Siste evalueringer (3)

Totalrenovere bad,7 kvm

Askim og Mysen Rør AS ved prosjektleder Bruce fremstår som veldig dyktige, profesjonelle og ryddige. Det har vært en glede å se hvor nøyaktig og ordentlig teamet har utført sitt arbeid. Badet ble skikkelig fint, og kvaliteten på arbeidet ser og føles perfekt. Jeg fikk heller ingen overraskelser mht. Pris-avvik. Jeg anbefaler alle å totalrenovere badet i samarbeid med Askim og Mysen Rør AS.

Mette, Trollåsen, 24. nov. 2018

Helrenovering av bad

Kl. 07. 00 gikk de løs på jobben, hver morgen, presise og effektive, hyggelige og høflige. Vi opplevde stor grad av involvering i byggeprosessen, vår prosjektleder Bruce var alltid tilgjengelig på telefon, og kom også innom flere ganger. God kompetanse, kreative løsninger og trygghet i utførelsen er en passende beskrivelse. Vi er strålende fornøyde med hele prosessen og ikke minst resultatet, og anbefaler Askim og Mysen rør på det varmeste.

Frank, Trollåsen, 11. juli 2018

Rehabilitering av bad

Arbeidet innebar totalrehabilitering av 18 år gammelt bad. Allerede ved befaring fikk vi et godt inntrykk av selskapet/prosjektleder som kom med forslag og gode løsninger. Anbudet kom raskt og spesifisert. Alle håndverkerne var hyggelige og gjorde flott arbeid. Arbeidet ble utført ihht avtalt pris og tid til vår fulle tilfredshet. Alt ble fulgt opp på en god og betryggende måte av prosjektleder. Anbefales på det sterkeste. Tove og Arne.

Tove, Kolbotn, 26. april 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Askim & Mysen Rør AS

5.0 3 evalueringer Slitu

Syversen Service

  Eidsberg