Siste evalueringer (14)

Stolpefritt glassrekkverk

Dette er et firma som velger gode produkter. Vi bor nærme sjøen, og de anbefalte syrefast innfestning og solid tykkelse på glassene. De er meget opptatt av slutt produktet og det var viktig for dem at jeg var 100% fornøyd. Jeg nevnte noe detaljer ønsket andrrledes, og de kom tilbake til avtalt tid for å fikse det uten tilegg i prisen. De var ikke billigst, men leverte til gjengjeld på kvalitet. Hvis noen ønsker kan de komme å se selv.

Bernt Harald Jensen, 9. nov. 2018

Utvidelse av eksisterende veranda

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. De begynte på mandag og var ferdig lørdag samme uke. Fremdriften i prosjektet var veldig bra, samtidig som de virket nøye med alle detaljer. Dette firmaet kan anbefales! Annie.

Annie Hovet, 1. okt. 2018

Utvide veranda.

Veldig godt fornøyd, verandaen kom opp overaskende fort! Solid arbeid og vennelige håndtverkere. Et lite gjerde gjenstår, men vi er lovet at prosjektet skal sluttføres innen rimelig tid. Vil gjerne bruke Miazga igjen. Anbefalt!

Malika Flatland, 22. sep. 2018

Demontering av kjøkken og maling uke 38

Pålitelige, møtte til avtalt tidspunkt osv. Godt utført arbeid (helsparkling og maling).

Elisabeth Vosmik, 22. sep. 2018

Bygge på veranda i 2.etg

Balkongen ble satt opp og jobben ble utført veldig effektivt. Jeg ønsket at balkongtaket skulle være tett. Dette fikset bedriften, jobben ble utført på fastpris. Det oppstod utfordringer med å få balkongen tett, men firmaet ga seg ikke før jeg var fornøyd. Disse fremstår med en høy grad av god service og har kundens ønske i fokus. Jeg kan anbefale bedriften på det sterkeste.

Daniel Sørensen, 9. sep. 2018

Utvide veranda og sette opp levegg

Veldig bra utført jobb. Proft gjennomført fra start til slutt og veldig bra oppfølging underveis.

Vigleik Takle, 2. sep. 2018

Legge plank og male vegger veranda

Veldig fornøyd fra 1. Møte til sluttresultat. Ryddig, effektivt og pent arbeid. Møtte mandag til befaring, mottok tilbud timer senere, oppstart dagen etter, og ferdig dagen etter det. Både verandaplank og maling ble flott utført. Kan virkelig anbefale disse gutta.

Camilla Wangsmo, 15. aug. 2018

Balkong inglassing

The installation was finished and there are several problems with it, that Glass Balkong Miazga has refused to fix so far: * The rubber strips are missing from inbetween the windows * 5 screws are missing * Water leaks in when it rains * The right side door does not close at the top Glass Balkong Miazga has been notified of the defects 6 weeks ago, and is refusing to fix them. I have now forwarded my case to Forbrukerrådet, in the hope that they will help me resolve the problems.

Norbert Keri, 7. juli 2018

Veranda i 2.et. i enebolig i oslo

Fagmessig og raskt utført. Kom til avtalt tid. Miazga kom med gode ideer til hvordan løse oppgaven. De utførte arbeidet mens vi var på ferie. Vi fikk bilder underveis i arbeidet og kunne på den måten følge med på hva som ble gjort. Vi er veldig fornøyd og kan anbefale dette firma til andre.

Are Aarebrot, 6. juli 2018

Terrassegulv

Anbefales! Kom til avtalt tid og utførte flott jobb til avtalt tid. Svarte alltid raskt på alle henvendelser. En liten detalj som vi ikke var helt fornøyd med, fikset de raskt og greit, uten sure miner og uten noe pristillegg. Vi vil bruke dem igjen når det blir aktuelt og også anbefale dem til venner og kjente. (de la Kebony terrassegulv for oss).

Gerhard Seljehammer, 27. juni 2018

Fornye terrasse-rekkverk enebolig i bærum

Jobben ble lagt ut på mittanbud.no onsdag mitt på dagen, og jeg mottok tilbud samme kveld. Tilbudet ble akseptert, og jobben utført tre dager senere - i løpet av én dag! All kommunikasjon med Przemek fungerte utmerket, avtaler ble holdt og serviceholdningen var upåklagelig. Arbeidet holdt god kvalitet, og jeg fikk forslag om forbedringer som jeg selv ikke hadde tenkt på. Jeg er svært tilfreds med dette firmaet.

Audun Korsvold, 24. juni 2018

Bygging av terrasse med pergola

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av dette firmaet. Przemek lyttet til våre ønsker, og kom med flere gode forslag til forbedringer på skissene vi hadde gjort. Jobben ble utført med bra kvalitet, på god tid og til en bra pris. Vi kan varmt anbefale Glass Balkong.

David Singian, 14. juni 2018

Montere glassrekkverk

Przemek svarte lynraskt når jeg la ut jobben på mitt anbud - selv om han hadde mye å gjøre så kom han på befaring allerede dagen etter. Han utviste faglig dyktighet og kom med gode forslag på hvordan få opp rekkverket på best mulig måte. Vi fikk en god pris - ikke den laveste av tilbyderne men totalintrykket og servicegraden han utviste gjorde at vi valgte Glass Balkong. Vi er veldig fornøyd med resultatet og anvender dem gjerne igjen. Anbefales.

Frank Keller, 5. juni 2018

Screen solskjerming

Hyggelig og profesjonell mann. Kom som avtalt og leverte kjempefine zipscreens, ferdig montert med Somfy-motor og fjernkontroll til en uslåelig pris. Vi er godt fornøyde så jeg og kan anbefale Glass balkong videre til alle som skal ha screens.

Anne Sofie Ower Aasum, 18. mai 2018
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Monika Weronika Miazga
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2018-01-18
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 15-05-2019 09:22:14
Se hele regnskapet til GLASS BALKONG MIAZGA på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart