LARVIK RØRHANDEL AS

4.3 (42 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Øya 5, 3262 Larvik
 • Åpent i dag til klokken 16
  Søndag Stengt

LARVIK RØRHANDEL AS

Kvalitet siden 1933

------

Larvik Rørhandel står for trygghet og forutsigbarhet. Vi har dyktige fagfolk, vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og vi er opptatt av at sluttresultatet holder høy kvalitet og er fagmessig utført. 80 år i en tøff bransje er beviset på at vi har lyktes.

Våtromsrehabilitering er et av Larvik Rørhandels satsningsområder.

Som følge av naturlig aldring av rør og endret bruk, har stadig flere boligbyggelag behov for å bygge om og modernisere sine våtrom.

Larvik Rørhandel er en totalleverandør som tilbyr alle fagområder: elektriker, snekker, maler og mur/flis.

Larvik Rørhandel tilbyr trygghet og forutsigbarhet for boligbyggelag som skal renovere. Trygghet ved at håndverkerne, materialet og sluttresultatet holder høy kvalitet. Forutsigbarhet ved at prosjektet ferdigstilles i henhold til frister, slik at beboerne kan flytte inn igjen til avtalt tid, og bygge- og rentekostnader ikke overskrider budsjettet.

Ombygging og modernisering av våtrom er en tidkrevende og omfattende prosess. Larvik Rørhandel kan spille en aktiv rolle i samtlige faser:

- Tilstandsvurdering av våtrommene

- Utarbeidelse av beslutningsunderlag for generalforsamling

- Utarbeidelse av beskrivelse for innhenting av priser

- Kontrahering av underentreprenører

- Oppfølging i byggeperioden og garantiperioden

Larvik Rørhandel har over 10 års erfaring med rehabilitering av boligbyggerlag, og vi har en bred kompetanse samlet på huset. Vi bistår deg hele veien - fra planleggingsstart til ferdig rehabilitert bad.

Butikk

------

Vi har en moderne butikk med stramme linjer der vi legger vekt på kundevennlighet. Det er gode parkeringsmuligheter og lett adkomst til butikken. Hos oss møter du dyktige medarbeidere med god kunnskap om produkter og trender. Kompetanse og service er en selvfølge og vårt brede sortiment gir deg mange valgmuligheter! Virksomheten omfatter butikksalg, service og andre typer rørleggertjenester samt fornying av bad. I butikken har vi ett godt utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente leverandører.

Vi tilbyr også illustrering av badet ditt i 3D i forbindelse med tilbuds prosessen. Vi bruker kun kjente kvalitetsmerker. Dette gjør vi for at du skal få den beste kvaliteten og tryggheten i ditt hjem. Vi har spesialister på total renovering av bad.

Kom en tur til butikken vår, der finner du en rikholdig utstilling av baderomsmøbler og lekkert tilbehør til badet. Velkommen!

Åpningstider i butikken:

Mandag-fredag 10:00-16:00
Torsdag 10:00-18:00

Lørdag 10:00-14:00

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften