SMART OPPUSSING AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 160, 1300 Sandvika

SMART OPPUSSING AS

Dine mål er våre mål. Vi skal hjelpe deg med oppussingsprosjektet ditt, og du skal se verdi i å benytte våre tjenester. Ingen prosjekter er for små og ingen for store.Nytt konsept
Smart Oppussing representerer noe nytt i markedet med kombinasjonen av tverrfaglige råd, hjelp til egeninnsats og oppfølging i hele prosjektet.
Du velger Smart Oppussing fordi vi tilfører verdi i form av sparte kostnader, spart tid, ny kunnskap og stolthet over resultatet av egeninnsats. Vi skal bidra til at drømmen din kan realiseres med smarte valg, innenfor ditt budsjett.

Bred og lang erfaring
Smart Oppussing har 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi har solid tverrfaglig kompetanse og er kjent med et stort spekter av stilarter på eldre og nyere boliger. Erfaringsgrunnlaget spenner over eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller og bygårder. Innvendig og utvendig behov dekkes av vår kompetanse.

Originalt preg
Ikke minst kan vi bistå med å gjenskape historie og originalitet. Vi kan hjelpe deg med å øke det autentiske preget.

Hjelp til å pusse opp selv
Velger du Smart Oppussing får du bistand fra A-Å, i motsetning til andre tilbydere av tjenester knyttet til oppussing og forandring. Det unike med vårt konsept er at vi kombinerer rådgivning på tvers av mange fagområder, med fokus på hjelp til egeninnsats. Vi leverer veiledning på alle utfordringer i et oppussingsprosjekt.

Planlegging og gjennomføring
Mange ønsker å gjøre mer selv, men utfordringen er ofte mangel på kunnskap om planlegging og praktisk gjennomføring. Det er der Smart Oppussing skal bistå på en kompetent og etterrettelig måte. Vi skal gi deg trygghet og ett sted å forholde deg til, fra planlegging til ferdig resultat.
Les mer
vis mindre
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften