Siste evalueringer (21)

Nytt bad

En del bra, men noen detaljer som gjerne kunne ha vært bedre.

Thomas, Skien, 21. mai 2021

Bygge om gammelt kjøkken til bad.

Dyktige håndtverkere.

Arnt, Herre, 7. april 2021

Ombygging av bod til komplett vaskerom

Her har Alt i bad fullrenovert en bod om til et bad/vaskerom. Jobben ble utført på en veldig ryddig måte. Meget god kommunikasjon underveis. Tok til seg og utførte alle ønsker vi hadde. Vi var spesielt imponert over hvor ryddig hele jobben ble utført. Ingen søppel ble liggende igjen. De tok til og med noe ekstra søppel som vi hadde fra et annet prosjekt. Resultater er over alle forventninger. Vi vil definitivt anbefale Magne og hans medkolleger på dette prosjektet igjen. Takk for en god jobb!

David, Porsgrunn, 13. feb. 2021

Helrenovere bad

Kjempefornøyd! Flink snekker, flinke flisleggere, flinke rørleggere og Elektrikker. Magne Johansen har et flott arbeids-team! Bruker der gjerne om igjen og anbefaler de videre!

Gunvor, Porsgrunn, 27. jan. 2021

Renovere bad

Kommunikasjonen var god og arbeidet gikk raskt i starten. Etter at fakturaene ble betalt ble ikke resten av arbeidet fullført, og det er nå ikke mulig å få tak i eier.

Aud, Helgeroa, 25. jan. 2021

Oppussing av bad

Kjempefornøyd med Alt i bad AS som vi har hatt til å totalrenovere badet vårt. Riving og rydding ble raskt og effektivt utført. Oppbyggingen og utførelsen av arbeidet ble utført profesjonelt og pent, og godt innenfor avtalt tidsramme og til avtalt pris. Flott og oversiktlig dokumentasjon når jobben var utført.

Allan, Bamble sommerrute, 22. nov. 2020

Sammenslåing av 2 rom. renovering bad

Vi har brukt Alt i bad med Magne i spissen. Dette var et stort prosjekt da 2 rom skulle slåes sammen og bli til 1 stort bad. Resultatet ble fantastisk! Vi nyter det nye badet hver dag! Magne har vært svært hyggelig å forholde seg til, tross små endringer og ekstra oppgaver underveis. I tillegg har det ikke vært tull med faktura, Magne holder ord.

Jeanette, Larvik, 21. mai 2020

Totalrenovering hus

Kan absolutt anbefale og bruke Magne & co i Alt i bad! Her har de totalrenovert ett hus fra 1963 og beholdt grunnmur og yttervegger etter mine ønske og bygd ett nytt hus som er arkitekt tegnet av Børve Borchsenius arkitekter! Huset ligger i Lunde Terrasse 40 og har fått en helt ny tvist med en blanding av funkis hus og beholdt det gamle! Folk i gaten snakker om hvor fint huset har blitt og det er bare helt kanon både utvendig og innvendig! Litt kommunikasjons svikt fra begge parter har det vært, men i det store og det hele når huset står ferdig, kan jeg ikke si annet enn jeg vil gi terningkast 6! Prisen var knall og dette gikk fort! ANBEFEFALES!

Martin, Porsgrunn, 11. jan. 2020

Renovering av bad og soverom

Avtalen på jobb med bad og soverom var at de skulle bli ferdige på maks 4 uker, men de brukte ytterligere 4 uker før de var helt ferdige. Tiden var viktig for meg siden jeg ikke kunne bo hjemme mesteparten av tiden, og måtte bo hos andre. T. O. M. Da jeg spurte etter to uker, om de ville bli ferdige i midten/ slutten av uken etter, lovet de meg det, men det var langt fra ferdig da. Utrolig irriterende, jeg hadde tatt meg fri fra jobb 2 dager for å få gjort ting ferdig da. Jeg betalte for at de skulle rydde opp etter seg, men det står fortsatt søppel igjen. De ha glemt silikon på den ene siden av kassen bak toalett, har ikke sagt ifra om det fordi jeg tror ikke de kommer til gjøre noe med det.

Mette, Skien, 6. sep. 2019

Tilbygg

Tillbygg Jobben ble utført på en god og effektiv måte. Alt I Bad kom til tiden, gjorde jobben innenfor tiden, men et resultat vi er meget tilfreds med. Alt I Bad kom selv opp med løsning på de beste valgene, drøtftet dette med oss og resultatet ble meget bra. Anbefales på det sterkeste.

Petter, Skien, 27. aug. 2019

Endring av vegger i to rom og totalrenovering av bad.

Vi er veldig fornøyd med utført jobb! Altibad holdt tidsfristen, topp kvalitet og kommunikasjonen var utrulig bra underveis. Dette firmaet kommer vi til å anbefale til andre! Godt jobba!

Mads, Skien, 20. juni 2019

Totalrenovering av bad

Alt i Bad har totalrenovert badet mitt. Veldig dyktige håndverkere og hyggelige folk. Arbeidet ble startet og ferdigstilt 100% etter avtalen. Prisen var også akkurat som avtalt. Kan anbefales. Terningkast 6.

Ketil, Skien, 12. juni 2019

Nybygg av bad og renovering av vaskerom

Bra kommunikasjon. Dyktige håndverkere.

Morten, Porsgrunn, 11. feb. 2019

Oppgradering av hus

Hold dere unna! AltIBad skulle rive kledning, etterisolere, bygge ny kledning og bygge en terrasse for oss. Dette gikk ikke etter planen. I kaldeste januar rev de kledning og isolasjon på alle veggene samtidig slik at vi fikk enorme fyringsutgifter og vannet frøs flere ganger. I et utrolig langsomt tempo isolerte de 2,5 vegg før de plutselig trakk seg fra prosjektet etter en befaring fra arbeidstilsynet. Vi fikk en fagmessig gjennomgang og må gjøre stort sett alt på nytt.

Lars, Porsgrunn, 22. des. 2018

Kjellerstue,bad,elektrisk og vindu

Vel utført jobb! Etter mye om og men fra vår side endte d opp med en flott løsning som Magne foreslo. Han har vært tålmodig og løsnigsorientert hele veien. Vi må si vi er strålende fornøyd med å ha hatt Magne og gjengen hans i hus. De er veldig lett å ha med å gjøre, omtenksomme og hyggelige, og vi har full tillitt til deres faglige kompetanse.  Magne gir trygghet. Vi kommer til å be om tilbud fra han senere, og vi gir de varmeste anbefalinger.

Karen, Porsgrunn, 11. okt. 2018

Ferdigstilling av uinnredet kjellerrom

Flott utført arbeid til avtalt pris.

Silje, Porsgrunn, 1. okt. 2018

Pusse opp bad på 7m2

Veldig fornøyd med sluttresultat. Jobben ble gjennomført som avtalt, og mine ønsker ble hensyntatt hele veien. Totalt sett fornøyd med jobben som er gjort!

Maria, Larvik, 30. juli 2018

Snekkerarbeid

Snekkerarbeid på hytte AltiBad ved Magne Jonassen utførte en meget god jobb hos oss. Magne er løsningsorientert, noe som er viktig for et godt sluttprodukt. Vi hadde god kommunikasjon underveis, og kom frem til gode løsninger. Fratrekk og tillegg på sluttfaktura ble satt opp i henhold til tilbud, slik at den ble som forventet. Vi anbefaler denne bedriften til andre, og gjør gjerne en avtale med dem igjen. Gro Lie Husebæk og Jan Husebæk.

Jan, Stavern, 30. juni 2018

Lysthus på 15kvm med toalett

Veldig godt fornøyd med utført arbeid og god dialog underveis. Jobben ble utført til avtalt pris. Kan absolutt anbefales:).

Gisle, Porsgrunn, 4. mai 2018

Renovering av bad/vegg/vindu

Kom raskt på befaring og like raskt med et godt tilbud. Godt utført arbeid til avtalt pris. Jobben ble gjort superraskt slik at vi kunne ha vår innflyttningsfest. Eneste negative å si var litt sluntrete opprydding og holdninger til de yngste lærlingene, men som ble fulgt opp av fagfolk.

Anne, Skien, 15. april 2018

Renovering av vaskerom om til baderom

Veldig fornøyd med jobben som ble utført, hyggelige og imøtekommende! Utover godt utført arbeid er jeg imponert hvor ryddig de holdt det etter endt arbeidsdag. Også eneste leverandør, av alle jeg hadde på besøk, som leverte tegning med forslag til det nye badet. Anbefales!

Sondre, Porsgrunn, 26. jan. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygg & Dekor AS

4.9 33 evalueringer Skien

Fasadeteknikk AS

4.7 27 evalueringer Skien

Elektro Partner Skien AS

4.0 1 evalueringer Skien