Siste evalueringer (32)

Male tak i to rom

Alt gikk bra.

Andre, Oslo, 27. sep. 2020

Pusse opp pipe

God kommunikasjon og ryddig og godt utført arbeid. Anbefaler!

Ragnhild, Oslo, 11. mai 2020

Oppussing av leilighet 96 kvm

Fornøyd med totalen, men litt slurv i detaljene.

Bjørn, Oslo, 20. april 2020

Helsparkling og maling av soverom.

Veldig fornøyd med resultatet! Var effektiv!

Thea, Oslo, 15. april 2020

Maling av hus utvending

Veldig bra utført jobb, kjempeførnøyd med kvalitet på arbeidet samt pris vi betalte.

Katarina, Oslo, 3. april 2020

Maling av leilighet

Jeg er veldig fornøyd med en malerjobb av en 55kvm leilighet. Jobben ble utført både effektiv og med veldig høy kvalitet. Kommunikasjonen underveis har vært veldig god og jeg ble under hele oppdragets utførelse holdt oppdatert på oppdragets fremdrift. Anbefaler de gjerne videre og personlig kommer jeg til å kontakte de igjen om jeg skal ha andre oppdrag utført.

Tim, Oslo, 20. mars 2020

Helsparkling av lite rom

Utrolig hyggelig type, god kommunikasjon hele veien. Utført helsparkling av lite rom med strålende resultat. Bruker ham gjerne igjen.

Øystein, Oslo, 8. mars 2020

Sparkling og maling av vegg

Veggen er blitt tatt på nytt og resultatet ble meget bra.

Werner, Nittedal, 27. jan. 2020

Tetting av spothull i tak,sparkling og maling

Rask og fleksibel gjennomføring av jobben. Takk for super service.

Morten, Oslo, 21. jan. 2020

Male 2 vegger

Jeg skulle male 2 vegger i leiligheten. Pavao var rask og effektiv. Det tok en dag fra han var på befaring til jobben var gjort. God på kommunikasjon underveis. Jeg er veldig fornøyd!

Marina, Oslo, 19. jan. 2020

Sparkle vegg og del av tak på kjøkken

Vedlig fornøyd med jobben som ble gjort av sparkling og maling. Veldig god kommunikasjon underveis. Fornøyd med prisen og kvalitet på arbeidet. Anbefales!

Simen, Oslo, 15. nov. 2019

Gulvavretting (100 kvm,4 cm)

Oslo transport og tjenester utmerket seg med gode maletjenester og god oppfølging underveis.

Andreas, Oslo, 29. okt. 2019

Lettvegg soverom

Veldig fornøyd med lettveggen de satte opp. Raske, hyggelige og rimelige i pris :).

Tomas, Oslo, 28. okt. 2019

Maling av to vegger

Hyggelige og pålitelige.

Stefan, Oslo, 17. okt. 2019

Maling av to rom i leilighet på 72 kvm

Pavao og folkene hans gjorde en glimrende jobb! Resultatet ble kjempebra. I tillegg var de veldig effektive og hyggelige. Anbefales på det sterkeste!

Julie, Oslo, 15. aug. 2019

Maling av 6 toaletter på en skole

Pavao var ryddig, effektiv og gjorde jobben veldig bra. Han tok kontakt med en gang og gjennomførte det han lovet. Kan anbefale han til alle som trenger malehjelp!

Veronika, Oslo, 14. aug. 2019

Sparkling og maling

Hyggelige og flinke malere som lett kan anbefales videre. Kom raskt på befaring, og kunne male veggen for oss kjapt da det hastet å få den klar. Var hyggelige og effektive, og gjorde en bra malerjobb. Har tidligere hatt dårlig erfaring med malere, men denne gangen fikk vi en veldig fin malt vegg uten skjolder og ujevnheter. De malte to strøk, og gikk gjennom arbeidet etterpå for å rette opp i små fliker som manglet maling. Hjalp også til å male en liten bit av et skap uten at dette var en del av oppdraget. Kan virkelig anbefales :).

Siri, Oslo, 26. mai 2019

Maling av halvpart av vertikaldelt tomannsbolig

Pavao og kollegaene gjør en meget grundig jobb. Dette merket vi allerede på befaring, hvor Pavao tok seg tid til å sette seg inn i oppgaven og gi et nøyaktig estimat på hva jobben ville koste. Pavao er svært lett å samarbeide med, ryddig i kommunikasjonen og veldig flink i jobben sin. Han holdt oss oppdatert på fremdrift og eventuelle utfordringer vi møtte på underveis, og sørget for at jobben ble gjort på en grundig og god måte. Vi har allerede anbefalt Pavao videre til andre bekjente, og kan på det sterkeste anbefale han til andre også. Vi vil bare takke han for meget godt utført jobb!

Lars, Oslo, 27. april 2019

Rask sparkle- og malingsjobb

Pavao er veldig hyggelig, pålitelig og svært dyktig. Han kom til avtalt tid og gjennomførte jobben med god kvalitet. Da jeg hadde feilberegnet maling kastet han seg til og med rundt og kjøpte mer. Anbefales! !

Linn, Oslo, 12. april 2019

Maling,utvendig

Oppdraget gikk ut på å vaske og male deler av huset, gjøre enklere snekkerarbeider innvendig, dra frem lagrete materialer under veranda og kjøre dem bort osv. Pavao fikk en lang liste med oppgaver som han utførte med høy profesjonalitet. Han var så rask at han kunne påta seg nye oppgaver innenfor samme oppdraget. Vi hadde god kommunikasjon underveis og var veldig fornøyde med kvaliteten på arbeidet. En hyggelig kar! Anbefales på det varmeste.

Petra, Eiksmarka, 7. april 2019

Helsparkle over strievegger

Pavao var hjelpsom og lett å kommunisere med. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og han var svært rask med å komme tilbake for å rette opp noen små feil som ble oppdaget etter utført arbeid. Anbefales.

Henrik, Oslo, 27. nov. 2018

Bytting av gulv,helsparkling og maling av vegg.

Veldig førnøyd.

Chris, Oslo, 20. nov. 2018

Tapeteserer

Pavao Ugrin utførte jobben hos oss profesjonelt. Han var lett å kommunisere med, kom alltid på tiden og fullførte jobben helt riktig til punkt og prikke. Han anbefales på det sterkeste, og bruker han gjerne igjen!

Camilla, Oslo, 24. okt. 2018

Fjerning av tapet,pusse,sparkle og male leilighet. ca 40 kvm.

Veldig fornøyd med jobben gjort av Oslo Transport og Tjenester. De helsparklet hele leiligheten vår (var tidligere gammel strietapet), gått over alle lister, og malt alle overflater. De har vært super effektive, veldig lette å kommunisere med og alltid hyggelige å prate med. Kan anbefale disse gutta på det høyeste!

Sandra, Enebakk, 11. okt. 2018

Sparkling og maling av leilighet.

Oslo transport og tjenester sparklet og malte leiligheten vår. De utførte jobben på en pliktoppfyllende og pålitelige måte med høy kvalitet. De var alltid i godt humør og lette å kommunisere med.

Lars, Oslo, 28. juni 2018

Maling av leilighet i oslo

Trengte noen til å male en leilighet på 70m2 i forskjellige farger på ulike rom. Jobben ble gjort som avtalt, og jeg ble super fornøyd med resultatet. Selskapet er profesjonelt og jeg kan varmt anbefale de videre.

Haakon, Oslo, 19. juni 2018

Innvendig riving

Veldig fornøyd. Jobbet raskt og effektivt og til en bra pris. Hyggelig og bra fyr!

Helge, Oslo, 6. juni 2018

Office desks to move location

Quick and pleasant to work with. Flexible, clean and fast. Will do the extra step to get the job done 110 %.

Dennis, Oslo, 31. mai 2018

Rive uthus

Rask og effektiv. Kom når de skulle og rivejobben var gjort unna i en fei. Hyggelige!

Thomas, Hagan, 30. mai 2018

Fjerning av stein i oppkjørsel

Pavao og hans folk er profesjonelle, hyggelige, punktlige og samtidig fleksible. I tillegg har de gode priser. De gjorde en strålende jobb i vår oppkjørsel. Anbefales på det sterkeste.

Thomas, Oslo, 22. mai 2018

Bortkjøring av løsmasse (betong/flis)

Pavao anbefales på det sterkeste. Fikk jobben gjort raskt og til avtalt tid. Han er pliktoppfyllende ryddig og leverer det han lover. Stiller gjerne som referanse. Vennlig hilsen André Furu.

Andre, Oslo, 8. mai 2018

Balkong - kasting av søppel,rens

Veldig god opplevelse! De var veldig profesjonelle, imøtekommende og hyggelige. Jobben ble utført i henhold til avtalen og vi ble super fornøyde.

Mohsin, Oslo, 6. mai 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Gnisten Peis & Murservice AS

4.7 281 evalueringer Kjeller