Siste evalueringer (14)

Male hus

En god pris på godt utført arbeid. Svært fornøyd med laget til Krenar.

Elianne, Kvinesdal, 7. april 2021

Utvendig maling av hus på hidra

Raskt og effektivt.

Annelin, Hidrasund, 19. aug. 2020

Utvendig maling av hus på hidra

Vi er veldig fornøyd med malingsarbeidet utført, raskt levert og grundige jobb. Kan anbefales!

Annelin, Hidrasund, 3. aug. 2020

Male hytte - lyngdal

Jobben ble utført til avtalt pris og tid. Fornøyd.

Eirik, Lyngdal, 16. juli 2020

Maling av hus og sjøbod

Utvendig maling av hus og sjøbod utført som avtalt. Hyggelige og flinke malere som gjorde jobben på kortere tid enn det som var avtalt. Kan absolutt anbefales.

Oddbjørn, Mandal, 3. juni 2020

Male hus og garasje 2 strøk

Hyggelige og nøye. Imøtekommende norsktalende flinke arbeidere. Kjempebra oppfølging fra sjefen, ringte underveis for å høre hvordan det gikk og kvaliteten på arbeidet. 👍🏼.

Arne, Sandnes, 17. april 2020

Maling av 2 stk 10kvm kontor

Vi er veldig fornøyde med arbeidet utført av Town Painter Krenar Nura. God kvalitet i arbeidet og et flott resultat. Vil anbefale til andre.

Mikaela, Stavanger, 12. des. 2019

Malerarbeid

Helt greit!

Magne, Moi, 8. juli 2019

Maling av hanabakken

Det tok lang tid da vi ikke visste at jobben skulle utføres på kveld/helg. Huset ble dekket til, klar for sprøyting, så ble det stående slik i ukesvis før jobben ble gjort. Været var godt i perioder, men da var arbeiderne å jobbet i Flekkefjord. Vi har forståelse for at det er langt å reise til Sandnes, men hadde vi visst det på forhånd ville vi tatt det med i vurderingen når vi valgte leverandør. En antar at når et firma skal gjøre jobben, så gjøres det på dagtid. Brukte mye tid på å pusje de, hadde bestilt jobben for 3 eneboliger i rekke. Det er ikke kjekt å stå ansvarlig for en slik jobb når det drar sånn ut og en ikke får noen beskjed fra maler. Mye stifter å ta ut fra kledning, terasse.

Anne-Gunn, Sandnes, 1. juli 2019

Maling av enebolig.

Flott utført jobb til avtalte betingelser. Fine folk å samarbeide med. Anbefales .

Espen, Flekkefjord, 3. juni 2019

Maling av yttervegger bolig.

Jeg er godt fornøyd med utvendig malejobb, flink til å rydde etter seg også! Vi gikk sammen igjennom arbeidet da han var ferdig, og det var noen steder jeg påpekte, da svarte han med et smil og utbedret det med det samme! En fantastisk positiv og hyggelig mann, og at han gjorde seg helt ferdig med min jobb og ikke var alle andre steder samtidig, et stort pluss! Kommer til å bruke han igjen!

Randi, Flekkefjord, 11. mai 2019

Maling av tak og vinduer på lite bad (7m2)

Jobben ble gjort raskt og bra og det var hyggelige folk. De vasket og ryddet også fint etter seg. Men det var litt surr med betaling og kommunikasjon. Jeg trodde materialer var inkludert i prisen, men fikk plutselig spørsmål om å vippse 2000 kr som han skulle bruke til å kjøpe materialer. Jeg trodde det var vanlig at de som gjør jobben legger ut for materialer, og at all betaling skjer etterpå. Sluttfaktura bærer heller ikke preg av nøyaktighet.

Anders, Oslo, 5. sep. 2018

Maling av terrasse hage og inngangsparti

Hyggelige, profesjonelle og god service fra start til slutt. Jobben ble utført veldig raskt og effektivt, og resultatet ble veldig bra. Town Paiinter har vært ryddige og pålitelige. Arbeidet ble utført i tråd med avtalene som ble inngått, og til en avtalt pris. Takk for godt arbeid!

Geirr, Sofiemyr, 17. juli 2018

Maling 1 rom pluss 2 vegger

Kjempeflinke og utrolig proff arbeid! Alt gikk etter tidsplan ble ferdig i godt tid. Effektiv, har masse kunnskap om fage og ryddet etter seg. Anbefaler Town Painter!

Yasin, Oslo, 3. juli 2018
Vis flere evalueringer

Kart