EXPONORWAY Robert Sathiaseelan Gnanapragasam

5.0 (10 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

EXPONORWAY Robert Sathiaseelan Gnanapragasam

Exponorway tilbyr alle former for rengjøring - daglig, ukentlig eller månedlig. Våre dedikerte, profesjonelle, pålitelige og erfarne stab vil gjøre sitt ytterste for å gi ditt kontor eller arbeidsplass en skikkelig rengjøring med kvalitet i al
Exponorway er en kommersiell rengjøringstjeneste som bruker kun miljøvennlige produkter. Vi garanterer at vi gjør rent fra topp til bunn. Vi kommer gjerne til dere for en gratis befaring. Da lager vi en tilpasset renholdsplan ?som er basert på din bedrifts individuelle behov. Vi gjør jobben med de beste tilgjengelige og miljøvennlige rengjøringsproduktene til lavest mulig pris.
Vi skreddersyr renholdsplan for din bedrift?

-
Miljøvennlige rengjøringsmidler

-
Konkurransedyktige priser

-
Vårt personale er profesjonelt opplært, erfarne, og 100 % forsikret

-
Vårt rengjøringspersonell setter sin stolthet i å holde bygningene rene

-
Fornøydgaranti for å sikre hver kundes fullstendige tilfredshet

-
Er det noe du ikke er fornøyd med, så avtaler vi en ny tid for å ordne opp i det

-
Hyppige inspeksjoner
Opprettholde fokus

Kjernekompetansen i ditt firma er det som genererer inntekter og bygger vekst for din bedrift, mens vår kjernekompetanse består i å opprettholde rene, ryddige og gode sanitære forhold. Ved å tjenesteutsette rengjøring til Exponorway, kan du fokusere på det som er viktigst for deg, dine ansatte og dine kunder.

Kontroll på kostnader samtidig som kvaliteten forbedres

Innkjøp i forbindelse med rengjøring er nesten som å drive en liten bedrift i bedriften din. Godkjente og gode midler må kjøpes og utstyr og forsyninger må vedlikeholdes. Personal må rekrutteres og trenes. Dette gir rask økte utgifter.
Andre tjenester

AIRBNB - VASK AV UTLEIEBOLIGER

Airbnb-utleie er en voksende virksomhet. Mange benytter seg av denne flotte muligheten til å tjene ekstra penger på en enkel måte. Hvis du vurderer å leie ut din eiendom og ikke ønsker å håndtere rengjøring, utvask med mere, bør du snakke med oss ??i dag om Airbnb-rengjøringstjenester.

Vi forstår behovene til både Airbnb-gjester og -verter.

AIRBNB - UTLEIETJENESTER

La oss drifte ditt Airbnb-tilbud!

Vi gir hver gjest en varm mottakelse og opplyser om all relevant informasjon; leietid og -pris, nødnummer, førstehjelpsutstyr, merking av brann- og rømningsveier, og lager kart hvor boligen din er markert, informasjon om butikker i nærheten osv.

Vårt team er klar og venter på å gjøre din Airbnb-eiendom til et lønnsomt, vellykket og bekymringsfritt tilbud for deg og for dine gjester.
-
Vi drifter kantine for små og medium selskaper

-
Post og pakke håndering ?

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften