Siste evalueringer (20)

Male inne

Hyggelige og dyktige og prisen ble som avtalt. Anbefales.

Anne, Vøyenenga, 24. okt. 2021

Sparkling

Kjempefint arbeid til en god pris.

Marit, Oslo, 21. okt. 2020

Helsparkling av vegg med strie og murpuss

Meget fornøyd med jobben som ble utført. Informasjonen fra min side var manglende før befaring men Elmi tok utfordringen på strak arm. Elmi er en pålitelig maler som kommuniserte godt under hele prosessen. De få bemerkningene som var å komme med ble utført uten nødig opphold. Alt i alt, en meget positiv opplevelse og jeg kommer garantert benytte med av Ekf male & rehab kucanaj igjen.

Robin, Oslo, 17. juli 2020

Sparkling og maling vegger og tak kjøkken

Svært fornøyd med Elmi og kan på det varmeste anbefale han videre. Kom med gode råd og anbefalinger underveis, samt utsøkt sparkle- og malejobb. Kommer til å benytte han igjen og har allerede anbefalt han videre til venner og familie. Elmi organiserte også snekkereren, Imer, for oss som gjorde en meget god jobb.

Haakon, Oslo, 28. juni 2020

Sparkle to vegger med flere vinduer

Kjempefint resultat til avtalt pris og tid! Ryddig og selvgående håndverker. Bruker han gjerne igjen!

Fredrik, Hagan, 3. juni 2020

Fikse "bulker" og merker på ny gipsvegg

Meget hyggelig håndtverker, fikset bulket gipsvegg, la fiberduk/sparklet og malte. Lettvint person å ha med å gjøre. Anbefales.

Alexander, Oslo, 24. april 2020

Sparkle og male vegg etter vegghengt tv

Raskt og til riktig pris.

Carl, Oslo, 24. feb. 2020

Maling i stue leilighet ca 25 m2

Dette er det beste jeg har opplevd med bortsatt arbeid! Topp kvalitet på arbeidet og meget hyggelig bekjentskap som kan anbefales til de som er ute etter kvalitet og effektivitetig pris!

Ove, Oslo, 14. feb. 2020

Har strie tapet fra 80 tallet som jeg vil sparkle over og legge ny tapet

Meget bra. ! . . . Han kom med mange gode ideer som gjorde at det ble bedre en vi først avtalte. Uten at det gikk utover prisen. . Og det var ryddig og pent når jobben var over. Jeg er meget godt fornøyd !

Pål, Blommenholm, 10. feb. 2020

Helsparkling / maleklare vegger 50m2

Veldig bra gjennomført det han skulle, og i tillegg gjorde han ekstra arbeid for å gjøre det ekstra fint for oss.

Elisabeth, Vestby, 6. nov. 2019

Helsparklet og maling av stue/kjøkken

Veldig godt fornøyd! Har fått helsparklet og malt tak og vegg i stue/kjøkken, ca 35 kvm. Kontrakt i orden, god kommunikasjon, pålitelig, gjorde arbeidet til avtalt tid, ryddig underveis, og med godt resultat. Elmi var opptatt av at jeg som kunde skulle være fornøyd. Anbefales varmt!

Linda, Oslo, 17. okt. 2019

Helsparkling og maling av soverom og stue

Godt fornøyd med sparkling og maling av stue og soverom, totalt 45 kvm. Elmi kom på befaring få timer etter at jobben hadde blitt lagt ut, og begynte morgenen etter. Alt ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Han gjorde også mer enn hva som ble avtalt, og var meget serviceinnstilt og imøtekommende. Kommunikasjonen underveis var også veldig bra. Anbefales!

Elise, Oslo, 10. juli 2019

Maling av vegger innvendig (litt hastverk)

De malte to leiligheter for meg. Utrolig hyggelige folk, nøyaktige, imøtekommende og dyktige. Hadde 1 vegg med kalkmaling som måtte pusses ned før maling. Uten å spørre eller å ta ekstra betalt hadde de sparklet veggen etter pussing for å få den perfekt til grunning og maling. Det var også helt rent overalt etter de var ferdig. Kan anbefale disse til enhver!

Thomas, Sandvika, 12. okt. 2018

Skjøtsparkling av to rom

EKF utførte sparkling og grunning av et 50 kvm stort loft med skråtak, både vegger og tak. De la også murpuss på en pipe. Arbeidet ble gjort effektivt og med kvalitet, og de er pålitelige og greie å forholde seg til.

Leiv, Oslo, 4. sep. 2018

Sparkling av strietapet

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Elmi er dyktig, effektiv og resultatet ble en perfekt slett vegg.

Hanne, Eiksmarka, 22. aug. 2018

Sparkle og sluttfinish i stue,gipsvegger,rundt tre vinduer og en skyvedør. haster!

Effektiv og veldig tilgjengelig. Kom på et hasteoppdrag og gjorde jobben bra og som forventet, selv med det dårlig utgangspunktet han fikk fra oss (måtte rette opp dårlig sparkelarbeid). Vi er veldig fornøyd.

Maria, Blystadlia, 5. juni 2018

Sparkling av 6-8 kvadrat vegg

Veldig profesjonell arbeider med et nydelig resultat.

Harald, Lommedalen, 11. mai 2018

Maling og punktvis sparkling av 7 karmer og 4 vegger

Vi er godt fornøyd. Han var hyggelig, jobbet raskt og var grundig. Han ryddet også fint opp etter seg.

Jan, Drøbak, 9. april 2018

Helsparkle en vegg

Gjorde en utmerket jobb med å helsparkle og male vegg. Vedkommende var ny på Mitt anbud og hadde derfor ingen anmeldelser og vise til, men vi hadde en rask og god kommunikasjon og han virket seriøs. Kom på gratis befaring og begynte samme dag. Jobben ble gjort raskt, og resultatet er upåklagelig og til avtalt pris. Kjøpe til og med inn ønsket maling vi ville ha. Ville absolutt brukt vedkommende igjen.

Ragnhild, Fjerdingby, 30. mars 2018

Malejobb 3-5 timer

Det ble jevnt og fint. Meget effektivt arbeid. Gjorde en veldig god jobb med å gjøre en siste finish. God kunnskap til matt maling.

Thomas, Oslo, 25. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER