Tanksanering AS

4.9 (30 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

Tanksanering AS

Vi i Tanksanering AS er en seriøs bedrift som bryr oss om at jobben skal bli utført på riktig måte og at kunden skal bli fornøyd. Vi driver som regel med sanering av oljetanker og rydder opp i oljeforurensninger/Oljesøl. Men utfører alt slagsTanksanering tilbyr operative og forebyggendetjenester som: Tankkontroll, tanksanering, tømming og rengjøring av sandfang / slamkummer, kontroll av oljeutskillere, vannpumping, miljøprøvetaking og miljøopprydding.
Vårt personell og sammarbeids partnere har mer en 20 års erfaring med akutt forurensing. Våre operative ledere har mer en 800 opprydninger etter akuttforurensing. Tanksanering AS bistår private, forsikringsselskaper, oljeselskaper, entreprenører og 110 sentralene med alt fra sanering og opprydding til anbefalinger og besvarelse av generelle spørsmål.
I beredskapsavtalen med Tanksanering, kan dere sette bort miljørådgiver ansvaret til oss. I samarbeid med Rambøll, skal vi klare og besvare alle deres spørsmål.

Tanksanering har samarbeidspartnere i hele Norge, som bistår lokalt med nødvendig oljevernutstyr. Her inngår også tankbiler, gravemaskiner, feiebiler osv.

Tanksanering AS utfører forebyggende beredskap, se våre tjenester på vår internettside, www.Tankkontroll.no

Forebyggende er den beste beredskapen.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften