Siste evalueringer (15)

Sliping og lakkering av parkett

Etter at forespørsel ble sendt tok Torild og Tom i Skill Services AS kontakt og avtalte en befaring. Inntrykket ved befaringen var avgjørende for valget. Arbeidet med sliping av gulv ble utført av ypperste klasse. Det ble også avtalt et tilleggsoppdrag med å montere og tilpasse et nytt kjøkken. Dette arbeidet ble også utført på en meget tilfredsstillende måte. Oppdragsgiver er meget fornøyd med valget og kan varmt anbefale Skill Services AS til andre.

Geir Tinnen, 20. mars 2019

Sliping og behandling av eikeparkett

Kvalitet og service i særklasse! ! Vi er meget godt fornøyd med hele prosessen og dialogen med Skill Services AS; oppfølging av vår forespørsel og raskt på ballen med et godt tilbud, befaring hjemme hos oss, pålitelighet i alle avtaler/tidsplaner og ikke minste det fantastiske resultatet av arbeidet de utførte! Vår parkett ble utrolig vakker og «bedre enn ny» eller sliping, behandling og lakking. Både Tom og Torill gav oss servise langt utover det vi kunne forventet. Og dette sett i sammenheng med resultatet av jobben, gjør at vi kan anbefale Skill Services AS på det varmeste.

Arild Berg, 17. mars 2019

Pussing,sliping av gulv og trappetrinn

Profesjonelle og meget serviceinnstilte folk somgjennomførte gulv og trappesliping med lakkering hos oss. Meget godt utført arbeid med bra kommunikasjon underveis og oppfølging etterpå. Kan anbefales og vi vil bruke de igjen. 1 mars 2019 Gunnar Dahle.

Gunnar Dahle, 19. feb. 2019

Skifte parkett på stue og gang.

Jobben ble utført superbra. Gulvet ble slipt og er helt supert. Nydelig utført arbeid. Anbefales på det sterkeste.

Bjørn Falk-larssen, 4. feb. 2019

Slipe og olje/lakke gulv

Fikk slipt og lakket gulvet i stua før jeg selger leiligheten min, gulvet ble helt nydelig. God valuta for pengene med kompetente gulvslipere. Vil absolutt anbefale Skill Services videre.

Sigurd Seierstad, 27. jan. 2019

Reprasjon av riper og hakk på eikeparkett

Skulle flytte ut av leilighet som var leid i 4 år, noen skader på parkett, tok kontakt med Skill, befaring samme dag, utførte en meget bra jobb til en ok pris, kjempebra kommunikasjon, meget fornøyd. .

Karl Inge Sagberg, 18. jan. 2019

Sliping og lakking av eikeparkett ca 50 kvm.

Vi hadde et veldig slitt gulv, som vi trodde var av eik, men dyktige Skill Services med Tom i spissen avdekket andre tresorter. Noe de klarte å behandle med glans. De slipte, pigmenterte og lakkerte med stort hell. Vi ble fortalt av andre at gulvet ikke var slipbart, dette viste seg å være helt feil. Vi er storfornøyde med vårt "flekk nye" gulv. Vil anbefale Skill Services til alle som vurderer å gjøre det samme. Utrolig serviceinnstilte!

Kari Hoel, 21. aug. 2018

Sliping og lakkering av parkett og trapp.

Kjapp respons med tilbud, gjennomføring på kort varsel mens vi var på ferie. Oppdatering fortløpende underveis -god dialog. Gjennomført innen avtalt tid med utmerket resultat. Våre beste anbefalinger.

Gunvor Øien Løge, 6. aug. 2018

Slipe gammelt tregulv

Strålende fornøyd! De gjorde jobben som avtalt og resultatet var veldig bra. Effektive, dyktige og pålitelige. Vi kommer til å bruke Skill Services igjen ved en senere anledning. Anbefaler denne bedriften!

Bjørn Struck, 20. juni 2018

Legge ny parkett i leilighet,40 kvm

Flott gjennomført jobb av Skill Services! Vi hadde i utgangspunktet lyst til å legge ny parkett ettersom gulvet var utsatt for både fukt- og tørrskader i tillegg til vanlig slitasje. Fikk et alternativt tips fra Skill om at gulvet med fordel kunne slipes istedenfor. Resultatet ble upåklagelig og langt billigere enn om vi skulle lagt ny parkett. Hyggelig og serviceorienterte mennesker som ønsker å levere en bra tjeneste. Kjempefornøyd!

Hans Løberg Brækstad, 26. mai 2018

Gulvsliping og -behandling 45kvm

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av firma. De svarte raskt og opptrådde profesjonelt og hyggelig gjennom hele prosessen. Vi var litt usikre selv på hvilken behandling som ville bli best, og det var veldig betryggende at de tok seg så god tid på befaringen til å svare på spørsmål og få ordentlig oversikt over prosjektet. I tillegg jobbet de raskt og effektivt, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatet :) Anbefales uten forbehold!

Maren Berg Grimstad, 25. mai 2018

Sliping og lakking av parkett

Gulvet ble kjempe fint. Det trengte 3 strøk med lakk. Og vi slapp å betale ekstra selvom 2 strøk er normalt. Hyggelige folk som kunne faget sitt. Anbefales!

Jostein Gundersen, 9. mai 2018

Sliping av parkettgulv

Meget bra service,kan anbefales. Hyggelige folk,svært proffe ovenfor gulv og oss.

Odd Tore Rokseth, 9. april 2018

Sliping og lakkering av parkettgulv

Sliping og lakkering av 4 parkettgulv i bøk. Veldig godt fornøyd. Profesjonelt utført og strøkent resultat. De kom på befaring og ga en god pris. Så godt som støvfritt etter fullført arbeid. Anbefales på det sterkeste.

Roy Rosvold, 27. mars 2018

Pussing av gulv eikeparkett

Strålende jobb! Et par med god erfaring og lidenskap for bransjen. Skulle slipe gulv i utgangspunktet, men det ble montering av lister også. Helt strøkent gulv og godt håndtverk utført. God oppfølging underveis. Anbefales på det sterkeste ! Har alt en plan om den neste jobben:).

Kathrine Ellingsen, 26. feb. 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2012

i enhetsregistret
Omsetning 2017

160

Tusen kroner
 • Ansatte
  2
 • Egenkapital (%)
  10.8%
 • Likviditet
  0.97%
 • Driftsmargin
  3.8%
 • Gjeldsgrad
  8.3%
 • Lønnsomhet
  12%
Regnskapstall (i 1000)
 
2012
2013
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
11
349
293
357
19
160
Driftsresultat
-71
82
-51
40
-37
6
Resultat før skatt
-71
83
-49
40
-37
6
Årsresultat
-51
59
-36
29
-28
4
Roller
Daglig leder
Tom Morgan Aasen
Styrets leder
Tom Morgan Aasen
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2012-08-13
Bransje
43.330 Gulvlegging og tapetsering
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 20-03-2019 12:34:40
Se hele regnskapet til SKILL SERVICES AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart