Siste evalueringer (13)

Skifte ut 5 vinduer

Rett og slett fantastisk bra. God pris, presis, høy kvalitet på jobben, hyggelig og effektiv. Fikk faktura med spesifisering av materialer, tilleggsarbeider etc, alt ihht avtale. Kommer definitivt til å bruke Daggebygg igjen.

Thomas, Tårnåsen, 26. april 2019

Skifte av vinduer

Daggebygg skiftet vinduer og bygget verandaer. Vi er veldig fornøyd med arbeidet og kan anbefale han for slike oppdrag.

Elisabeth, Nesoddtangen, 26. april 2019

Montering av loftstige og kjellertrapp

Dag Eivind er handy og han fant gode løsninger på jobben. Jobben ble utført som avtalt og resultat ble bra.

Jan, Oppegård, 27. mars 2019

Oppussing kjøkken

Vi er veldig fornøyd med Daggebygg, og vil velge dem igjen ved neste anledning. Daggebygg får toppscore på kommunikasjon, tillit, trivelighet og resultat. Anbefales!

Mari, Kolbotn, 6. aug. 2018

Bytte balkong dør og stort vindu i stua,2 etg.

Jeg er meget fornøyd med arbeidet som er utført. Daggebygg ga en noe høyere pris enn et par andre alternetiver jeg hadde, men fremstod som mer proffesjonelle. De kom til avtalt tid utførte, arbeidet raskere enn forventet og med god kavlitet. Anbefales!

Line, Fjerdingby, 7. okt. 2013

Opp pussing kjøkken,stue,vaskerom

En ung og hyggelig entrepenør/snekker. Meget bra logistikk. Dyktige underleverandører. Regningsarbeid med prisoverslag ville ha vært bedre enn kun fastpris!

Nils, Bjørnemyr, 29. mai 2013

St.hansveien

Har jobbet på teknisk side i bygge bransjen i 35 år . Daggebygg har utført og kordinert arbeidene til avtalt tid og kvalitet . Kan bare gi en sterk anbefaling av Daggebygg , dersom man vill slippe å gjøre noe selv , men alikevel føle trygghet og kvalitet.

Frank, Ski, 5. feb. 2013

Bygge utvendig trapp opp til veranda

Trappa ble veldig bra. Flink til å komme med alt. Løsninger. Dag var veldig ryddig på alle områder og kan trygt anbefales til andre. Vi er super fornøyde:).

Nina, Kolbotn, 1. jan. 2013

Skifte vindu,etterisolere,nytt bad og kjøkken.

Vi fikk utført etterisolering,skifting av vinduer, renovert kjøkken og bad. Dagge Bygg utførte arbeidet raskt, ryddig og punktlig. Tilbudet vi fikk var veldig komplett, det ble lite tilvalg( kun det vi selv ønsket under prossesen) Kommunikasjonen var b.

Rune, Langhus, 8. okt. 2012

Bygging av ca 7 m trapp og 6 m gjerde

Vi er veldig fornøyde med jobben. Han kom som avtalt, kom med gode forslag til utførelse og var arbeidsom og selvgående. Vi kan absolutt anbefale han til andre!

Bård, Tårnåsen, 31. mai 2012

Skifte h-vindu på soverom.

Strøkent! Anbefales på det varmeste.

Bjørn, Vinterbro, 16. jan. 2012

Snøfangere og bytte stein i gradrenner

Som en av få håndverkere holdt Evensen ord og gjorde jobben til avtalte tider.

Solem, Flateby, 2. jan. 2012

Skifte vindu

Dag Eivind Evensen kom på befaring og leverte kort tid etter et godt spesifisert tilbud. Han koordinerte arbeidet opp mot Icopal som på samme tidspunkt skulle bytte tak på hele rekkehuset. Han startet opp til avtalt tidspunkt og holdt avtalt framdrift. Han var flink til å gi beskjed på forhånd om hvilke oppgaver som stod for tur slik at vi kunne forberede oss. Underveis ønsket vi at han skulle utføre tilleggsoppgaver. Da fikk vi alltid e-post samme kveld med spesifisert tilbud som vi kunne ta stilling til. Han var veldig ryddig i hele prosessen. Vi er godt fornøyd med arbeidet han gjorde hos oss (etterisolere og bytte bordkledning på vegg, bytte vinduer, pusse opp soverom og innrede rom) og kan trygt anbefale Dag Eivind Evensen. Vi tar garantert kontakt med ham igjen neste gang vi har behov for håndverkstjenester .

Soner, Ski, 29. nov. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tekniske Konsulenttjenester AS

4.7 67 evalueringer Ytre enebakk

Prosjektpartner Roger Buer Svendsen

4.9 14 evalueringer Ytre enebakk

Daggebygg AS

4.9 13 evalueringer Ytre enebakk