Siste evalueringer (3)

Oppussing av vaskerom/ wc

Kan trygt anbefale MJ Byggmester. Flinke og høflige håndverkere, kom presis, veldig godt utført jobb, kom med gode løsninger undeveis. Veldig flink til å gi tilbake meldinger. Vil komme til å bruke dem igjen.

Saad, Oslo, 21. okt. 2018

Renovere kjøkken

Mj byggmester har ferdigstilt vårt flotte kjøkken. Svært arbeidsmomme håndverkere som begynte til avtalt tid og ferdigstilte til frist. Informerte underveis. I tillegg kom de med gode tips når man møtte på utfordringer i prosessen og vi fikk inntrykk av at de likte det de gjorde samtidig som de var opptatt av å gi oss ett fabtastisk kjøkken. Fått alle papirer i etterkant av utført oppdrag. Ryddige og imøtekommende.

Ida, Oslo, 15. okt. 2018

Renovering av kjøkken og plater/maling på vegg

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført i leiligheten. Jeg fikk fjernet tapet og panel, satt opp gipsplater og sparklet og malt helw leiligheten. Jeg ombestemte meg noen ganger mtp hva jeg ville ha gjort, og det var aldri noe problem. Kommunikasjonen underveis var kjempeflott, fikk alltid tak i firmaet og fikk gode svar på spørsmål jeg hadde. Arbeidet ser veldig bra ut, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Kommer absolutt til å bruke MJ Byggmester AS ved en senere anledning dersom jeg trenger hjelp til noe.

Maren, Oslo, 20. sep. 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fiskebeinparkett AS

4.6 559 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo