Siste evalueringer (8)

Skifte ytterdør

Skiftet utgangsdør i murvegg. Til tross for at jobben var mer kompleks enn først antatt, ble jobben utført til avtalt tid og pris.

John Ola Hjelle, 16. nov. 2018

Bytte av ytterdør,innvendig foring og listing

Skiftet ytterdør. Ryddig firma, kom til avtalt tid. Gjorde jobben raskt og effektivt, til en konkuranse dyktig pris. God kommunikasjon.

Ailo Smuk, 18. okt. 2018

Bytte inngangsdør

Bytte av inngangsdør inkludert heving av ny dør, foringer og lister mm. Kom til avtalt tid og gjennomførte jobben raskt og effektiv i henhold til avtale. Vi var veldig fornøyde med sluttresultatet og kan trygt anbefale brødrene videre. Hyggelige mennesker.

Øivind Grythe, 17. okt. 2018

Legge parkett 16 kvm

Fikk hjelp til å legge parkett og lister. Møtte opp til avtalt tid. Effektive og ryddige. Hyggelige og høflige folk. Vil absolutt anbefale de videre!

Lise Natalie Naas, 17. okt. 2018

Bytte ut to kjellervinduer til større vinduer

Vi er veldig fornøyd med gjennomføringen av oppdraget. Alt har blitt kjempefint, arbeidet ble utført på tiden og det var enkelt å kommunisere underveis.

Martin Blomhoff Holm, 16. okt. 2018

Snekker,montering av hoveddøren

Pålitelig og finke håndtverker. De gjorde en kjempebra jobb og holdt alle avtalene vi hadde. Kan trygt anbefales. Vi er veldig fornøyd.

Kjersti Lyche, 15. okt. 2018

Legge laminatgulv

To hyggelige karer som tok på seg jobben på kort varsel. De møtte presist som avtalt og gjorde seg ferdig med jobben med én gang. Vi er svært fornøyd med en god og ryddig jobb! Ikke minst meget konkurransedyktig pris!

Carmen Torres, 14. okt. 2018

Montere dør i gang

BCT stilte presist og som avtalt, gjorde jobben raskt og effektivt og med pent resultat. De var hyggelige, ryddige og veldig greie å ha med å gjøre.

Kjetil Svorkmo Bergmann, 10. okt. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart