Siste evalueringer (2)

Skifte 225 m2 hyttetak til trepanelt,impregnert larviktak

Utførte skifting av utvendig tak med areal 225 m2. Kvalitet og pris er ok. Skulle ønske han var litt mer flink til å besvare henvendelser pr. Telefon-,tekstmeldinger og e-post (frustrerende å forgjeves kaste bort mange timer i forsøk på å få kontakt og behov for tilbakemeldinger). Rydding/orden på byggeplassen var også et savn.

Eystein Slettebø, 19. des. 2011

Dette bunner muligens i at vi i en 7-8 ukersperiode bodde på arbeidsplassen på på et temmelig øde sted i en hytte uten internett-tilgang og tildels svært dårlig mobildekning. Når det gjelder rydding og orden på arbeidsplassen mottok vi ros og ingen klager på dette underveis ; det var 5mil til søppelfyllinga ,der var vi 5 ganger. Når jobben var ferdig ryddet og gjorde vi grundig rent og jeg kan ikke skjønne at noen kunne ha noe og utsette dette.

TOR BRYN 19. des. 2011

Terrasse på 60kvm

Bra pris, men gjorde først og fremst et veldig godt inntrykk på befaringen. Dette inntrykket ble bekreftet underveis i arbeidet. Veldig fornøyd med holdning, gjennomføring og kvalitet. Bra kompetanse og erfaring kom godt til syne.

Dennis Rasch-olsen, 25. juli 2011

RELATERTE BEDRIFTER

Easy Bygg V/helgason

5.0 23 evalueringer Hokksund

BBK Entreprenør AS

4.8 13 evalueringer Hokksund

Holtefjell AS

4.1 7 evalueringer Hokksund