Siste evalueringer (14)

Oppussing av stue

Raskt og effektivt utført til avtalt pris. Anbefales :-).

Tor, Narvik, 11. nov. 2020

Oppussing/renovering av sokkelleilighet

Riggteam gjorde en stor jobb med totalrenovering av vår sokkelleilighet. 63 kvadratmeter ble strippet til stenderverket og bygget på nytt i moderne listefri utførelse. Vi har ingenting å utsette på kvaliteten av arbeidet, derimot bare lovord. Det som virkelig gjør oss fornøyd med Riggteam er kommunikasjonen underveis. Det er snakk om et eldre hus med det som følger av skavanker og piratløsninger, og vi har hatt et stramt budsjett. Riggteam har vært meget real og hatt en god dialog med oss i forhold til uventede kostnader. Der vi har skullet gjøre eget arbeid på prosjektet har vi fått råd om hvordan det kan uføres. Dette er flinke og ordentlige folk som kan anbefales.

Øyvind, Ankenesstrand, 8. nov. 2020

Rehabilitering av balkong

Arbeidet blei raskt og godt,utført. Veldig fornøyd med resultatet. Birgit Ellingsen, 17 september 2020.

Birgit, Narvik, 17. sep. 2020

Terrasse med rekkverk på garasje tak

Bygget terrasse på garasjetak. Mange gode forslag til løsninger som gjorde sluttresultatet mye bedre enn jeg hadde planlagt selv. God kommunikasjon underveis. Grundig utførelse. Sluttregning ble som avtalt på forhånd.

Knut, Narvik, 5. sep. 2020

Legge plater på bod

Flink og efektivt når de la platene. Ble veldig bra.

Aina, Bjerkvik, 4. aug. 2020

Nytt tak.

Gjorde en god jobb til en akseptabel pris. Ryddig og profesjonell gjennom hele prosessen. Vil engasjere bedriften på nytt ved behov. Anbefales.

Helge, Narvik, 26. jan. 2020

Levering og montering av feieplatå

Fikk montert feieplatå på taket, de utførte jobben rask og effektiv. De oppdaget at takstigen var dårlig montert og rettet opp i dette på eget initiativ, uten tillegg i prisen.

Thor-Olav, Ankenesstrand, 15. jan. 2020

Fjerne gulv og legge nytt gulv

God kvalitet på arbeidet. Gode løsninger. Punktlig og god ryddighet.

Kari, Narvik, 3. jan. 2020

Oppføring av dobbel elementgarasje

Støp av betongsåle til garasje ble utført på en skikkelig måte, og med kjempegod kommunikasjon underveis. Står på og har en trivelig tone. Veldig godt fornøyd.

André, Ankenesstrand, 12. des. 2019

Skifte vindu og sette inn glassdør

Vi er veldig fornøyd med det nye vinduet og skyvedøra som Riggteam har satt inn. Trivelige folk som kom når de skulle og gjorde god jobb. God kommunikasjon fra befaring til jobben var ferdig. Anbefales!

Unni, Elvegard, 19. nov. 2019

Diverse snekkerarbeid

Brukte Riggteam i forbindelse med oppussing av leilighet og montering av kjøkken. Veldig fornøyd med resultatet, profesjonelt gjennomført, god kommunikasjon underveis, og avsluttet arbeidet til avtalt tid. Vil anbefale bedriften videre, de er til å stole på, ryddig og ingen overraskelser. Bruker de absolutt igjen!

Therese, Narvik, 11. juli 2019

Rehabilitering evnt bygging av ny forstøtningsmur

Vanskelig tilgjengelighet og usikkerhet vedr. Grunnforhold gjorde jobben min vanskelig å vurdere. Ingen av tilbyderne anbefalte fastpris, men kom med ett estimat. Riggteam AS gav meg en følelse av profesjonalitet og pålitelighet , og var utslagsgivende for valg av leverandør. Oppfølging og informasjon har vær god underveis, og sluttsum var i henhold til estimat i kontrakt. Riggteam AS anbefales.

Ernst, Ankenesstrand, 23. mai 2019

Vedlikehold av grunnmur

Godt utført arbeid, god veiledning og oppfølging underveis i prosjektet. Veldig fornøyd med resultatet! Anbefales!

Anne, Narvik, 6. nov. 2018

Sette inn drager

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Godt utført av proffe gutter til rett tid og pris.

Terje, Narvik, 22. jan. 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart