Siste evalueringer (18)

Renovere bad

Godt gjennomført oppussing av bad. Resultatet ble meget bra men vil spesielt trekke frem hvor ryddig de holdt det underveis. Veldig viktig under en 5 uker lang oppussing. Kommunikasjonen underveis var ikke proaktiv men fikk svar når man tok kontakt.

Stephan, Kurland, 14. jan. 2021

Ønsker kontakt med et par seriøse firma som kan bistå med oppussing av rekkehus

Er veldig fornøyd med snekkerarbeidene (legging av gulv, maling, utbedring trapp). Fint arbeid og god kommunikasjon med håndverkerne. Men med nytt bad ble det mye frem og tilbake. Badet ble tilslutt bra, men det ble vesentlig forsinket - både i første omgang samt en "ekstrarunde" med delvis riving og oppretting (feil fall / flisarbeider). Dels for dårlig kvalitet på selve flis-/pussarbeidene, og dels for svak styring og kontroll med alle de ulike håndverkerne underveis. Når det er så mange ulike håndverkere innom så må det være en kontaktperson som holder oversikt og styrer alle detaljene. OO erkjenner og retter de feil som har vært, så opprettingsprosessen har sånn sett vært ryddig håndtert.

Kjetil, Kolsås, 3. des. 2020

Pusse opp bad.

Gjennomførte totaloppussing av bad. Gutta i Oslo Oppussing arbeider profesjonelt og utfører arbeid av høy kvalitet, til en konkurransedyktig pris.

Joachim, Oslo, 1. okt. 2020

Totalrenovering av bad og kjøkken

Vi fikk totalrenovert et bad og et kjøkken av Oslo Oppussin AS, og vi er særdeles fornøyd med valget og kjempefornøyd med resultatet. Vi nøler ikke med å anbefale Oslo Oppussing AS til venner og bekjente.

Ava, Asker, 19. okt. 2019

Renovering av et bad 1.9m x 2,02m

Vi er meget fornøyde med jobben utført av Oslo Oppussing AS. Nå har vi et helt kjempefint oppusset bad. Innspill fra gutta ifm flytting av servanten og døra ga et utmerket resultat og badet ser enda bedre ut enn vi forventet. Vi kan varmt anbefale Oslo Oppussing As til de som har lyst til å pusse opp.

Salvatore, Oslo, 3. okt. 2019

Fikse slitasje på vegger 40 kvm

Jeg er meget fornøyd med arbeidet til Oslo Oppussing. Gutta var riktignok ikke fra byen, men de tok seg allikevel tid til å stikke innom. De ordnet nye vegger og gulv innenfor budsjett med et flott resultat. Kommunikasjonen og effektiviteten underveis var svært god. Anbefales!

Martin, Klepp stasjon, 13. aug. 2019

Flislegging på badet og parkett i gangen

Vi hadde en veldig positiv opplevelse i forbindelse med renovering av badet og nytt parkett som skulle legges i gangen. Tusen takk for den fantastiske arbeidet dere alle ha gjort, fra befaring, innspill og gjennom hele prosessen. Oslo Oppussing AS strakk seg langt for å møte våre krav og ønsker. Vi anbefaler Oslo Oppussing AS til alle som har lyst å pusse opp.

Nathaly, Oslo, 11. juni 2019

Renovering av bad

Vi er meget fornøyde med sluttresultatet. Oslo Oppussing har renovert og oppgradert badet vårt. Vi er kjempefornøyde med å ha hatt en prosjektleder å forholde oss til hele veien og dette gjorde hele oppussingsprosessen mye enklere for oss. Prosjektet ble utført til avtalt tid og pris med ingen tilleggskostnader. Vi Kommer til å bruke Oslo Oppussing ved en annen anledning!

Mina, Oslo, 7. juni 2019

Total renovering av 15 kvm bad

Oslo Oppussing AS er et firma jeg varmt kan anbefale. Selskapet er konkurransedyktige på pris, og ryddig fra start til mål. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og alt er meget bra utført og med høy kvalitet. Oslo Oppussing kan trygt anbefales til totalrenovering av baderom. Praten er avslutta Skriv ei melding. . .

Kjetil, Oslo, 6. juni 2019

Oppgradering av stue i enebolig på fjellhamar

Byggeprosessen fra befaring til pristilbud, kommunikasjon, utført arbeid og leveranse av nødvendige dokumentasjon har vært veldig ryddig. Prosjektleder Rune har gitt en opplevelse av seriøsitet og profesjonalitet i løpet av oppdraget. Oslo Oppussing AS har vært løsningsorienterte og har levert god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Mine kommentarer ble raskt implementert i bygget. Anbefales!

Tanju, Fjellhamar, 5. juni 2019

Oppussing av 85kvm leilighet

Vi fikk et veldig bra inntrykk allerede på befaringen, når vi skulle velge ett totalentreprenør. Befaringen ble gjennomført på en profesjonell måte av ledelsen og prosjektledere i Oslo Oppussing. Vi er kjempefornøyde med sluttresultatet og det som oppstod av problemer/misforståelser ble raskt og ryddig rettet opp. Vi nøler ikke med å anbefale Oslo Oppussing til venner og bekjente.

Johannes, Oslo, 28. mai 2019

Bytte av parkettgulvet,malling og diverse lys på taket.

Utmerket arbeid av Oslo Oppussing AS, vi er meget forøyde! Vi har brukt ulike leverandører og Oslo Oppussing er absolutt de beste. De er meget profesjonelle, dyktige, punktlige og ikke minst ryddige. Fikk proaktive råd og godt innspill fra prosjektledere gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste.

Vuk, Oslo, 27. mai 2019

Oppussing i hjemmet

Jeg er svært fornøyd med Oslo Oppussing. De var punktlige og holdt budsjettet vi var enig om. Jeg så også at de hadde gjort en ekstra innsats med flekksparkling på deler vi ikke hadde diskutert. Kan trygt anbefale dem!

Didrik, Oslo, 2. mars 2019

Maling og litt oppussing på 35kvm leilighet

Oslo Oppussing sparklet og malte leiligheten min. Hele jobben var gjort på 3 korte dager siden de måtte komme tilbake etter sparkel var tørket og pusse. Sluttresultatet ble veldig bra så kan trygt anbefale dem videre:).

Ola, Oslo, 27. feb. 2019

Totalrehabilitering av 3 roms leilighet (70m2)

Viste seg tidlig at hva som ble sagt og lovet absolutt ikke sto i samsvar med utførelsen. Slurvete arbeid, manglende prosjekt- og byggeledelse, husordensreglelbrudd, konflikter og krangler om kontrakt, arbeid, kvalitet og tidsforbruk. All konflikt og selv utforming av kontrakt og mangler i denne, var mitt ansvar! ? Resultatet ble langt fra det som var forventet og tok 3 ganger så lang tid som det skulle (5 uker ble til 15). Takstmann påpekte mange feil og mangler, samt dårlige valgte løsninger. Noen feil rettet Oslo Oppussing AS motvillig opp, andre feil måtte andre håndverkere leies inn for å ordne. Anbefales IKKE!

Hege, Oslo, 12. des. 2018

Det er svært trist at du velger å uttrykke et ukorrekt bilde av prosjektet etter at vi nektet å utføre arbeid langt utenfor avtale. Det er helt normalt blant alle våre kunder å lese en vanlig standard kontrakt utarbeidet av Forbrukerrådet. Manglende betalingsevne forsinket prosjektet. Vi var i dialog med takstmann og hadde eksterne aktører innom prosjektet ditt. Du har fått dokumentasjon som bekrefter at arbeid er godkjent og fagmessig utført. Dersom du har tatt inn andre håndverkere i ettertid for å utføre arbeid utenfor vår avtale har dette ingenting med vår jobb å gjøre. Vi håper du er fornøyd med deres arbeid og har betalte dem på lovlig vis. Dette er svært viktig. Oslo Oppussing AS

OSLO OPPUSSING AS 23. mai 2019

Oppgradering av 2-roms leilighet,56 kvadratmeter

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet utført av Oslo Oppussing AS.

Per, Oslo, 23. nov. 2018

Bygge et nytt lite kjøkken og installere toalett inn på bad.

Sender en stor takk til Oslo Oppussing. Er svært fornøyd med sluttresultatet. Under arbeidet ble det gjort noen endringer på planen fra oss, og dette ble løst uten problemer. Hyggelige folk med god oppfølging og kommunikasjon underveis. Kan absolutt anbefales!

Arvin, Oslo, 12. juni 2018

Oppussing

Jeg er svært fornøyd med Oslo Oppussing. De utførte en fantastisk jobb hjemme hos meg. Utrolig profesjonelle og de har øye for detaljer. De er veldig serviceinnstilte. Holdt meg oppdatert til en hver tid under prosessen samt at de var veldig nøye,punktlige og løsningsorientert. Stor pluss. Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Anbefaler Oslo Oppussing på det varmeste og vil absolutt bruke de igjen. Hilsen Tugrul.

Tugrul, Oslo, 22. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 155 evalueringer Oslo