MØBELSNEKKER ULF KORITZINSKY

4.8 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Ringeriksveien 545, 3410 Sylling
  • Åpner Mandag kl. 08

MØBELSNEKKER ULF KORITZINSKY

Hei, jeg heter Ulf, er utdannet Møbelsnekker og har Mesterbrev i faget

Siden 1993 har jeg designet, produsert og levert møbler og innredninger
Jeg har bred erfaring, eget verksted og gjør alle oppdragJeg er faglig dyktig, arbeider effektivt og presist. Verkstedet er godt utstyrt med CNC fres, fullsortiment maskinpark og lakkrom for alle typer sprøytelakkering.

Mitt oppdrag er å virkeliggjøre dine møbeldrømmer - og fra meg får du tett oppfølging fra start til slutt. Du blir presentert for ulike valg og priser underveis. Jeg legger mye arbeid i befaring, tegning og kundekontakt - for å gi deg et godt beslutningsgrunnlag. Dette tar ressurser og av den grunn tar jeg ikke oppdrag under 20 000.- kroner.


Jeg er opptatt av design og ytre form, men fjerner ikke fokus for smarte løsninger og funksjon. Jeg er trenet i å se nye muligheter for innredninger og lagringsplass.

Jeg arbeider for flerbruk av møbler og innredninger, og tilpasser for dette både med design, funksjon og overflater. Jeg tenker langsiktig, og planlegger møbler på en slik måte at de kan brukes gjennom hele livet av barn - voksen - gammel. På denne måten får du som kunde mye ut av dine investeringer.

Jeg lager det du måtte ønske, og vil du ha et produkt som viser særpreg så kan en bruke vakre mønstre og farger fra tre. Vil du ha noe som helt passer inn i omgivelsene så vil jeg etter en befaring hente inn både former, farger og materialer fra det rommet hvor produktet skal være, og lage et produkt helt tilpasset sine omgivelser. Mange kunder har vært overrasket over hvor lite plass den nye innredningen tar av rommets form når det blir fullt og helt tilpasset. Dette er ferdigheter jeg har utviklet i 25 år.

Mitt ønske er at du skal få unike produkter, som fungerer som ønsket, og som du kan glede deg over i mange år fremover.?

Jeg hører ofte fra mine kunder at mine leveranser overgår forventningene.
Det er gledelig, og er noe jeg har tenkt å fortsette med, - også ovenfor deg.

Kontakt meg gjerne, og du vil merke forskjellen !

Vennlig Hilsen, Ulf K.?

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

1999

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Ulf Efraim Koritzinsky
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
1999-04-09
Bransje
31.090 Produksjon av møbler ellers
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-09-2019 07:34:17
Se regnskapstall
  • Åpner Mandag kl. 08

Kontakt bedriften