Siste evalueringer (5)

Glippe rundt ytterdør

Mats er hyggelig og pålitelig. Kommunikasjonen var upåklagelig, han er profesjonell og utførte jobben effektivt og med høy kvalitet.

Mette, Hvam, 9. okt. 2020

Bygge levegg

Veldig flink og profesjonell. Han er ryddig og gjennomførte jobben som avtalt. Anbefaler 👍🏻.

Merje, Jessheim, 10. juli 2020

Bytte av to vinduer i 2. etasje.

Veldig bra utført jobb for bytte av 4 vinduer.

Tore, Lillestrøm, 14. april 2020

Bygge gjerde

Mats er en meget dyktig, presis og hyggelig håndverker. Han utfører jobben raskt, med god kvalitet og god oppfølging. Jeg vil nok benytte han igjen ved behov for tømrer-tjenester. Anbefales!

Pål, Strømmen, 8. april 2020

Vinterhage

Mats er kjempedyktig i sitt fag og leverer ypperlig kvalitet. God kommunikasjon underveis og gir samtidig gode råd og veiledning for videre vedlikehold. Han er punktlig og effektiv og er detaljorientert på en meget positiv måte. Vi er strålende fornøyd med vinterhagen han bygde og har satt stor pris på De gode råd han har kommet med underveis. Dette er en kar med yrkesstolthet, og det vises i jobben han gjør samt i sluttresultatet. Mats kan man ha full tillit til at jobben blir gjort skikkelig, til en rettferdig pris og innen avtalt tid. Ryddig og ordentlig, og han sørger for at det bygges forsvarlig. Framover benytter vi denne karen til byggeprosjekt i heimen. Anbefales på det sterkeste.

Hanne, Årnes, 7. april 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Leiten Oppussing

4.9 11 evalueringer Vormsund

Nero Bygg AS

5.0 1 evalueringer Vormsund

Bygg og Maling Cerkaskij

5.0 1 evalueringer Vormsund