Siste evalueringer (3)

Sparkling av 130kvm gipsvegger og -tak

Leide inn Aslaksen Malerservice til en sparkle- og malejobb av gips på ca 135kvm grunnflate (både tak og vegger). Hadde befaring av to andre firmaer i tillegg til dette firmaet og jeg var aldri i tvil. Petter fremstår utrolig flink i sitt yrke og skaper tillitt hos kunden ved befaring. Selve jobben ble utført helt utmerket. Han var veldig fleksibel på oppstart og hadde absolutt en konkurransedyktig pris på selve jobben. Anbefales!

Ole, Moss, 19. april 2018

Maling av stue

Etter flere befaringer fikk jeg inn mange gode tilbud, men det beste fikk jeg fra Aslaksens malerservice. De gjorde en meget god jobb til en meget god pris. De kom til avtalt tid, utførte jobben til avtalt tid, og fakturerte etter avtale. De tok til og med en tilleggsjobb uten vanvittig påslag. Karakter A+ for arbeidet, og oppfølging.

Olav, Drammen, 19. mars 2018

Male 3 små vegger

Aslaksens Malerservice gjorde en kjempe god jobb da han malte flere kontrast vegger i leiligheten våres. Han var nøye og pusset ned områder for å få en jevn og fin overflate. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt tid og pris. Han ryddet fint etter seg. Vi er veldig fornøyde og anbefaler Aslaksens videre.

Stine, Heggedal, 14. mars 2018

ALTERNATIVE BEDRIFTER