Siste evalueringer (6)

Flislegging utebod,24 m2

Veldig fornøyd med gjennomføring av jobben og kvaliteten på arbeidet. Jobben ble gjort innenfor avtalt tid, til tross for at jobben var større enn opprinnelig antatt.

Rudi, Nesoddtangen, 7. okt. 2019

Flislegging og støping 2 bad 5m2+9m2

Romtek holdt det de lovet angående kvalitet og tid. Emre kom daglig og kontrollerte arbeidet som ble utført og vi er svært fornøyde med sluttresultatet! Ryddige og punktlige! God pris og bra kvalitet Har prøvd mange andre firma tidligere, og kan anbefale romtek på det varmeste!

Fawad, Strømmen, 6. okt. 2019

Bom i flis på bad

God og ryddig gjennomføring av jobben. Emre som kontaktperson gir gjennomgående bra informasjon og kan stoles på. Ting går etter fremdriftsplan. Ble noe støv i leiligheten etter jobben var utført, og da ble det sendt rengjøringspersonale. Anbefaler Romtek!

Mathias, Oslo, 7. aug. 2019

Opppussing av bad og toalett

Jeg ble kontaktet av Emre og Faisal fra Romtek gjennom mittanbud. De har vært en drøm å jobbe med, de lovte oss ferdig leilighet på to uker. Det tok dem 11 dager å få totalrenovert hele leiligheten på 84kvm. Jeg vil anbefale Emre, Faisal og resten av teamet på sterkeste! Dette er profesjonelle fagfolk som brenner for yrket sitt, har et høy standard og leverer kun det beste for sine kunder. De møter opp hver dag fra tidlig på morgen og jobber langt ut på kvelden for å få de resultatene kunden ønsker. Tusen takk for den fantastiske jobben dere har utført, for at dere strekket dere så langt og for den ekstra tiden dere har brukt for å realisere drømmeleiligheten vår.

Vida, Oslo, 28. mars 2019

Flislegge et gulv

Romtek AS er et veldig pålitelig firma som vi gjerne gir 5 stjerner. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Jobben ble gjennomført på en rask og profesjonell måte samt at de viste hensyn til beboerne. I tillegg til nydelig utført arbeid, fikk vi en ekstra service med at de kontrollerte alle oppgangene/fellesarealet i blokka. Vi i sameiet bruker gjerne dette firmaet igjen og er veldig fornøyd med arbeidet som er gjennomført. Jeg som styreleder kan anbefale dette firma på sterkest.

Cher, Oslo, 15. mars 2019

Senking av tak

Ble kjapt kontaktet for avtale om når de kunne sette i gang av en veldig hyggelig dame. Vi avtalte befaring og det ble satt i gang kjapt etter dette. Alle møtte opp til avtalt tid og jobben ble gjort på en meget profesjonell og tilfredsstillende måte. Skal bruke disse igjen når behovet kommer ved en annen anledning. Anbefales på det sterkeste :).

Andre, Drammen, 1. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

M-tek AS

4.7 62 evalueringer Drammen

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.7 50 evalueringer Drammen

Gunes Bygg og Håndverktjenester

4.7 49 evalueringer Drammen