ikke ble fornøyd med et tak som begynte å slå sprekker pga kulde. Konkurransedyktig på pris og tid. Kommer definitivt til å bruke dem igjen og kan anbefale dem på det varmeste!

Amir Reza, 13. mars 2018

Helsparkling stue

Helsparkling av vegger ble utført på en meget tilfredsstillende måte. Pålitelig firma som var serviceinnstilte og tilgjengelige på telefon under hele perioden arbeidet ble utført.

Anette Wisth, 18. april 2017

Bredsparkling 3 rum + korridor

Snabb respons, jättebra service och ett väl utfört arbete som utfördes under stor tidspress. Vi är väldigt förnöjda! Mvh, Pontus.

Pontus Brusewtiz, 26. jan. 2017

Helsparkle vegg

Anbefales på det varmeste! Jeg brukte dette firma for helspakling og maling av tak og vegger hvor det var strie. De utførte arbeidet på en veldig grundig og profesjonell måte, og resultatet ble meget fint! Lett og kommunisere med, og kom til avtalt tid. Bruker dem gjerne igjen!

Silje Røineland, 21. jan. 2017

Trenger maler

Fjerning av tapet, sparkling og maling av stue. Det ble nok mer jobb enn forventet men ingen sure miner av denn grunn. Jobben ble gjort til vår tilfredshet og innenfor avtalt pris. Kan absolutt anbefale Falun Malerfirma, disse guttene vet hva de gjør.

Bård Arne Hjelde, 11. des. 2016

Maling av kontor

Velig fornøyd! Kjapt jobbet, holdt avtaler og gjorde en utmerket jobb. Kan anbefales.

Siv Gamnes, 28. nov. 2016

Maling av 3 soverom

Malte tak, vegger, lister og vinduer på tre soverom. Jobben ble utført raskt og til avtalt tid. Kom på befaring etter at jobben var utført og så selv noen småting som han kom tilbake å utbedret. Veldig hyggelig og pålitelig maler.

Are Visjø, 12. nov. 2016

Maling av 3 vegger på et hus i fetsund

Takk til Falum Malerservice for en flott utført jobb vedr. Maling av enebolig i Fetsund. Anbefales:) Med vennlig hilsen Isabella Barikmo tlf. 93220470.

Isabella Barikmo, 25. sep. 2016

Delsparkle og male liten stue

Godt arbeid på male en 20 m2 stue. Brukte halvannen dag, med sparkling og maling. Presis og kjappe tilbakemeldinger i forkant. God pris! Meget rask og godt håndverk. Svært hyggelig og lett å samarbeide med. Anbefales! !

Lars Benestad, 20. sep. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart